Galaxy s4 zoom yardım

komandoemrah

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
arkadaşlar telefonumu yeni aldım 1 hafta olmadı telefon kasıyor ama oyunlarda menüde gayet iyi guzel biraz kasıyor ama onu saymıyorum bilke ama galeriyi actıgımda hafıza kartımda 1100 tane cıvarı resim var albüm u acıyorum bi kasıyor orda 5 dk sonra galeri cevap vermiyor kapatılsın mı diyor telefon geliyor o sıra acamıyorum tuş u kılıtleyip acıyorum o zamanda ekran sımsiyah ekran geliyor öyle 5 dk duruyor sizce ne yapmam gerek

Koca Adam

Profesör
Reaksiyon puanı
13
tahminimce telefonda olmaması gereken uygulamalar yüklü... S4 zoom kullandım ve hiç öyle sorunlarla karşılaşmadım. Önerim şudur ki verilerinizi yedekleyin ve cihazı sıfırlayın sonrasında ise sadece sadece milyonların kullandığı uygulamaları kurun.

someone799

Asistan
Reaksiyon puanı
1
tahminimce telefonda olmaması gereken uygulamalar yüklü... S4 zoom kullandım ve hiç öyle sorunlarla karşılaşmadım. Önerim şudur ki verilerinizi yedekleyin ve cihazı sıfırlayın sonrasında ise sadece sadece milyonların kullandığı uygulamaları kurun.
Ayiptir sormasi sizin kac cihaziniz var [emoji1]

jorem44

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
benzer bir sorun s4 de başıma geldi. servisin söylediği eski s4 ümde çektiğim resimleri yenisindede kullanmamdan kaynaklanıyormuş. hafıza kartının kopyasını al ve biçimlendir. bir de öyle dene. benim sorun düzelmişti.

Vikings

Dekan
Reaksiyon puanı
91
Telefonun kendi hafızasını doldurmama ya çalışın, Nova Launcher kurun bakalım menü geçişlerinde kasılmalar oluyormu? eğer devam ediyorsa büyük ihtimal telefonda sıkıntı vardır garantiye yollayın.