Samsung Galaxy S3 bir dizi sorun

forumibo

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar Merhaba, yaklaşık bir ay önce aldığım S3 de bazı sorunlar almaya başladım telefonu serviste bir ay bekletmek istemiyorum ama servise verecem gibime geliyor.Sizce aşağıdaki sorunlara kendim bir çözüm bulabilir miyim ?

- Çok nadir de olsa telefon Güvenli Mod'a giriyor ekranın sol alt köşesinde güvenli mod yazıyor, bekliyorum sonra yeniden başlatıyorum düzeliyor.
- Rehbere baya baya geç giriyor önceleri bu hesapların senk. olayı yüzüne yapar diye düşünüyordum ama senk. kapatmış olmama rağmen geç geliyor bazen 5 sn beklediğim bile oluyor.Herhangi bir uygulamada 20-30 dk takılırsam biliyorum ki rehbere dokunduğumda geç gelecek.
- Uygulamalarda direk kilit tuşuna basarsıp kilitlersem açmak için inanılmaz kasıyor tuşa basıyorum sonra 5-6 sn sonra ekran kilidini açmak için işlem yapabiliyorum.
- Uygulamalarda oynarken çağrı gelirse uygulamalar hata veriyor. Durdur ve Rapor diye bir seçenek çıkıyor.
- SamsungDive ile telefonu bulmak için çok bekliyor.3-4 kez denememe rağmen sadece birkez telefonumu buldu.

Böyle sorunlarda sizce benim yapabileceğim bir şey var mı yoksa servise vereyim 1 ay içinde çözüm mü bekleyeyim ?

forumibo

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Birde mesaj çağrı gelince kilit ekranından mesajın içine girince ekran simsiyah oluyor sonra mesaj ekranı açılıyor.

strKullaniciAdi

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
ilk sorun hariç servisinde yapabileceği bişey yok. 2. ve 3. sorun ram yetersizliğinden kaynaklı. Malesef bu telefon romuna 1gb ram yeterli olmuyor :S 4 ve 5. sorunlarda tamamen androidin yapısından kaynaklı. Güvenli moda girme olayı nedir bilmiyorum hiç başıma gelmedi açıkçası

Cndx00

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
2 aydır bende s3 kullanıyorum ve bu sorunlar ile karşılaşmadım ancak sıkıntı yasamana sebep olabilecek şeylerden biri virüs olabilir. Daha once o tarz şeyler okumuştum. 60 uzeri uygulama yüklü ve aktif olarak en az 1/3 unu kullanıyorum ancak bugüne kadar hiç bir ram sorunu yaşamadım. Telefonum stock rom ve root yapmadım.

Kadir Sekme

Profesör
Reaksiyon puanı
2
Benimde telefon stock rom lu daha root atma vs gereği duymadım. Ancak telefonda ram yetersizliği olduğu doğrudur. Ancak jelly bean gelince 200 mb yakın ram bizim olacak o zaman bu sorunlarının olmayacağını düşünüyorum. Zaten bir kaç uygulama açık ve üstüne birde çağrı gelirse her telefon kasar zaten. 3-4 saniyelik gecikmeler çok da abartılcak seviyede değil. Sonuçta sistem arızası vermiyor telefon. :)

forumibo

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Beyler Ram yetersizliği demişsiniz ama telefonda rami ne kullanır bilemiyorum. Telefonun hafızasında tek bir şarkı bile atmadım henüz bir kez de fabrika ayarlarına döndüm. Bahsettiğiniz gibi stock rom root tarzı telefonahiç müdahale etmedim. Bilgisayara bile henüz bağlamadım :) ama sorunlar var.

