LaptopEger masa üstü bilgisayar ise kasanın arka kısmındaki girişe bagla
LaptopEger masa üstü bilgisayar ise kasanın arka kısmındaki girişe bagla
Farkli bir kablo ile deneme imkanınız var mı ? Birde elinizde varsa bir flash bellek yada bir telefon bağlayarak deneyin 3 ihtimal ya kablonun tellerine biri koptu (%70 ) usb girişi bozuk (%20) yada telefonda bir sorun var (%10) ihtimal ileLaptop
Ayarlar > Uygulamalar > Uygulama Yöneticisinden Google Play Hizmetlerini bul tıkla devre dışı bırak de sonra Durmaya zorla de fakat google uygulamalarında aksaklıklar olabilir. Eğer sorun olunca yine etkinleştirirsin.Ben bir şey daha soracağım s6 da arka plan da çalışan uygulamaları özellikle play hizmetleri gibi bunların çalışmasını nasıl engellerim yardımcı olursanız sevinirim
Eğer Smart Switch yüklüyse Daha Fazla seçeneğine tıkla cihaz Sürücüsünü Yeniden Kur de Usb kablosunu çek sürücüyü kurduktan sonra dene. Bu sorun gerek bilgisayardan gerek telefondan gerekse kablodan kaynaklanabilir. Ama ev imkanında yapabileceğin bu kadar gerisi teknik servis.Bilgisayara s6 yi bağlıyorum tanımıyor böyle bi sorunda var bilgisi olan var mı?
Kablo çok yeni sadece bir mtb usb diye bir sürücüde sorun oluyorFarkli bir kablo ile deneme imkanınız var mı ? Birde elinizde varsa bir flash bellek yada bir telefon bağlayarak deneyin 3 ihtimal ya kablonun tellerine biri koptu (%70 ) usb girişi bozuk (%20) yada telefonda bir sorun var (%10) ihtimal ile
Onu denemistimAyarlar > Uygulamalar > Uygulama Yöneticisinden Google Play Hizmetlerini bul tıkla devre dışı bırak de sonra Durmaya zorla de fakat google uygulamalarında aksaklıklar olabilir. Eğer sorun olunca yine etkinleştirirsin. Teşekkürler ama play store yi kullanıyorum ben i Phone daki gibi arkada çalışan birşey istemiyorum
Eğer Smart Switch yüklüyse Daha Fazla seçeneğine tıkla cihaz Sürücüsünü Yeniden Kur de Usb kablosunu çek sürücüyü kurduktan sonra dene. Bu sorun gerek bilgisayardan gerek telefondan gerekse kablodan kaynaklanabilir. Ama ev imkanında yapabileceğin bu kadar gerisi teknik servis.
Samsung smart switch i kurun bilgisayara daha sonra aygıt sürücüsünü silip yeniden yüklemeyi deneyinKablo çok yeni sadece bir mtb usb diye bir sürücüde sorun oluyor
Aygıt sürücüsü bunu deneyeceğim tam olarak nasıl yaparmSamsung smart switch i kurun bilgisayara daha sonra aygıt sürücüsünü silip yeniden yüklemeyi deneyin
Aygıt sürücüsü bunu deneyeceğim tam olarak nasıl yaparm
Ayarlar > Uygulamalar > Uygulama Yöneticisinden Google Play Hizmetlerini bul tıkla devre dışı bırak de sonra Durmaya zorla de fakat google uygulamalarında aksaklıklar olabilir. Eğer sorun olunca yine etkinleştirirsin.
Eğer Smart Switch yüklüyse Daha Fazla seçeneğine tıkla cihaz Sürücüsünü Yeniden Kur de Usb kablosunu çek sürücüyü kurduktan sonra dene. Bu sorun gerek bilgisayardan gerek telefondan gerekse kablodan kaynaklanabilir. Ama ev imkanında yapabileceğin bu kadar gerisi teknik servis.
İnternetten Samsung USB driver ı bul kur bilgisayara düzelecektir.Bilgisayara s6 yi bağlıyorum tanımıyor böyle bi sorunda var bilgisi olan var mı?
