hakan imat
Öğrenci
- Reaksiyon puanı
- 2
Sizce bu olay tekrar edermi kendiliğinden 4.5g ye atarmı ?
Bilemem sen arada kontrol et yinedeSizce bu olay tekrar edermi kendiliğinden 4.5g ye atarmı ?
Telefonum kendiliğinden 4.5 g ye gecmekte ve 4.5 g deki konuşmalarımda boyle boyle sorunlar gerceklesiyor ne yapabilirim?Ne diyebilirim yardımcı olurmusun ?
4.5 g fakat bende sebeke modunda 4.5 g ye gecis yokSizin hattınız 4.5g mi ?
Bende sebeke modunda lte 3g 2g falan yaziyor boyle yazmiyorBundan bahsediyorum
Ekran fotoğrafı atma şansın varmı ?
OlabilirAndroid 6 güncellemesiyle değişmiş olabilir 4.5g kullanıyosun ve sıkıntı yok bende neden öyle acaba
Vodafone gecmeSorucam fakat yanık zamanda vodafone'ye geçmeyi düşünüyorum bu sorunu çözer mi ?
Rica ederimPeki teşekkürler
Gitmez gorusmedeyken babanin adinin soyadini verBirde bu hat benim üzerime değil babamın üzerine kualğına gidermi ben görüşsem türkcelle
Müşteri hizmetleriyle görüşmek için ücret talep ediyorlar o yüzden görüşemiyorum
Duzelir1 nisanda 4.5g açılacak bu durum düzelir mi ?
Bu şekilde olması gerekiyor en üstekini seçersen tabiki sıkıntı çekersin telde sorun yok 4.5 g daha olmadığı için ona bağlanmaya calıştığı için sorun yasarsınBundan bahsediyorum
Ne alakaİyi ki Samsung Türkiye var (!)
Aralarında Samsung Bosna-Hersek ve Samsung Özbekistan gibi 20den fazla bilinçsiz şirket (!) 6.0.1 güncellemesini denemeden ölçmeden biçmeden dağıttı bile (!) Daha da dağıtıyorlar utanmadan (!)
Ne gibi bi kötülüğünü gördün bi paylaşır mısın. S6 edge kullanıyorum marshmallow romlu şu anda cihat 5.1.1 e göre 3 kat akıcı. Şikayetlerin yazılımsal mı donanımsal mı ?dünyanın parasını verip s6 64 gb aldığım için kendimi hiç affetmeyeceğim .
bir greyder üreticisinden akıllı telefon almanın cok aptalca olduğunu anlatırdım etrafıma.
bir arkadaşımı kıramadım s6 aldım KÖPEK gibi pişmanım.