Galaxy S6 ve S6 Edge Kullananlar Kulübü

cengover05

Profesör
Reaksiyon puanı
447
(!) = ironi = söylenenin tersini ifade etme biçimi = Samsung Türkiye bizimle dalga geçsin de biz onunla dalga geçmeyelim mi?

Güncelleme dert değil. Dert dürüst olmamaları..
Haha tamam bende onu dusundum ama cok ciddiydin dedim hakli:) kurun romlari keyfinize bakin gencler:) note 5 6.0.1 :)
Gelince doneriz

Drogba39

Profesör
Reaksiyon puanı
381
dünyanın parasını verip s6 64 gb aldığım için kendimi hiç affetmeyeceğim .
bir greyder üreticisinden akıllı telefon almanın cok aptalca olduğunu anlatırdım etrafıma.
bir arkadaşımı kıramadım s6 aldım KÖPEK gibi pişmanım.
Bir güncellemeye neden bu kadar takıyorsunuz anlamıyorum. Sadece siz değil çoğu kişi böyle. Telefondan performans alıyorsan yeterli değil mi zaten, sırf güncelleme desteği yüzünden pişman olmaya gerek yok. Zamanı gelince çıkar güncelleme indirirsin, daha performanslı kullanmaya devam edersin.

Drogba39

Profesör
Reaksiyon puanı
381
dünyanın parasını verip s6 64 gb aldığım için kendimi hiç affetmeyeceğim .
bir greyder üreticisinden akıllı telefon almanın cok aptalca olduğunu anlatırdım etrafıma.
bir arkadaşımı kıramadım s6 aldım KÖPEK gibi pişmanım.
Bir güncellemeye neden bu kadar takıyorsunuz anlamıyorum. Sadece siz değil çoğu kişi böyle. Telefondan performans alıyorsan yeterli değil mi zaten, sırf güncelleme desteği yüzünden pişman olmaya gerek yok. Zamanı gelince çıkar güncelleme indirirsin, daha performanslı kullanmaya devam edersin.

antx105phellos

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1

daha önce htc m8 kullandım. m8 dem s6 ya geçtim. aslında samsung sevmiyordum ama s6 kasası hoşuma gitmişti samsungun s6 ile daha farklı düşüneceğini sanmıştım ama yanılmışım samsung arayuzu htc nin cok cok gerisinde menü yada ayarların kullanımı samsung da basit olmasına rağmen kötü htc de bir sey ararken aradığım seyi düşündüğüm yerde buluyordum ama samsung da öyle değil . telefonum son dönemde sureklı kasılmaya başladı facebook kendini içerik olarak hic güncelleyemiyor. whats app den gelen mesajlar ancak ben whast app nini içine girersem toplu olarak geliyordu. ram %85 altına hic düsmüyor. hicbir uygulamam calışmazken ram %85 de eger face acarsam %89 u oluyor ve hayat felç oluyordu artı telefona 2 bin lira veriyorsunuz ve 6 ay sonra 1 bin liraya düşüyor .

antx105phellos

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Ne gibi bi kötülüğünü gördün bi paylaşır mısın. S6 edge kullanıyorum marshmallow romlu şu anda cihat 5.1.1 e göre 3 kat akıcı. Şikayetlerin yazılımsal mı donanımsal mı ?

telefonum son dönemde sureklı kasılmaya başladı facebook kendini içerik olarak hic güncelleyemiyor. whats app den gelen mesajlar ancak ben whast app nini içine girersem toplu olarak geliyordu. ram %85 altına hic düsmüyor. hicbir uygulamam calışmazken ram %85 de eger face acarsam %89 u oluyor ve hayat felç oluyordu servise gönderdim bakalım ne olacak. ama ben kararımı verdim ios a gececegim

Burhan T

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Bence siz ayarlar>pil bölümünde bulunan optimizasyon ayarlarından bahsediyosunuz çünkü sizin dediğin durum eğer watsup ta her zaman optimizasyon seçildiği zaman oluşan bir durum. servise göndermeden önce bu ayarlara baksaydınız belki çözülebilirdi.

