Galaxy S6 ve S6 Edge Kullananlar Kulübü

Airbus

Profesör
Reaksiyon puanı
1,002
Farkli bir kablo ile deneme imkanınız var mı ? Birde elinizde varsa bir flash bellek yada bir telefon bağlayarak deneyin 3 ihtimal ya kablonun tellerine biri koptu (%70 ) usb girişi bozuk (%20) yada telefonda bir sorun var (%10) ihtimal ile

Molpt

Öğrenci
Reaksiyon puanı
13
Ben bir şey daha soracağım s6 da arka plan da çalışan uygulamaları özellikle play hizmetleri gibi bunların çalışmasını nasıl engellerim yardımcı olursanız sevinirim
Ayarlar > Uygulamalar > Uygulama Yöneticisinden Google Play Hizmetlerini bul tıkla devre dışı bırak de sonra Durmaya zorla de fakat google uygulamalarında aksaklıklar olabilir. Eğer sorun olunca yine etkinleştirirsin.

Bilgisayara s6 yi bağlıyorum tanımıyor böyle bi sorunda var bilgisi olan var mı?
Eğer Smart Switch yüklüyse Daha Fazla seçeneğine tıkla cihaz Sürücüsünü Yeniden Kur de Usb kablosunu çek sürücüyü kurduktan sonra dene. Bu sorun gerek bilgisayardan gerek telefondan gerekse kablodan kaynaklanabilir. Ama ev imkanında yapabileceğin bu kadar gerisi teknik servis.

Sinan5

Asistan
Reaksiyon puanı
13
Farkli bir kablo ile deneme imkanınız var mı ? Birde elinizde varsa bir flash bellek yada bir telefon bağlayarak deneyin 3 ihtimal ya kablonun tellerine biri koptu (%70 ) usb girişi bozuk (%20) yada telefonda bir sorun var (%10) ihtimal ile
Kablo çok yeni sadece bir mtb usb diye bir sürücüde sorun oluyor

Sinan5

Asistan
Reaksiyon puanı
13
Ayarlar > Uygulamalar > Uygulama Yöneticisinden Google Play Hizmetlerini bul tıkla devre dışı bırak de sonra Durmaya zorla de fakat google uygulamalarında aksaklıklar olabilir. Eğer sorun olunca yine etkinleştirirsin. Teşekkürler ama play store yi kullanıyorum ben i Phone daki gibi arkada çalışan birşey istemiyorum

Eğer Smart Switch yüklüyse Daha Fazla seçeneğine tıkla cihaz Sürücüsünü Yeniden Kur de Usb kablosunu çek sürücüyü kurduktan sonra dene. Bu sorun gerek bilgisayardan gerek telefondan gerekse kablodan kaynaklanabilir. Ama ev imkanında yapabileceğin bu kadar gerisi teknik servis.
Onu denemistim

Airbus

Profesör
Reaksiyon puanı
1,002
Aygıt sürücüsü bunu deneyeceğim tam olarak nasıl yaparm
Ayarlar > Uygulamalar > Uygulama Yöneticisinden Google Play Hizmetlerini bul tıkla devre dışı bırak de sonra Durmaya zorla de fakat google uygulamalarında aksaklıklar olabilir. Eğer sorun olunca yine etkinleştirirsin.

2. Paragrafta anlatmis arkadas

Yktrnslv

Doçent
Reaksiyon puanı
141
Sinek küçük mide bulandırır; Fransa romunu yükledim telefona hiçbir sıkıntı yok gayet stabil şarj ve ram kullanımı konusunda iyileşme var fakat az önce farkettim telefonda görünen csc kodu sammobile üzerinden indirdiğim romla uyuşmuyor. Note 5 konusunda da bir arkadaş türkiye romu diye indirip yüklediği csc kodunun başka bir ülkenin romu olarak göründüğünü söylemişti. Sammobile'ın sitesiyle alakalı bir sıkıntı olduğu açık. Ben henüz telefondaki csc'nin hangi ülkeye ait olduğunu bulamadım ama rom yükleyen arkadaşlar kontrol edip güncelleme durumunu ona göre takip etsinler.

