Galaxy S6 ve S6 Edge Kullananlar Kulübü

cengover05

Profesör
Reaksiyon puanı
447
Tembellik ve iş bilmezliklerinden başka hiçbirşey değil.
Samsungun kendi ürettiği cihaz için kendi uyarladığı yazılımı Samsung Türkiye kim ki test ediyor?
5.1.1 neden hemen hemen iki üç gün arayla verildi bütün ülkelere?
Bölgesel değişiklik vs bunların hepsinin tek adı var o da : maval okumak.
Ticari boyutu da var işin. S7 gelmeden vermeme çakallığını Samsung yapmaz ama Samsung Türkiye yapar.
Valla kimse kusura bakmasın hatta bunu söylemekten de ar ediyorum ama dürüstlük konusunda kendi vatandaşlarıma güvenemiyorum hele ki konunun ticari bir yanı varsa...
Aynen bu konuda haklisin bizimkiler cakallik yapiyor olabilir.

Serkan.Arslan

Öğrenci
Reaksiyon puanı
4
Performans artıları nedir?, şarj süresi lolipop a göre uzun mu? ve isinma oluyor mu özellikle şarj olurken?

cengover05

Profesör
Reaksiyon puanı
447
Performans artıları nedir?, şarj süresi lolipop a göre uzun mu? ve isinma oluyor mu özellikle şarj olurken?
Bilemeyecem birazdan kurucam
Her şey bir risktir:)
Bu kadar dert etme:) stabilitede sorun yok performans yine super
Isinma sorunu sadece sarjda oluyor
Sarj suresi bilemeyecem bizim kullananlar daha fazla alan var ayni alan var az alan gormedim :) note 5 cilerin deneyimleri bunlar bende deneyimlicem

Lazzz

Rektör
Reaksiyon puanı
3,278
Sarj suresi bilemeyecem bizim kullananlar daha fazla alan var ayni alan var az alan gormedim :) note 5 cilerin deneyimleri bunlar bende deneyimlicem
Kur artık şeyi çıktı :D :D

Serkan.Arslan

Öğrenci
Reaksiyon puanı
4

deneyimlerini bekliyorum. :)

passport6

Öğrenci
Reaksiyon puanı
3
Samsung S6 kullanıyorum telefona farklı ülkenin romunu nasıl yükleyebilirim ? odin üzerinde mi yoksa başka bir şekilde mi ?

Elbruz46

Rektör
Reaksiyon puanı
1,338
Arkadaşlar tekrar söylüyorum Samsung Türkiye arada para kazanmak için bekletiyor...

S7 çıkacak, bu cihazda sizin uygulamanız yüklü gelsin diye firmalarla pazarlık yapıyorlardır.

Hürriyet, Digitürk Play, NTV vs gibi firmalardan para koparmak için uğraşıyorlardır.

S7 için anlaşma yapacaklar onun romu ile bizimkileri de aradan çıkaracaklar başka da bir şey değil...

TolgaTunc

Öğrenci
Reaksiyon puanı
5
Ciddi olarak kabul edilebilecek ne gibi farklar var 5.1.1 sürümüyle 6.0.1 arasında?

Bütün laglar giderilmiş. Bir an olsun takılma görmedim. Yağ gibi akıyor resmen. Google playdeki kasılma ortadan kalkmış. Tarayıcısı da çok hızlı artık chrome ciddi rakip. Uygulama izinleri çok önem arz ediyordu. Hangi uygulama nereye izin istiyor artık biliyoruz ve ona göre izin veriyoruz. Parmak izi okuyucu aşırı gelişmiş. Parmağını gösterir göstermez açılıyor. Ağzım açık kaldı ilk test ettiğimde. Hiçbir takılma yok. Kesinlikle tavsiye ederim. Ram de iyileştirme var. 5.1.1 ile en fazla 1.1GB boş alan görmüştüm şimdi bu 1.5GB a kadar çıkmış durumda. Ve daha birçok ayrıntı. İndirmeden anlayamazsın o derece.

passport6

Öğrenci
Reaksiyon puanı
3
Diyelim rom u indirdik ve telefona yükledik türkiyeye rom gelince türkiye romuna nasıl geri dönüş sağlıyabiliriz ?

sahlaneser

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Arkadaşlar benim telefonumun modeli sm-g925fq ama sammobile de yok ne yapabilirim?