Galaxy S III donma

desperadotr

Öğrenci
Reaksiyon puanı
3
Şirket çoğunluğu düşünseydi donanımı yetipte güncelleme vermediği galaxy s gibi telefonlara güncelleme verirdi...yani seni beni dinlediği yok.
Android ve samsung aynı çatı latındamı önce bunu iyi kavramak lazım. Bildiğim kadarıyla iki ayrı mecra bunlar.Android Samsung'un yazılım değil Bir çok markaya hitap ediyor.Tabi her cihazda yazılımın mükemmel olmasını bekleyemeyiz.Mükemmeliğede yaklaşmak için müşterinin geri dönüşleri çok önemli ve cihaz ve yazılım şirketi bunu dikkate almadan geçemez.Ne demek seni beni dinlemiyor saçma.Sadece kendi cihazını ve yazılımın kendi test ederek ne kadar bir kusursuzluğa ulaşabilirki ?Milyarlarca insanın kullanım alışkanlıkları farklı farklı.Her yeni yazılım ve cihazın ilk çıkışlarda BETA potansiyeli taşıdığını unutmayalım. Hemen atlayıp almak iyi değil.

blackbatuhan

Asistan
Reaksiyon puanı
0
bence sen servise götür. neden sıfır aldığın telefon yazılımsal olarak bozuk çıksında rom felan yükleyerek telefonu hırpala? ben rom dan felan anlamıyorum fakat sıfır aldığım bi telefonada rom felan yüklemem. neden olsa telefonun orjinalliği bozulur arkadaşım.

SelectX

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
çözüldü moderatör hacıtlarım, kilitleyin gitsin ve konuyu dağıtanları da gözden kaçırmayın bence

aslanapo42

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
cıhazı sıfreledım fakat ben mesela galerıye gırerken sıfre ısteyecegını zannedıyordum sadece telefon acılırken bı sıfre ıstıyor yanı pın gbı bırsey... bu sıfrelemeyı nasıl kaldırabılırım ?

S

SDN Okuru

SDN Okuru
evet aynı sorun bende de var. oyle zannediyodum sifreledim ve simdi kaldırmak istiyorm kaldıramıyorm nası kaldırabilirim??

S

SDN Okuru

SDN Okuru
evet aynı sorun bende de var. bende oyle sanarak sifreledim ama simdi kaldırmak istiyrm nası kaldırabilirim???

muratweb

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
konu eski ama :p muratveb seklinde olacak :p web olunca ben oluyor.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Bazı arkadaşlar yok bendede var aynı telefon olmadı diyorda ben ilk çıktığında aldım bir dünya para verip 2 gün öncesine kadar hiçbir şekilde bir hata yoktu gayette stabildi 300den fazla app yüklü olduğu halde ve rom vb. yok. Telefon iki gündür çıldırtıyor beni açılıyor takılp kalıyor sürekli yapmadığım şey kalmadı facebook kaynaklı dediler sildim gmail dediler sildim aynı tas aynı hamam.