Galaxy S6 ve S6 Edge Kullananlar Kulübü

ogulcanbesli

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Arkadaslar dunde yazdim note 5 ve s6 edge + bugun, s6 ve s6 edge yarin 6.0 guncellemesini alacak.

barisatmacaa87

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
S6 Edge plus olan arkdaş yükledin mi güncellemeyi ?

Neden yalan söyleyim ki size ? dün dediğim saate yükledim güncellemeyi
Screenshot_20160313-170951.png

barisatmacaa87

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Senin fark ettiğin değişiklikler var mı hızlanma felan açıklarmısın ?

arayüz çok ciddi bir şekilde hızlanmış,geçişlere yeni efek verilmiş,edge ekranı bu güncelleme ile edge ekranı olmuş diyebilirim.bir önceki sürümde çok işime yaramıyordu ama bu güncellemeyle bayağı bayağı iş göreceği kesin.Pil konusunu daha ölçmedim.Şuana dek sevmediğim tek yanı kullandıkları renkler.beyaz ton kullanmışlar mesajlarda falan yazılar karışıyor.Belki oda alışmadığım için gözme öyle geliyordur.

Molpt

Öğrenci
Reaksiyon puanı
13
Pil konusunda bi değişiklik yok marshmallow da
Bence yanılıyorsun. Yani en azından benim izlenimlerime göre önceki sürüme göre gözle görülür fark var. Bunun da en önemli 2 nedeni touchwiz eskisi kadar güç tüketmiyor ve uygulamalar ram i eskisi kadar sömürmüyor.

erdignss

Doçent
Reaksiyon puanı
84
Bence yanılıyorsun. Yani en azından benim izlenimlerime göre önceki sürüme göre gözle görülür fark var. Bunun da en önemli 2 nedeni touchwiz eskisi kadar güç tüketmiyor ve uygulamalar ram i eskisi kadar sömürmüyor.
Ben ekran sürelerine bakarak söylüyorum hiç bi değişiklik yok şarjı yiyen touchwiz falan değil bana sorarsan 2k ekran ve 3g. Wifida 5 saat ekran süresi alıyorum 3gde en fazla 2 buçuk ayrıca telefon kullanılmıyorken de şarjı gidiyor bu da diğer bi sebep

Molpt

Öğrenci
Reaksiyon puanı
13
Peki pil, panel, doze modu,5×5 menü ki edge plus öyle ama s6 ve edge degil ve beğendiğin yeni özellikler neler ?
S6 ve s6 edge öyle değil derken ? 5x5 menü ve doze marshmallow ile bu cihazlara da geliyor. Ben mi yanlış anladım yoksa ? Ama şunu söyleyeyim edge ekranı bayağı işlevsel oluyor ve arayüzde hızlanıyor.

Gökhanknk

Öğrenci
Reaksiyon puanı
2
Arkadaşlar s6 telefonda twitter uygulaması neden cok yavaş sizde de oyle mi.

erdignss

Doçent
Reaksiyon puanı
84
Kardeşim bende uygulama tamamen bitik donuyo,mesajlar ve bildiriler gec aciliyo gundeme hiç bakamiyorum bi yardım edebilir misin.
Ben hepsine gayet hızlı ulaşabiliyorum uygulamayı güncelleyebilirsiniz onun dışında söyleyebileceğim pek bişey yok

Gökhanknk

Öğrenci
Reaksiyon puanı
2

Burak Demir

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar s.a . Yaklaşık 9-10 aydır s6 kullanıyorum ve bazı problemlerim mevcut. Öncelikle telefonu kapsız kullandığım zamanlar telefonu çok zorlamamama rağmen telefon elimi acıtacak kadar ısınıyor. Media markt ta gezerken ordaki standda duran görevliye sordum orda sürekli video modunda ve şarjda duran telefonları göstererek maksimum bunlar kadar ısınır daha fazla ısınıyosa servise götür dedi ve ordaki telefonlara göre 2 kat daha ısındığını söyleyebilir. Sizce servise götürmeli miyim yoksa bu normal bi durum mu?
2. sorunum ise telefonu hafifçe salladığım zaman kameranın olduğu bölümden ses geliyor. Yardımcı olabilirseniz sevinirim.
*Bonus : Marshmallow ne zaman gelir ?

zeynel61

Öğrenci
Reaksiyon puanı
3
Arkadaşlar s.a . Yaklaşık 9-10 aydır s6 kullanıyorum ve bazı problemlerim mevcut. Öncelikle telefonu kapsız kullandığım zamanlar telefonu çok zorlamamama rağmen telefon elimi acıtacak kadar ısınıyor. Media markt ta gezerken ordaki standda duran görevliye sordum orda sürekli video modunda ve şarjda duran telefonları göstererek maksimum bunlar kadar ısınır daha fazla ısınıyosa servise götür dedi ve ordaki telefonlara göre 2 kat daha ısındığını söyleyebilir. Sizce servise götürmeli miyim yoksa bu normal bi durum mu?
2. sorunum ise telefonu hafifçe salladığım zaman kameranın olduğu bölümden ses geliyor. Yardımcı olabilirseniz sevinirim.
Kamera sesi normal o herkeste var optik zoom özelliği olduğu için oynuyo kamera ısınmada clean master yükle o söyler sana 60 dereceyi yaklaşırsa sorun var demektir

erdignss

Doçent
Reaksiyon puanı
84
Marshmallow yüklemeden önce benim de o kadar ısınıyordu üşenmiştim servise götürmeye klasik cevaplar alacağımı düşündüğüm için ama şu an gayet iyi kamera sesi de herkes de var