Ahidayet

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
İyi geceler beyler s6 edge plus kullanıyorum marsmollaw güncellemesi geldimi ya

Elbruz46

Rektör
Reaksiyon puanı
1,338
Millet takmış RAM kullanım miktarına...
Zannediyor ki RAM %15 olsa telefon uçacak!!!

Ezber bilgi RAM ne kadar doluysa telefon o kadar kasılıyor, o kadar yavaşlıyor. bu ezber bilgiyi kafalardan silmek imkansız...

S6 Edge kullanıyorum.
İlk çıktığı hafta satın aldım.
O günden bu güne bir sürü ıvır zıvır program yükledim kaldırdım,
En büyük grafik isteyen büyük oyunları yükledim.

Telefonu şu gün kullanırken ne kasıyor hissine kapılıyorum ne yavaşlıyor...

Milisaniyelerle ölçülebilecek yavaşlıkları öyle bir dert ediyorsunuz ki zannedersin telefon elinde dondu kaldı.

Bu tamamen kişisel tatmin ile ilgili bir durum!

Otobüste cam kenarı yerine koridor denk gelse bütün yolculuğu kendine zehir edecek adamlar gelmiş burada S6 gibi cihazı yerden yere vuruyor.

Elimdeki s6 Edge Gold, kaç ay oldu hala tüm cihazlar arasında elime aldığımda tasarımıyla duruşuyla, kullanışlılığıyla beni mutlu eden bir cihaz.
Tasarımı bozulması diye hiç bir zaman kılıf kullanmadım o haldeyken üzerinde parmak izi dışında leke yok.

iPhone sahipleri ellerine aldıklarında hayran hayran evirip çevirip bakıyorlar.

Şurada güncelleme 1-2 ay geç geldi diye bu cihaza laf edilmez!

Laf edecekseniz SAMSUNG TÜRKİYE'ye daha doğrusu KENDİ İNSANIMIZA laf edeceğiz. Çünkü bize bu hizmet mantığı ile gelen yine bizim insanımız.
SAMSUNG TÜRKİYE çalışanları emin olun yabancılar olsaydı böyle sorunlar yaşamazdık.

Millet olarak HALKIMIZA DEĞER vermek yerine ŞİRKETİ SAVUNMA mantığı ile hareket ettiğimiz için GLOBAL ŞİRKETLERİ bile mahallemizdeki bakkal gibi yönetiyoruz.

ÖNCE İNSAN demek yerine BİZİM ŞİRKET HAKLI demeyi daha doğru buluyoruz.

cengover05

Profesör
Reaksiyon puanı
447
Millet takmış RAM kullanım miktarına...
Zannediyor ki RAM %15 olsa telefon uçacak!!!

Ezber bilgi RAM ne kadar doluysa telefon o kadar kasılıyor, o kadar yavaşlıyor. bu ezber bilgiyi kafalardan silmek imkansız...

S6 Edge kullanıyorum.
İlk çıktığı hafta satın aldım.
O günden bu güne bir sürü ıvır zıvır program yükledim kaldırdım,
En büyük grafik isteyen büyük oyunları yükledim.

Telefonu şu gün kullanırken ne kasıyor hissine kapılıyorum ne yavaşlıyor...

Milisaniyelerle ölçülebilecek yavaşlıkları öyle bir dert ediyorsunuz ki zannedersin telefon elinde dondu kaldı.

Bu tamamen kişisel tatmin ile ilgili bir durum!

Otobüste cam kenarı yerine koridor denk gelse bütün yolculuğu kendine zehir edecek adamlar gelmiş burada S6 gibi cihazı yerden yere vuruyor.

Elimdeki s6 Edge Gold, kaç ay oldu hala tüm cihazlar arasında elime aldığımda tasarımıyla duruşuyla, kullanışlılığıyla beni mutlu eden bir cihaz.
Tasarımı bozulması diye hiç bir zaman kılıf kullanmadım o haldeyken üzerinde parmak izi dışında leke yok.

iPhone sahipleri ellerine aldıklarında hayran hayran evirip çevirip bakıyorlar.

Şurada güncelleme 1-2 ay geç geldi diye bu cihaza laf edilmez!

