Galaxy S6 ve S6 Edge Kullananlar Kulübü

erdignss

Doçent
Reaksiyon puanı
84
Bende de ırak romu var türkiyeye gelse bile ona dönmekle uğraşmam heralde

cengover05

Profesör
Reaksiyon puanı
447
Kolay bi işlemse yaparım pc falan karışmıyor demi
Karisiyor ya soyle bak
Samsunga telefonun ismini giriyorsun ancak su sekili bilmen lazim sm-n920c mesela bu note 5 turkiyede olanlar
Sonra ordan 6.0.1 almis olan bir ulkenin romunu kuruyorsun hangisinde turkce dil oldugunu burdakiler bilir
Ondan sonra odin programi ile kuruyorsun:)

cengover05

Profesör
Reaksiyon puanı
447
sammobile sitesine git. Firmwire kısmından arat Odini indir. Sonra telefonu ses kısma power ve home tuşları işe download moda alıp. Bilgisayara bağla. Odin programını aç. Zipten çıkardığın rom doayasını "ap" yazan yere tıklayarak tanıt. Program yanıt vermiyor yazabilir geçmesini bekle. Sonra "id" yazan kısımda com olaral bağlantı portu mavi renkle yanar. Aşağodan log kısmında re partition işaretsiz olacak. Yani 1. Ve 3. Şıklar tikli gerisi tiksiz olacak. Start tuşuna bas arkana yaslan gerisini o yapacak.

drjacob

Profesör
Reaksiyon puanı
770
Arkadaşlar HP'da da 1599 'a Mavi S6 var sizce şuan alınır mı ? kullanan varsa deneyimlerini yazabilir mi ?

Sinan5

Asistan
Reaksiyon puanı
13
sammobile sitesine git. Firmwire kısmından arat Odini indir. Sonra telefonu ses kısma power ve home tuşları işe download moda alıp. Bilgisayara bağla. Odin programını aç. Zipten çıkardığın rom doayasını "ap" yazan yere tıklayarak tanıt. Program yanıt vermiyor yazabilir geçmesini bekle. Sonra "id" yazan kısımda com olaral bağlantı portu mavi renkle yanar. Aşağodan log kısmında re partition işaretsiz olacak. Yani 1. Ve 3. Şıklar tikli gerisi tiksiz olacak. Start tuşuna bas arkana yaslan gerisini o yapacak.
Saol abi baya uzun iş miş anlatım için teşekkür ederim merak edenlere faydası olur ☺

Xdiag

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Arkadaşlar s6 edge alican 2300 liraya size alayimi Teknosadan

Molpt

Öğrenci
Reaksiyon puanı
13
Arkadaşlar s6 edge alican 2300 liraya size alayimi Teknosadan
Büyük ekran seviyorsan biraz daha biriktir s6 edge plus al derim hem işlemci ve ram daha iyi ha bütçe sabitse al gitsin. Ama biraz daha bekleyebilirsiniz fiyatı biraz daha düşer 1 2 ay satsın s7ler güncelleme n11.comda reklam olmasın da yani çok uygun fiyata var note 5 2.000 olmuş biraz araştır 2.300 eski fiyatıydı normal edgein düşmüş olması lazım

Son düzenleme:

Lazzz

Rektör
Reaksiyon puanı
3,278
Arkadaşlar s6 edge+ kullanan var mı aranızda? Pil kullanımını paylaşabilirmi rica etsem. Alıntı yaparak cevaplarsanız sevinirim mesajlar bulunmuyor sonra :)

TttEee

Asistan
Reaksiyon puanı
12
Arkadaşlar s6 edge+ kullanan var mı aranızda? Pil kullanımını paylaşabilirmi rica etsem. Alıntı yaparak cevaplarsanız sevinirim mesajlar bulunmuyor sonra :)
db3ccc4d8be56231bc5d823f2633c508.jpg

dd34f6f66570faccd2f8b738716c73a9.jpg

02bbf29d4e8734abe49d4e16a24652a8.jpg

315336683666eec66f9f1fe011a703c4.jpg

Yktrnslv

Doçent
Reaksiyon puanı
141
Kayda değer sonuçlar vermeye başladı sanki. Özellikle %50-40 tan sonra gerçekten tüketim yavaşlıyor.

Buarada note 5 konusunda arkadaşlar tek parça rom atma durumunda güncelleme alınamadığı hakkında birşeyler konuşuyordu oradan cvp alamadım. Aranızda konuyla ilgili fikri olan var mı?

passport6

Öğrenci
Reaksiyon puanı
3
Arkadaslar s6 kullanicisiyim bundan 2-3 hafta once telefonun arka kamerasindan kamerayi ilk actigimda boyle sanki netlemeye calisiyor gibi ama biizzzztttt diye bir ses kamera titriyor ve cihazin titredigini hissedebiliyorsunuz bu sorin bir ara kesildi ara ara yapmaya baslamisto ama simdi neredeyse kamerayi her actigimda yapiypr bu titremeyi 1 saniye kadar suruyo sonra normal haline geliyo. Sizce servise vermeli miyim yoksa kendiligindem gecer mi ?

erdignss

Doçent
Reaksiyon puanı
84
Arkadaslar s6 kullanicisiyim bundan 2-3 hafta once telefonun arka kamerasindan kamerayi ilk actigimda boyle sanki netlemeye calisiyor gibi ama biizzzztttt diye bir ses kamera titriyor ve cihazin titredigini hissedebiliyorsunuz bu sorin bir ara kesildi ara ara yapmaya baslamisto ama simdi neredeyse kamerayi her actigimda yapiypr bu titremeyi 1 saniye kadar suruyo sonra normal haline geliyo. Sizce servise vermeli miyim yoksa kendiligindem gecer mi ?
Bahsettiğiniz şey bi kere video çekerken başıma geldi ama bidaha olmadı sizin yerinizde olsam bi servise götürürdüm

Elbruz46

Rektör
Reaksiyon puanı
1,338

Kamerada optik resim sabitleyici var o yüzden netleme yaparken titremesi ya da ses çıkarması normal. Sen takıntı yaptığın için 1 saniye gibi uzun geliyordur o sure. Eğer farklı uzaklıklara sorunsuz netleme yapıyorsa sorun yoktur. Ancak netleme sorunluysa servise gotur.

EMREKARAYURT1

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0

passport6

Öğrenci
Reaksiyon puanı
3
Kamerada optik resim sabitleyici var o yüzden netleme yaparken titremesi ya da ses çıkarması normal. Sen takıntı yaptığın için 1 saniye gibi uzun geliyordur o sure. Eğer farklı uzaklıklara sorunsuz netleme yapıyorsa sorun yoktur. Ancak netleme sorunluysa servise gotur.
Netlemede herhangi bir problem yok ozellikle denedim de zaten netleme hizi ayni bir problem yok ama zamanla bu sikinti ilerler mi ondan korkuyorum cunku bundan 2 3 hafta once nadirem oluyordu simdi artti.

Molpt

Öğrenci
Reaksiyon puanı
13
Netlemede herhangi bir problem yok ozellikle denedim de zaten netleme hizi ayni bir problem yok ama zamanla bu sikinti ilerler mi ondan korkuyorum cunku bundan 2 3 hafta once nadirem oluyordu simdi artti.
Netlemede sıkıntı yoksa şuanlık sorun yok. Ben böyle bi sesi yada titreşimi duymadım hissetmedim hiç. Eğer artarsa ve seni rahatsız edecek şekilde olursa git göster teknik servise.