Galaxy S4'üm kırıldı tavsiyelerinizi bekliyorum

kwrxhane

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Yazın almış olduğum Galaxy S4'ümü haliyle cep telefonu olduğu için cebimde taşıyordum.O da ne meğersem cepte değil özel çanta falan taşımak gerekiyormuş sonradan fark ettim.Cebimden çıkardığım telefonun ekranı siyah ve içinde ki film; sanırsınız ki telefon darbe almış da kırılmış.Hiç bir darbe almadan garanti 450-500 lira para istiyor.Bir tanıdık teknik servis 400 lira fiyat çıkardı.

Ben bu telefona 400 lira daha verirsem 2050 liraya almış olacağım.400 lira verip ön panel komple değişecek ekran falan, ekranda en ufak iz olmayacak haliyle orijinal ekran takılacağı için telefon 0 ürün gibi olacak kaç paraya satabilirim? Kasa zaten temiz hiç çizik iz yok.

Araştırmalarımda panel değişiminin dokunmatikte en ufak bir hata yaratmadığını ilk gün ki gibi çalıştığını gördüm.FAKAT BEN BU TELEFONU ARTIK KULLANMAM SAMSUNG MARKASIYLADA ŞU SAATTEN SONRA PEK İŞİM OLMAZ.

Değişimi yaptıktan sonra kaç paraya satabilirim? (1200-1300'e gider mi?)

İlave alacak arkadaşlara sesleniyorum! Büyük umutlarla aldığım GALAXY S4; evet çok iyi özellikleri var kamerası falan gayet iyi fakat insalık haliyle düşürdüğünüzde aynı iyiliği göstermiyor.Gösteriyor ama 400-500 lira karşılığı alacak arkadaşların kasanın Gorilla Glass'mış falan çizilmezmiş falan hiç takılmasın direk içindeki film veya dış ekran çatlıyor.

Ekstra;
-Rehber geç açılması.(3310'da bile 10 kat daha hızlı açılıyor şu rehber!)
-Kamera geç açılması.(Bazen kamera açıldıgında res atıyor telefon bir çok kişide görüldü bu sorun.)
-Isınma sorununu saymıyorum zaten.
-Bataryanın bazı günler şaşırtıcı derecede düşmesi okuldan eve dönerken şarz genellikle 25-40 arası olur arada hiç kullanmama rağmen 10 lara düştüğünü sizlere söylemek istiyorum 6-7 ay S4 kullanmış birisi olarak.