Molpt

Öğrenci
Reaksiyon puanı
13
Bende yeni baktım devre dışı bırakamıyorum o zaman izinlerini kısıtlamayı deneyebilir misiniz? İşe yarama şansı var :) marshmallowsa tabi. Birde ben baktım pilimi % olarak kullanmamış 7 mAh sadece sıkıntı yaratacağını sanmam.

TttEee

Asistan
Reaksiyon puanı
12
Sinek küçük mide bulandırır; Fransa romunu yükledim telefona hiçbir sıkıntı yok gayet stabil şarj ve ram kullanımı konusunda iyileşme var fakat az önce farkettim telefonda görünen csc kodu sammobile üzerinden indirdiğim romla uyuşmuyor. Note 5 konusunda da bir arkadaş türkiye romu diye indirip yüklediği csc kodunun başka bir ülkenin romu olarak göründüğünü söylemişti. Sammobile'ın sitesiyle alakalı bir sıkıntı olduğu açık. Ben henüz telefondaki csc'nin hangi ülkeye ait olduğunu bulamadım ama rom yükleyen arkadaşlar kontrol edip güncelleme durumunu ona göre takip etsinler.
Csc kodu ne gözüküyor?

Yktrnslv

Doçent
Reaksiyon puanı
141
bilgisayara bağladığımda smartswitch üzerinde şöyle bir ibare çıkıyor (belki ülke kodudur bilmiyorum);

"cihazınızın yazılımı güncel: PBG(TPH)"

TttEee

Asistan
Reaksiyon puanı
12
sammobile'dan inen dosyanınki DPB2 telefonda görünen DPB6
Bende ırak romu kurdum. 1 hafta önce boş gözüküyordu şimdi böyle gözüküyor. Tr'ye gelse sansung switch üzerinden yedek alıp. Programa orjinal android 6 rom kurdurtucam.
818124d9c850e6e1c33caee97113f162.jpg

Yktrnslv

Doçent
Reaksiyon puanı
141
Bende ırak romu kurdum. 1 hafta önce boş gözüküyordu şimdi böyle gözüküyor. Tr'ye gelse sansung switch üzerinden yedek alıp. Programa orjinal android 6 rom kurdurtucam.
818124d9c850e6e1c33caee97113f162.jpg
muhtemelen ben de Türkiye güncellemesi gelince smartswitch üzerinden yazılım kurtarmayla 6.0.1 Türkiye'ye geçerim çünkü tek parça romlarda güncelleme sıkıntısı var deniyor. Şimdilik bir sıkıntı yok zaten telefon gayet stabil çalışıyor.

Ahidayet

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Merhaba arkadaşlar s6 edge plus beklediğimiz marshmallow gelmiştir hayırlı olsun

Ekli dosyalar

• Screenshot_2016-03-21-06-30-49.png
    Screenshot_2016-03-21-06-30-49.png
    164.7 KB · Görüntüleme: 520

cengover05

Profesör
Reaksiyon puanı
447
Bende yeni baktım devre dışı bırakamıyorum o zaman izinlerini kısıtlamayı deneyebilir misiniz? İşe yarama şansı var :) marshmallowsa tabi. Birde ben baktım pilimi % olarak kullanmamış 7 mAh sadece sıkıntı yaratacağını sanmam.
Senin kurdugun ingiltere romu tek parcali sammobiledan indirdigin rom muydu
Birde indirdikten sonra hic guncelleme geldi mi

Yktrnslv

Doçent
Reaksiyon puanı
141
Bugün itibariyle s6 edge Fransa ikinci 6.0.1 güncellemesini aldı ben de bir hareket yok fakat biraz üstte bahsettiğim gibi Fransa romu olarak yüklediğim rom farklı bir ülkeye ait çıkmıştı.

