Galaxy S6 ve S6 Edge Kullananlar Kulübü

zeynel61

Öğrenci
Reaksiyon puanı
3
Marshmallow yüklemeden önce benim de o kadar ısınıyordu üşenmiştim servise götürmeye klasik cevaplar alacağımı düşündüğüm için ama şu an gayet iyi kamera sesi de herkes de var
Kardeş ne çok övdün marshmalowu çok merak ettim yaa sayende :)

cengover05

Profesör
Reaksiyon puanı
447
13 martlarda geçti halaa bizde yok
Çalışıyoruz ustunde guney koredeyim suan
Yarin sabaha dogru gönderecez:)
Haha nerden bileyim haberler oyle diyordu note 5 bir cok ulkeye daha dagitildi:) dedigim tarihten beri
Ama s6 bir gelmedi size

zeynel61

Öğrenci
Reaksiyon puanı
3
Çalışıyoruz ustunde guney koredeyim suan
Yarin sabaha dogru gönderecez:)
Haha nerden bileyim haberler oyle diyordu note 5 bir cok ulkeye daha dagitildi:) dedigim tarihten beri
Ama s6 bir gelmedi size
Hahaha ben sahsına ait sana demedim zaten genelleme konuştum sinir oldum herkese geldi bi bize gelmiyo yaa [emoji57]

TttEee

Asistan
Reaksiyon puanı
12
Sammobile 928C sayfası ana sayfam oldu. 6.0.1 kullanıyorum ama türkiye romunu atıcam

Molpt

Öğrenci
Reaksiyon puanı
13
Arkadaşlar s.a . Yaklaşık 9-10 aydır s6 kullanıyorum ve bazı problemlerim mevcut. Öncelikle telefonu kapsız kullandığım zamanlar telefonu çok zorlamamama rağmen telefon elimi acıtacak kadar ısınıyor. Media markt ta gezerken ordaki standda duran görevliye sordum orda sürekli video modunda ve şarjda duran telefonları göstererek maksimum bunlar kadar ısınır daha fazla ısınıyosa servise götür dedi ve ordaki telefonlara göre 2 kat daha ısındığını söyleyebilir. Sizce servise götürmeli miyim yoksa bu normal bi durum mu?
2. sorunum ise telefonu hafifçe salladığım zaman kameranın olduğu bölümden ses geliyor. Yardımcı olabilirseniz sevinirim.
*Bonus : Marshmallow ne zaman gelir ?
İstersen telefonu yedekleyip bi servise götür 0dan yazılım yüklesinler bazen uygulamalarda oldugu gibi telefonlara da güncelleme hatalı yüklenebilir. Özellikle OTA üzerinden. Siz servise gidip yazılımı tekrar kurmak istiyorum deyin çünkü bazı servisler anlamayıp fabrika ayarlarına geri almal zannediyor olayı

Sinan5

Asistan
Reaksiyon puanı
13
S6 ve s6 edge öyle değil derken ? 5x5 menü ve doze marshmallow ile bu cihazlara da geliyor. Ben mi yanlış anladım yoksa ? Ama şunu söyleyeyim edge ekranı bayağı işlevsel oluyor ve arayüzde hızlanıyor.
Yani menü ekranı 5×5 değil s6 da yeni toucwiz de yapılabiliyor diye biliyorum ve şarj ram nasıl en önemlisi?

Green_Ninja

Asistan
Reaksiyon puanı
26
Bi soru sorucam cevaplarken ne zaman aldığınızı sölermisiniz arayüzde yavaşlamalar internete felan girerken geç girmeler ve saat ikonu hava durumu falan geç geliyomu uygulamadan sonra ve sürümünüz ne

Molpt

Öğrenci
Reaksiyon puanı
13
Yani menü ekranı 5×5 değil s6 da yeni toucwiz de yapılabiliyor diye biliyorum ve şarj ram nasıl en önemlisi?
Şöyle söyleyeyim siz 5.1.1 de telefonu masaya koydunuz baktınız ram %85 2 saat sonra geldiniz baktınız %87 :) marshmallowda doze mode sayesinde ram beklemede daha az kullanılıyor bu da tabi pil ömrüne olumlu yansıyor. Normal kullanımda eskiden %80 in altında göremediğimiz rami %65-%75 arası görüyoruz. Ha %85 lere de çıkıyor ama kullanmadığınızda tekrar iniyor hızlıca. Pil derseniz bana kalırsa marshmallowla size ekstradam 2 3 saat kazandırıyor hocam. Ben iyi gördüm yani kullanıcıdan kullanıcıya cihazdan cihaza değişir tabi.