Bende yeni baktım devre dışı bırakamıyorum o zaman izinlerini kısıtlamayı deneyebilir misiniz? İşe yarama şansı varOnu denemistim
Csc kodu ne gözüküyor?Sinek küçük mide bulandırır; Fransa romunu yükledim telefona hiçbir sıkıntı yok gayet stabil şarj ve ram kullanımı konusunda iyileşme var fakat az önce farkettim telefonda görünen csc kodu sammobile üzerinden indirdiğim romla uyuşmuyor. Note 5 konusunda da bir arkadaş türkiye romu diye indirip yüklediği csc kodunun başka bir ülkenin romu olarak göründüğünü söylemişti. Sammobile'ın sitesiyle alakalı bir sıkıntı olduğu açık. Ben henüz telefondaki csc'nin hangi ülkeye ait olduğunu bulamadım ama rom yükleyen arkadaşlar kontrol edip güncelleme durumunu ona göre takip etsinler.
sammobile'dan inen dosyanınki DPB2 telefonda görünen DPB6Csc kodu ne gözüküyor?
Bende ırak romu kurdum. 1 hafta önce boş gözüküyordu şimdi böyle gözüküyor. Tr'ye gelse sansung switch üzerinden yedek alıp. Programa orjinal android 6 rom kurdurtucam.sammobile'dan inen dosyanınki DPB2 telefonda görünen DPB6
muhtemelen ben de Türkiye güncellemesi gelince smartswitch üzerinden yazılım kurtarmayla 6.0.1 Türkiye'ye geçerim çünkü tek parça romlarda güncelleme sıkıntısı var deniyor. Şimdilik bir sıkıntı yok zaten telefon gayet stabil çalışıyor.Bende ırak romu kurdum. 1 hafta önce boş gözüküyordu şimdi böyle gözüküyor. Tr'ye gelse sansung switch üzerinden yedek alıp. Programa orjinal android 6 rom kurdurtucam.
![]()
Senin kurdugun ingiltere romu tek parcali sammobiledan indirdigin rom muyduBende yeni baktım devre dışı bırakamıyorum o zaman izinlerini kısıtlamayı deneyebilir misiniz? İşe yarama şansı varmarshmallowsa tabi. Birde ben baktım pilimi % olarak kullanmamış 7 mAh sadece sıkıntı yaratacağını sanmam.
Note 5 turkiye ye geldiBugün itibariyle s6 edge Fransa ikinci 6.0.1 güncellemesini aldı ben de bir hareket yok fakat biraz üstte bahsettiğim gibi Fransa romu olarak yüklediğim rom farklı bir ülkeye ait çıkmıştı.
Anladığım kadarıyla bendeki rom Avusturya romu ve Avusturya halen ikinci güncellemeyi almadı, çok yüksek ihtimal alsa da bana gelmeyecektir çünkü yabancı sitelerde konuyla ilgili yaptığım araştırmalara göre bu stock rom mevzuları bayağı bir karışık:
Aynı csc kodlu güncelleme birden fazla ülkeye ufak kod değişimleriyle veriliyor. Örneğin bendeki DPBG-DPB6 bu DPBG'nin DPB2, DPB1 gibi farklı versiyonları farklı Avrupa ülkelerine veriliyor işin karıştığı nokta ise aynı ülke birden fazla farklı csc ile güncelleme alabiliyor.
Bişey anlamadınız muhtemelen ben de çok anlam veremedim ama kısacası işler karışık![]()
Telefon çalışıyor güncelleme sorunsuz kaldı şimdi Türkiye güncellemesi geldiğinde sıkıntısız geçiş yapmak![]()
Güvenlik yamaları gelirse ben de kalırım bu romda sıkıntı yok ama eğer gelmeyecekse orjinal Türkiye'yi kurarım.Note 5 turkiye ye geldi
Ben hala irak romundayim![]()
Evet sammobileden tek parça romdu ve evet güncelleme aldım sanırım 2 defaydı biri 59 mb diğeri 23 mb olması lazım 59 kesin amaSenin kurdugun ingiltere romu tek parcali sammobiledan indirdigin rom muydu
Birde indirdikten sonra hic guncelleme geldi mi
O zaman dogru biliyormusumEvet sammobileden tek parça romdu ve evet güncelleme aldım sanırım 2 defaydı biri 59 mb diğeri 23 mb olması lazım 59 kesin ama![]()
Belki saçma gelecek ama orda ingiltere de vodafone nun olduğu romu yükledim bizim ülkemizdede vodafone var diye gelme ihtimali sizce kaçO zaman dogru biliyormusumbakalim ben de irak romundayim daha gelmedi ama bekliyoruz
![]()
Belki saçma gelecek ama orda ingiltere de vodafone nun olduğu romu yükledim bizim ülkemizdede vodafone var diye gelme ihtimali sizce kaç![]()
İşte tam da işlerin karıştığı kısım orasıBelki saçma gelecek ama orda ingiltere de vodafone nun olduğu romu yükledim bizim ülkemizdede vodafone var diye gelme ihtimali sizce kaç![]()