Cndx00

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Hd widgets kullanıyorum ve whatssapp facebook twitter hep aktif. En az 700 mb olan guncel kaliteli oyunlari oynuyorum fakat gercekten ram sorunu yasamadim Holo launcher hd kullanıyorum ayrıca :) şansımdan midir bilemiyorum ram sorunum hic yok fakat su ara gunduz disaridayken tam parlaklik kullandigim icin sarji hergun yapmak durumunda kaliyorum :) Ha birde 8gb 4-5 yillik eski hafıza kartimda +700 sarki bulunmakta.

prewett

Öğrenci
Reaksiyon puanı
2
Öncelıkle ramın yetersız olduğunu dusunen bırısı, ıcs nın ram yonetımı hakkında bırsey bılmıyor demektır.Google dan birazcık yardım alarak neyin ne oldugunu problemin ram olmadıgını anlayabilirler. Evet ıcs de ram yonetımı gercekten kotuydu. Ancak Jelly Bean de bu sorun buyuk olcude ortadan kalktı.

Problemlerine gelirsek, bunların neredeyse tamamı sağlam bir fırmware ıle cozulebılır.Sana tavsıyem odın programı ıle 4.1 jelly bean en son sızıntı romunu yuklemendır. Cıhazın gucunu hıssedıceksın. Tek kelimeyle muthis. Rehber sorununa gelırsek herkes de boyle bır problem var. Ilk acılısta gec acılması gıbı.Bu samsungtan kaynaklanan anlam veremedigimiz bişey.Fakat cok rahatsız oluyosan marketten ex dıaler programını ındırebilirsin. Cok kullanıslı bır rehber programıdır.Samsung Dıve ı ıse hıc denemedım.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
ben s 3 kullanıyorum ve rehberde facedeki bütün arkadaşların sanki numaraları varmış gibi rehbere yansıyor bazen rehberde bir isim aradığım zaman aradığım kişinin facedeki adı adresi çıkıyo ama tel numaraları olmuyo çoğu zaman gercek rehber yerine bu sanal rehber cıkıyo acil durumlarda numara bulmada cok zorlanıyorum bunun bir cözümü varmıdır yardım edin lütfen

sirnatli21

Asistan
Reaksiyon puanı
3
Arkadaşlar Ram ile bir ilgisi yok, unutmayın işlemci istediği kadarını alıyor gerisini bırakıyor.. yahu bir RAM dır almış başını gidiyor ne iştir analamdım arkadaş..

konuyu açan arkadaş rehber sortunu tüm s3 modellerinde var, yani 3 sn kadar geç giriyor , bunun dışında anlattığın nedenlere gelecek olursam yazıl8ımsal bir sorun var gibi gözüküyor

wipe yapmadıysan wipe yap
telefon sürekli kendi kendine güvenli modda açılıyorsa ve düzelmiyorsa, buna rağmen bug lar falan mevccut ise kullandığın rom da bir sorun var demektir.. sana tavsiyem 4.1.2 ingiltere resmi kies romunu odin ile yükle, büyük ihtimalle rehber haricinde tüm sorunların giderilmiş olacak

S

SDN Okuru

SDN Okuru
arkadaşlar bir sorunum var bende galaksi s3 mini vara alalı iki hafta oldu kendi kendine açılıp kapanma sorunu yaşıyorum sizce nedendir ve ne yapmalıyım şimdiden teşekürler yardımlarnız için

S

SDN Okuru

SDN Okuru
arkadaşlar bende ekranın parlaklık ayarını otomatik yaptığımda açarken ekranda elektrik kesintisi gibi bişey oluyo nedendır anlamadım daha alalı 3 gün oldu servise götürmekte istemiyorum açıkçası , sorduğumda alacaklarını eğer gerekirse değişim yapacaklarını söylediler, 3 günlük ürün teknik servise gidermi yaa

S

SDN Okuru

SDN Okuru
S3 kullaniyorum mesajlarn ekrana gelmesini istemiyorun ne yapabilirim

Cndx00

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Mesajlara girip, ayarlardan bildirimler kisminda mesaj önizlemesini deaktif edin.