Molpt

Öğrenci
Reaksiyon puanı
13
Bi soru sorucam cevaplarken ne zaman aldığınızı sölermisiniz arayüzde yavaşlamalar internete felan girerken geç girmeler ve saat ikonu hava durumu falan geç geliyomu uygulamadan sonra ve sürümünüz ne
İngiltere romu kullanıyorum. 6.0.1 cihazı temmuz sonları aldım. Başta takılmalar yaşadım bazıları ciddi takılmalardı sonra 1 2 optimizasyon güncellemesi geldi takılmalar azaldı bazı uygulamalarda hiç olmadı. Şu anda marhsmallowda daha ciddi takılmalar yaşamadım. Çok nadir uygulama açınca 1 sn gecikiyor ki İPhone 6 kullanıyor kardeşim onda da arada oluyor hoş karşılıyorun. Ki o anda arkada uygulama kapatılmışsa tekrar açıldığı için. Sizde takılma yaşıyorsanız telefonu yedekleyip wipe atmanızı tavsiye ederim marshmallow gelmeden. Marshmallow gelincede mümkünse smart switch kullanın. Neyse çok konuştum :) marhsmallowla ilgili başka sorularınız varsa seve seve cevaplarım.

Sinan5

Asistan
Reaksiyon puanı
13
Şöyle söyleyeyim siz 5.1.1 de telefonu masaya koydunuz baktınız ram %85 2 saat sonra geldiniz baktınız %87 :) marshmallowda doze mode sayesinde ram beklemede daha az kullanılıyor bu da tabi pil ömrüne olumlu yansıyor. Normal kullanımda eskiden %80 in altında göremediğimiz rami %65-%75 arası görüyoruz. Ha %85 lere de çıkıyor ama kullanmadığınızda tekrar iniyor hızlıca. Pil derseniz bana kalırsa marshmallowla size ekstradam 2 3 saat kazandırıyor hocam. Ben iyi gördüm yani kullanıcıdan kullanıcıya cihazdan cihaza değişir tabi.
Süper eğer 2 3 saattse gerçekten 2 3 saat ilaç gibi gelir ☺

ogulcanbesli

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Arkadaslar dun belirttigim gibi sammobile haberine gore 14 martta gelecekti guncelleme. Su an farkli bir haber yayinlanmis nisan diyorlar. Bu samsung iyice dalga gecmeye basladi

Ekli dosyalar

• Screenshot_2016-03-14-23-10-03.png
    Screenshot_2016-03-14-23-10-03.png
    699 KB · Görüntüleme: 356

Molpt

Öğrenci
Reaksiyon puanı
13
Samsung A5 e Android L mi getiriyorlar ben mi yanlış gördüm

Yktrnslv

Doçent
Reaksiyon puanı
141
Dün akşam 6.0.1 Fransa romunu yükledim büyük bir sorun olmadıkça da bu rom'da kalmayı düşünüyorum.
Henüz çok fazla bir deneyim paylaşamam ama telefonun daha akıcı olduğu kesin.

cengover05

Profesör
Reaksiyon puanı
447
Dün akşam 6.0.1 Fransa romunu yükledim büyük bir sorun olmadıkça da bu rom'da kalmayı düşünüyorum.
En iyisini yapiyorsunuz turkiyeye gelse bile donmeyin:) bulundugunuz rom daha cok guncelleme alacaktir bunu unutmayin :) rom candir
Irak romundan selamlar:)

ogulcanbesli

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Kardesim fransa rom unu indirdigin yerin linkini atip nasil kuracagimiz hakkinda bilgi verebilir misin.

Yktrnslv

Doçent
Reaksiyon puanı
141
Kardesim fransa rom unu indirdigin yerin linkini atip nasil kuracagimiz hakkinda bilgi verebilir misin.

Firmware for Samsung SM-G925F

Buradan herhangi bir ülkenin romunu indirip kurabilirsiniz. İngilizceniz varsa, aynı linkte, indirme dosyasının hemen altında nasıl kuracağınızla ilgili bilgi var. Eğer anlamazsanız forumda bir arkadaş "S6 Marshmallow rehberi" adlı bir konu açmıştı oradan detaylı olarak okuyup adımları gerçekleştirebilirsiniz.

Yktrnslv

Doçent
Reaksiyon puanı
141
Bu arada yukarıda verdiğim link S6 edge için S6 kullanıyorsanız aynı linkte sayfanın sağ üst kısmındaki arama çubuğuna SM-G920F yazıp aratırsanız S6 romları listelenecektir.

Drogba39

Profesör
Reaksiyon puanı
381
En iyisini yapiyorsunuz turkiyeye gelse bile donmeyin:) bulundugunuz rom daha cok guncelleme alacaktir bunu unutmayin :) rom candir
Irak romundan selamlar:)
Güncelleme dışında bir fark yok dimi farklı ülkelerin romlarında. Hepsinde Türkçe var mı ?

Yktrnslv

Doçent
Reaksiyon puanı
141
Arkadaşlar bu gizli kodların rom atılan cihazlarda çalışmama sorununa çözüm bulan var mı? (Kontrol paneline, batarya durumuna ulaşmayı sağlayan kodlardan bahsediyorum)