(!) = ironi = söylenenin tersini ifade etme biçimi = Samsung Türkiye bizimle dalga geçsin de biz onunla dalga geçmeyelim mi?Ne alaka![]()
Güncelleme dert değil. Dert dürüst olmamaları..
(!) = ironi = söylenenin tersini ifade etme biçimi = Samsung Türkiye bizimle dalga geçsin de biz onunla dalga geçmeyelim mi?Ne alaka![]()
Haha tamam bende onu dusundum ama cok ciddiydin dedim hakli(!) = ironi = söylenenin tersini ifade etme biçimi = Samsung Türkiye bizimle dalga geçsin de biz onunla dalga geçmeyelim mi?
Güncelleme dert değil. Dert dürüst olmamaları..
Bir güncellemeye neden bu kadar takıyorsunuz anlamıyorum. Sadece siz değil çoğu kişi böyle. Telefondan performans alıyorsan yeterli değil mi zaten, sırf güncelleme desteği yüzünden pişman olmaya gerek yok. Zamanı gelince çıkar güncelleme indirirsin, daha performanslı kullanmaya devam edersin.dünyanın parasını verip s6 64 gb aldığım için kendimi hiç affetmeyeceğim .
bir greyder üreticisinden akıllı telefon almanın cok aptalca olduğunu anlatırdım etrafıma.
bir arkadaşımı kıramadım s6 aldım KÖPEK gibi pişmanım.
Bir güncellemeye neden bu kadar takıyorsunuz anlamıyorum. Sadece siz değil çoğu kişi böyle. Telefondan performans alıyorsan yeterli değil mi zaten, sırf güncelleme desteği yüzünden pişman olmaya gerek yok. Zamanı gelince çıkar güncelleme indirirsin, daha performanslı kullanmaya devam edersin.dünyanın parasını verip s6 64 gb aldığım için kendimi hiç affetmeyeceğim .
bir greyder üreticisinden akıllı telefon almanın cok aptalca olduğunu anlatırdım etrafıma.
bir arkadaşımı kıramadım s6 aldım KÖPEK gibi pişmanım.
Bir güncellemeye neden bu kadar takıyorsunuz anlamıyorum. Sadece siz değil çoğu kişi böyle. Telefondan performans alıyorsan yeterli değil mi zaten, sırf güncelleme desteği yüzünden pişman olmaya gerek yok. Zamanı gelince çıkar güncelleme indirirsin, daha performanslı kullanmaya devam edersin.
Ne gibi bi kötülüğünü gördün bi paylaşır mısın. S6 edge kullanıyorum marshmallow romlu şu anda cihat 5.1.1 e göre 3 kat akıcı. Şikayetlerin yazılımsal mı donanımsal mı ?
Cok dogru dediklerin. Bende note 5 de kap kullaniyordum ekranda koruyucu yoktu. Ekrana takmayi sevmem.Millet takmış RAM kullanım miktarına...
Zannediyor ki RAM %15 olsa telefon uçacak!!!
Ezber bilgi RAM ne kadar doluysa telefon o kadar kasılıyor, o kadar yavaşlıyor. bu ezber bilgiyi kafalardan silmek imkansız...
S6 Edge kullanıyorum.
İlk çıktığı hafta satın aldım.
O günden bu güne bir sürü ıvır zıvır program yükledim kaldırdım,
En büyük grafik isteyen büyük oyunları yükledim.
Telefonu şu gün kullanırken ne kasıyor hissine kapılıyorum ne yavaşlıyor...
Milisaniyelerle ölçülebilecek yavaşlıkları öyle bir dert ediyorsunuz ki zannedersin telefon elinde dondu kaldı.
Bu tamamen kişisel tatmin ile ilgili bir durum!
Otobüste cam kenarı yerine koridor denk gelse bütün yolculuğu kendine zehir edecek adamlar gelmiş burada S6 gibi cihazı yerden yere vuruyor.
Elimdeki s6 Edge Gold, kaç ay oldu hala tüm cihazlar arasında elime aldığımda tasarımıyla duruşuyla, kullanışlılığıyla beni mutlu eden bir cihaz.
Tasarımı bozulması diye hiç bir zaman kılıf kullanmadım o haldeyken üzerinde parmak izi dışında leke yok.
iPhone sahipleri ellerine aldıklarında hayran hayran evirip çevirip bakıyorlar.
Şurada güncelleme 1-2 ay geç geldi diye bu cihaza laf edilmez!
Laf edecekseniz SAMSUNG TÜRKİYE'ye daha doğrusu KENDİ İNSANIMIZA laf edeceğiz. Çünkü bize bu hizmet mantığı ile gelen yine bizim insanımız.
SAMSUNG TÜRKİYE çalışanları emin olun yabancılar olsaydı böyle sorunlar yaşamazdık.
Millet olarak HALKIMIZA DEĞER vermek yerine ŞİRKETİ SAVUNMA mantığı ile hareket ettiğimiz için GLOBAL ŞİRKETLERİ bile mahallemizdeki bakkal gibi yönetiyoruz.
ÖNCE İNSAN demek yerine BİZİM ŞİRKET HAKLI demeyi daha doğru buluyoruz.
bu wildtek in su geçirmez kılıf demiyimde çantası hakkında fikri olan varmı IPX8 sertifikası var yazıyor 30ft e kadar da basınca dayanıklıymıs yani bunu alıp su altı çekimi yapılabilir mi mesela kısa bir süre için fikri olan veya kullanmış olan var mı ?
Zaten bi Türkiye kaldı almayanBizim ülke içinde geçerlimi ?
herhangi bir ülke ismi yok sadece yayınlanacak yazılmışBizim ülke içinde geçerlimi ?
O kadar çok istiyorsan at bi ülkenin romunu kafan rahat etsinYeter gelsin artık
TürkiyemiResmi olarak s6edge pLus güncelleme aldı arkadaşlar