Galaxy S3 kullananlar bakabilir mi?

mstdrsn

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Merhabalar, kendime Galaxy S3 almayı planlıyorum fakat aklımda bazı sorular var kullanıcılar bunları yanıtlarsa sevinirim

# Yeni nesil oyunlarda performansı nasıl?
# 4.2.2 sızıntısını kuran kişiler RAM konusunda ne düşünüyor?
# Pil konusunda memnun musunuz?
# 1.200TL'ye "Evet kesinlikle gidip al" der misiniz?

xlorxlarge

Asistan
Reaksiyon puanı
1
#Yeni nesil oyunlarda pek takılma yaşamıyorum yerine göre fps düşüşleri oluyor
#4 .2.2'yi kurdum ram durumu baya gelişmiş eski takılmalar pek yok
#Pil konusunda; wi-fi mobil verisi sürekli açık günde 2 saat müzik dinliyorum twitter facebook felan 2 gün gidiyor
#ben 2 ay önce 1300'e almıştım şuan 1200tl iyi fiyat gibi bence al
başka soruların varsa yanıtlarım

Ɲevermore

Profesör
Reaksiyon puanı
249
1200 tlye Nexus 4 alınır arkadaşım

jack bauer

Profesör
Reaksiyon puanı
1
1.400 TL idi nexus 4 ler biraz daha çıkarsan onu almanı tavsiye ederim güzel cihaz güncelleme desteğin var sürekli.

mstdrsn

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar pil ve hafıza konusu nedeniyle Nexus 4 düşünmüyorum.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
yahu mstdrsn bendede aynı sorun var bende s3 almayı planlıyorum ama karşıma xperia sp ve nexus 4 çıktı dündü lg optimus g yi gördüm güzel telefon aralarında kaldım

YBora

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Bende alma sürecindeyim. Senin gibi S3, nexus 4 ve birde ekstra olarak SP düşünüyorum. S3 bu 3 telefon arasında en kötüsü. Mali 400 gpu su ve exynos cpu hepsinden performans olarak geri kalıyor. Emin değilim ama 1 sene sonrası oyunlarını rahat oynatamayacak S3. Nexus4 ve sp'de genelde 0 takılma ile oyunlar oynatılıyor. nexus4 te saf android olduğu için telefon çok rahat. Hiç donma takılma kasılma gibi olaylar yok. SP'de aynı şekilde. S3'ü alırsan sadece kameradan dolayı al derim. geri kalan her türlü konuda n4 ve sp daha iyiler. SP'nin bataryası 2370 mAh, n4 ise 2100 mAh. SP stamina modu ile 2. günü çıkartabilirken nexus4 daha geride. Bataryada sp daha iyi. Kamera olarak s3 güzel, sp'de bence güzel. n4 te güzel ama diğerlerinden daha aşağı bir seviyede. hafıza olarak sp'de 5.8 kullanılabilir telefon hafızası var, ekstradan sd kart girişi var. Samsung 16 gb'dan sanırsam 13 gb kalıyor. Sd kartı girişi var. n4 16 gb dan 3 gb kullanıyor. 13 gb ve sd kartı girişi yok. Ben açıkçası Sp ya da n4 arasında seçim yap derim. Ama nexus4'te android güncellemelerinde sorun olmadığı için- yani ilk güncelleme direk nexus4'e geliyor-, google'ın telefonu olduğu için hepsinden 1 adım önde. 13 gb ı da ben yeterli buluyorum dropbox gibi özellikler sayesinde bence yeter. 1-2 gb müzik desen, 5 6 gb uygulama dese 5 gb daha yerin kalıyor. Tabii film arşivi yapıyorsan bilemem :devil:

mstdrsn

Asistan
Reaksiyon puanı
0
yahu mstdrsn bendede aynı sorun var bende s3 almayı planlıyorum ama karşıma xperia sp ve nexus 4 çıktı dündü lg optimus g yi gördüm güzel telefon aralarında kaldım

Bende alma sürecindeyim. Senin gibi S3, nexus 4 ve birde ekstra olarak SP düşünüyorum. S3 bu 3 telefon arasında en kötüsü. Mali 400 gpu su ve exynos cpu hepsinden performans olarak geri kalıyor. Emin değilim ama 1 sene sonrası oyunlarını rahat oynatamayacak S3. Nexus4 ve sp'de genelde 0 takılma ile oyunlar oynatılıyor. nexus4 te saf android olduğu için telefon çok rahat. Hiç donma takılma kasılma gibi olaylar yok. SP'de aynı şekilde. S3'ü alırsan sadece kameradan dolayı al derim. geri kalan her türlü konuda n4 ve sp daha iyiler. SP'nin bataryası 2370 mAh, n4 ise 2100 mAh. SP stamina modu ile 2. günü çıkartabilirken nexus4 daha geride. Bataryada sp daha iyi. Kamera olarak s3 güzel, sp'de bence güzel. n4 te güzel ama diğerlerinden daha aşağı bir seviyede. hafıza olarak sp'de 5.8 kullanılabilir telefon hafızası var, ekstradan sd kart girişi var. Samsung 16 gb'dan sanırsam 13 gb kalıyor. Sd kartı girişi var. n4 16 gb dan 3 gb kullanıyor. 13 gb ve sd kartı girişi yok. Ben açıkçası Sp ya da n4 arasında seçim yap derim. Ama nexus4'te android güncellemelerinde sorun olmadığı için- yani ilk güncelleme direk nexus4'e geliyor-, google'ın telefonu olduğu için hepsinden 1 adım önde. 13 gb ı da ben yeterli buluyorum dropbox gibi özellikler sayesinde bence yeter. 1-2 gb müzik desen, 5 6 gb uygulama dese 5 gb daha yerin kalıyor. Tabii film arşivi yapıyorsan bilemem :devil:

Arkadaşlar Xperia SP'de bazı kronik sorunlar var. Şuan kullanıyorum, detaylı bir incelemesini yakında yayınlayacağım onu inceleyebilirsiniz.

2100 mAH pili var yeterde artar bile bnce ayrıca 2 gb ram ve 1.5ghz var hafıza konusunda sıkıntı çekiceğini sanmıyorum teknosada 1200 tl http://www.teknosa.com/urunler/125070986/lg-e960-nexus-4-akilli-telefon

- - - Mesaj Güncellendi - - -

ayrıca s3 rehbere girince kasıo arka kapağında aşınrıma sorunu var

Pilden kastım değiştirilemiyor oluşuydu. :)

mzo

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
neyse kardeşim biz senin önüne şeçimleri koyduk sen istediğini al

- - - Mesaj Güncellendi - - -

şimdiden hayırlı olsun

88febo88

Asistan
Reaksiyon puanı
0
s3 kullamadım ama ablamda var ve baya bir kurcaladım pili gayet güzel, perfonmasıda yeterli, kamerada iyi ama tasarımı arayüzü benim hiç hoşuma gitmiyor. Bence Xperia sp daha güzel tasarımı, altındaki ledleri filan çok hoş. Performans olarakta gayet iyi. nexus 4 ün avantajı googlein olması yani güncellemeleri ilk ve sonuna kadar alan bir telefon onun dışında bence xperia sp.

ErwinSmith

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
344
Su anda nexus 4 te indirim var teknosa da bir bak derim

Tommy Vercetti

Profesör
Reaksiyon puanı
1,648
şu nexus 4 1000 liraya düşse discoveryden vazgeçer onu alırdım beklesemmiki ya