Laf edecekseniz SAMSUNG TÜRKİYE'ye daha doğrusu KENDİ İNSANIMIZA laf edeceğiz. Çünkü bize bu hizmet mantığı ile gelen yine bizim insanımız.
SAMSUNG TÜRKİYE çalışanları emin olun yabancılar olsaydı böyle sorunlar yaşamazdık.

Millet olarak HALKIMIZA DEĞER vermek yerine ŞİRKETİ SAVUNMA mantığı ile hareket ettiğimiz için GLOBAL ŞİRKETLERİ bile mahallemizdeki bakkal gibi yönetiyoruz.

ÖNCE İNSAN demek yerine BİZİM ŞİRKET HAKLI demeyi daha doğru buluyoruz.
Cok dogru dediklerin. Bende note 5 de kap kullaniyordum ekranda koruyucu yoktu. Ekrana takmayi sevmem.
Baktim sıkıldım kabı da cikarttim tertemiz kullaniyorum

Molpt

Öğrenci
Reaksiyon puanı
13
Hayır güncelleme sıkıntıysa illa, farklı bir bölgenin romunu yükleyin. RAM konusuna gelecek olursak RAM kullanımı normalden fazla 5.1.1 de haklısınız ama cihazın performansını etkilemedi bende. Şimdi 6.0.1 romunu yükledim. RAM sorunu çözülmüş. Eskiden açılışta direk %75 ramle açılıyordu %87 leri görüyorduk şu anda %55 ramle açılıyor. %80 i aştığını çok görmedim 6.0.1 ile. Telefonda arkadaşın dediği gibi milisaniyelik takılmalar olabilir. Touchwiz arayüzünü performans olarak bende beğenmiyorum ama bu yazılımsal ve çok rahat düzeltilebilecek bi durum. Ha bende samsungun güncelleme politikasını sevmiyorum ama dediğim gibi romla halledilebilecek bi olay hani çok çok sıkıntı yaşıyorsanız. Son olarak bu ayın sonuna kadar yada nisan başında ülkemize ulaşır güncelleme.

cengover05

Profesör
Reaksiyon puanı
447
Arkadaslar 13 mart itibari ile sammobile haberi s6 note5 s6 edge plus 6.0.1 almamis tum ulkelere dagitim baslayacak

Yktrnslv

Doçent
Reaksiyon puanı
141
S6 edge ya da S6 edge plus'a rom atan arkadaşlara bir sorum:

Edge ekran yenilikleri güncellemeye dahil mi gelmiş yoksa ayrıca edge ekran menüsünden mi güncelleme yaptınız?

Bildiğim kadarıyla Kore'de ayrı yayınlandı o güncelleme.

passport6

Öğrenci
Reaksiyon puanı
3
bu wildtek in su geçirmez kılıf demiyimde çantası hakkında fikri olan varmı IPX8 sertifikası var yazıyor 30ft e kadar da basınca dayanıklıymıs yani bunu alıp su altı çekimi yapılabilir mi mesela kısa bir süre için fikri olan veya kullanmış olan var mı ?

passport6

Öğrenci
Reaksiyon puanı
3
bu wildtek in su geçirmez kılıf demiyimde çantası hakkında fikri olan varmı IPX8 sertifikası var yazıyor 30ft e kadar da basınca dayanıklıymıs yani bunu alıp su altı çekimi yapılabilir mi mesela kısa bir süre için fikri olan veya kullanmış olan var mı ?

ogulcanbesli

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Sammobile haberine göre yarın note 5 için, 14 martta s6 için 6.0 güncellemesi yayınlanacak.

hakan imat

Öğrenci
Reaksiyon puanı
2
Atmayı bilmiyorum atınca nasıl geri dönüceğimi bilmiyorum rom hakkında hiç bir şey bilmiyorum ki

Green_Ninja

Asistan
Reaksiyon puanı
26
Arkadaşlar s6 da yine TouchWiz aynı TouchWiz'mi rehberde geç gelmeler uygulamadan çıkınça hava durumu saat ikonunda felan geç gelmeler oluyomu sizce düzeltmişlermi