cengover05
Profesör
- Reaksiyon puanı
- 447
O rootta düşüyor romda dusmuyorAbi bilmiyorum ki rom işlerini ayrıca cihaz garantiden düşüyor?
O rootta düşüyor romda dusmuyorAbi bilmiyorum ki rom işlerini ayrıca cihaz garantiden düşüyor?
İyiymiş ama yapmayı bilmiyorum herşeyi bilirim bi o yok bende ☺O rootta düşüyor romda dusmuyor
S6 forumundaki atan arkadaslar sana yardimci olsun kimseyi bulamazsan bana mesaj at hallederizİyiymiş ama yapmayı bilmiyorum herşeyi bilirim bi o yok bende ☺
Kolay bi işlemse yaparım pc falan karışmıyor demiS6 forumundaki atan arkadaslar sana yardimci olsun kimseyi bulamazsan bana mesaj at hallederiz
Karisiyor ya soyle bakKolay bi işlemse yaparım pc falan karışmıyor demi
Saol abi baya uzun iş miş anlatım için teşekkür ederim merak edenlere faydası olur ☺sammobile sitesine git. Firmwire kısmından arat Odini indir. Sonra telefonu ses kısma power ve home tuşları işe download moda alıp. Bilgisayara bağla. Odin programını aç. Zipten çıkardığın rom doayasını "ap" yazan yere tıklayarak tanıt. Program yanıt vermiyor yazabilir geçmesini bekle. Sonra "id" yazan kısımda com olaral bağlantı portu mavi renkle yanar. Aşağodan log kısmında re partition işaretsiz olacak. Yani 1. Ve 3. Şıklar tikli gerisi tiksiz olacak. Start tuşuna bas arkana yaslan gerisini o yapacak.
O fiyata kacirma git alArkadaşlar HP'da da 1599 'a Mavi S6 var sizce şuan alınır mı ? kullanan varsa deneyimlerini yazabilir mi ?
Büyük ekran seviyorsan biraz daha biriktir s6 edge plus al derim hem işlemci ve ram daha iyi ha bütçe sabitse al gitsin. Ama biraz daha bekleyebilirsiniz fiyatı biraz daha düşer 1 2 ay satsın s7ler güncelleme n11.comda reklam olmasın da yani çok uygun fiyata var note 5 2.000 olmuş biraz araştır 2.300 eski fiyatıydı normal edgein düşmüş olması lazımArkadaşlar s6 edge alican 2300 liraya size alayimi Teknosadan
Arkadaşlar s6 edge+ kullanan var mı aranızda? Pil kullanımını paylaşabilirmi rica etsem. Alıntı yaparak cevaplarsanız sevinirim mesajlar bulunmuyor sonra![]()
Birley değil.Teşekkür ederim
Başka kullanan var mı?
peki cihazda herhangi bir ısınma var mı?Birley değil.
Bu arada 6 ırak romu
Yok. Yani tabii saatlerce uğraşınca hafif birşey oluyor ama rahatsız edici boyutta değil.peki cihazda herhangi bir ısınma var mı?
Bu değerler Wifi ile mi alındı hocam
Evet 1 saat mobil internet geriye kalan ev ve işyerinden wifi bağlantısıyla.Bu değerler Wifi ile mi alındı hocam
Bahsettiğiniz şey bi kere video çekerken başıma geldi ama bidaha olmadı sizin yerinizde olsam bi servise götürürdümArkadaslar s6 kullanicisiyim bundan 2-3 hafta once telefonun arka kamerasindan kamerayi ilk actigimda boyle sanki netlemeye calisiyor gibi ama biizzzztttt diye bir ses kamera titriyor ve cihazin titredigini hissedebiliyorsunuz bu sorin bir ara kesildi ara ara yapmaya baslamisto ama simdi neredeyse kamerayi her actigimda yapiypr bu titremeyi 1 saniye kadar suruyo sonra normal haline geliyo. Sizce servise vermeli miyim yoksa kendiligindem gecer mi ?
Arkadaslar s6 kullanicisiyim bundan 2-3 hafta once telefonun arka kamerasindan kamerayi ilk actigimda boyle sanki netlemeye calisiyor gibi ama biizzzztttt diye bir ses kamera titriyor ve cihazin titredigini hissedebiliyorsunuz bu sorin bir ara kesildi ara ara yapmaya baslamisto ama simdi neredeyse kamerayi her actigimda yapiypr bu titremeyi 1 saniye kadar suruyo sonra normal haline geliyo. Sizce servise vermeli miyim yoksa kendiligindem gecer mi ?
Arkadaslar s6 kullanicisiyim bundan 2-3 hafta once telefonun arka kamerasindan kamerayi ilk actigimda boyle sanki netlemeye calisiyor gibi ama biizzzztttt diye bir ses kamera titriyor ve cihazin titredigini hissedebiliyorsunuz bu sorin bir ara kesildi ara ara yapmaya baslamisto ama simdi neredeyse kamerayi her actigimda yapiypr bu titremeyi 1 saniye kadar suruyo sonra normal haline geliyo. Sizce servise vermeli miyim yoksa kendiligindem gecer mi ?
Netlemede herhangi bir problem yok ozellikle denedim de zaten netleme hizi ayni bir problem yok ama zamanla bu sikinti ilerler mi ondan korkuyorum cunku bundan 2 3 hafta once nadirem oluyordu simdi artti.Kamerada optik resim sabitleyici var o yüzden netleme yaparken titremesi ya da ses çıkarması normal. Sen takıntı yaptığın için 1 saniye gibi uzun geliyordur o sure. Eğer farklı uzaklıklara sorunsuz netleme yapıyorsa sorun yoktur. Ancak netleme sorunluysa servise gotur.
Netlemede sıkıntı yoksa şuanlık sorun yok. Ben böyle bi sesi yada titreşimi duymadım hissetmedim hiç. Eğer artarsa ve seni rahatsız edecek şekilde olursa git göster teknik servise.Netlemede herhangi bir problem yok ozellikle denedim de zaten netleme hizi ayni bir problem yok ama zamanla bu sikinti ilerler mi ondan korkuyorum cunku bundan 2 3 hafta once nadirem oluyordu simdi artti.