Anladığım kadarıyla bendeki rom Avusturya romu ve Avusturya halen ikinci güncellemeyi almadı, çok yüksek ihtimal alsa da bana gelmeyecektir çünkü yabancı sitelerde konuyla ilgili yaptığım araştırmalara göre bu stock rom mevzuları bayağı bir karışık:

Aynı csc kodlu güncelleme birden fazla ülkeye ufak kod değişimleriyle veriliyor. Örneğin bendeki DPBG-DPB6 bu DPBG'nin DPB2, DPB1 gibi farklı versiyonları farklı Avrupa ülkelerine veriliyor işin karıştığı nokta ise aynı ülke birden fazla farklı csc ile güncelleme alabiliyor.
Bişey anlamadınız muhtemelen ben de çok anlam veremedim ama kısacası işler karışık :) :)
Telefon çalışıyor güncelleme sorunsuz kaldı şimdi Türkiye güncellemesi geldiğinde sıkıntısız geçiş yapmak :)

cengover05

Profesör
Reaksiyon puanı
447
Bugün itibariyle s6 edge Fransa ikinci 6.0.1 güncellemesini aldı ben de bir hareket yok fakat biraz üstte bahsettiğim gibi Fransa romu olarak yüklediğim rom farklı bir ülkeye ait çıkmıştı.

Anladığım kadarıyla bendeki rom Avusturya romu ve Avusturya halen ikinci güncellemeyi almadı, çok yüksek ihtimal alsa da bana gelmeyecektir çünkü yabancı sitelerde konuyla ilgili yaptığım araştırmalara göre bu stock rom mevzuları bayağı bir karışık:

Aynı csc kodlu güncelleme birden fazla ülkeye ufak kod değişimleriyle veriliyor. Örneğin bendeki DPBG-DPB6 bu DPBG'nin DPB2, DPB1 gibi farklı versiyonları farklı Avrupa ülkelerine veriliyor işin karıştığı nokta ise aynı ülke birden fazla farklı csc ile güncelleme alabiliyor.
Bişey anlamadınız muhtemelen ben de çok anlam veremedim ama kısacası işler karışık :) :)
Telefon çalışıyor güncelleme sorunsuz kaldı şimdi Türkiye güncellemesi geldiğinde sıkıntısız geçiş yapmak :)
Note 5 turkiye ye geldi
Ben hala irak romundayim:)

Yktrnslv

Doçent
Reaksiyon puanı
141
Note 5 turkiye ye geldi
Ben hala irak romundayim:)
Güvenlik yamaları gelirse ben de kalırım bu romda sıkıntı yok ama eğer gelmeyecekse orjinal Türkiye'yi kurarım.
Gerçi hoş Türkiye'ye de bişey geldiği yok ana güncelleme dışında... :)

Molpt

Öğrenci
Reaksiyon puanı
13
Senin kurdugun ingiltere romu tek parcali sammobiledan indirdigin rom muydu
Birde indirdikten sonra hic guncelleme geldi mi
Evet sammobileden tek parça romdu ve evet güncelleme aldım sanırım 2 defaydı biri 59 mb diğeri 23 mb olması lazım 59 kesin ama :D

cengover05

Profesör
Reaksiyon puanı
447
Evet sammobileden tek parça romdu ve evet güncelleme aldım sanırım 2 defaydı biri 59 mb diğeri 23 mb olması lazım 59 kesin ama :D
O zaman dogru biliyormusum:) bakalim ben de irak romundayim daha gelmedi ama bekliyoruz:)

Yktrnslv

Doçent
Reaksiyon puanı
141
Belki saçma gelecek ama orda ingiltere de vodafone nun olduğu romu yükledim bizim ülkemizdede vodafone var diye gelme ihtimali sizce kaç :D
İşte tam da işlerin karıştığı kısım orası :)

Bekleyip görelim bakalım benim Fransa görünümlü Avusturya romuna ne zaman gelecek güncelleme :)

Gökhanknk

Öğrenci
Reaksiyon puanı
2
Arkadaslar android uygulamalar bolumunden yazdim ama kimse yardimci olamadi benim twitterda bi kaç gundur mesaj ve twit atamiyorum izin vermiyor bunu nasil duzeltebilirim yardimci olabilir misiniz

hby1997

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
galaxy s6 icin android 6.0.1 guncellemesi geldi yuklemeyen varsa yuklesin cihazin performansi cok artiyor.