Galaxy S III donma

SelectX

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
meraba arkadaşlar sorun donma sorunu şöyle ki, telefonu açıyorum takılıyorum ve tuş kilidi yapıp bırakıyorum, daha sonra açıyorum ekrana basıyorum fakat hareket etmiyor ne kadar bassam da, tuş kilidi açılmıyor, hiçbir işlev yok anca pili çıkarıp tekrar takıyorum ve baştan açıyorum telefonu sorun nedir sizce?

Mg.

Profesör
Reaksiyon puanı
24
hadi canım sen de ...

Oseyto

Asistan
Reaksiyon puanı
1
meraba arkadaşlar sorun donma sorunu şöyle ki, telefonu açıyorum takılıyorum ve tuş kilidi yapıp bırakıyorum, daha sonra açıyorum ekrana basıyorum fakat hareket etmiyor ne kadar bassam da, tuş kilidi açılmıyor, hiçbir işlev yok anca pili çıkarıp tekrar takıyorum ve baştan açıyorum telefonu sorun nedir sizce?

Telefonunuzda güncelleme yapılabiliyorsa güncelleme yapın düzelebilir.

Koca Adam

Profesör
Reaksiyon puanı
13

cihaz spotmu?

Mr.Elm

Doçent
Reaksiyon puanı
5
Meme yapmıştır. Servise götür, çözüm aramakla uğraşma bence

sleeper

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Aklıma tek çare geliyor.Telefonu fabrika ayarlarına sıfırla.kayıtlı bilgilerin silinir haberin ola :)

goodtornado

Profesör
Reaksiyon puanı
4
S3 mu? Hic basima gelmedi, arkadasin dedigi gibi fabrika ayarlarina don veya, root yap custom rom kur, ben omega serisini kullaniyorum, jelly bean gibi akici bir rom. Fazla abarttim. :-D

Kadima

Rektör
Reaksiyon puanı
841
guncellemeyi dene. root yapip daha guzel ve hizli romlar yuklemen daha iyi olur bence :)

SamsungGalaxyS3

Profesör
Reaksiyon puanı
0
donma olayına inanmıyorum :)
yaklaşık 6gb hafıza kartım ful
5,4gb de cihazın kendi hafızası
nova
shadow gun aspalth yüklü oyunlarda kasma yapmazken..
ne diyeyim hiç inandırıcı gelmiyor ya siz gerçekten s3 kullanıyorsunuz yada benim kullandığım s3 felan değil alırken kazık felan yedim herhalde s3 diye :)

SelectX

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
donma olayına inanmıyorum :)
yaklaşık 6gb hafıza kartım ful
5,4gb de cihazın kendi hafızası
nova
shadow gun aspalth yüklü oyunlarda kasma yapmazken..
ne diyeyim hiç inandırıcı gelmiyor ya siz gerçekten s3 kullanıyorsunuz yada benim kullandığım s3 felan değil alırken kazık felan yedim herhalde s3 diye :)

Itiraf ediyorum arkadaslar ben apple'da calisiyorum aslinda hatta iphonedan yaziyorum bunu sirf ezmeye geldim s3u, kusura bakmayin aaaa :(

Reaksiyon puanı
10,315
root yap custom rom kur, ben omega serisini kullaniyorum, jelly bean gibi akici bir rom. Fazla abarttim. :-D

yahu arkadaşlar siz neler biliyorsunuz böyle yav, aklım şaşıyor valla!
iyi de ben şimdi s3 alıversem bu dediğinizi nasıl yapıcam?
bu bir tercih mi, gereklilik mi, nedir?
telefonun kendi özelliklerine ilave edilen farklı bir özellik mi,
yoksa, kendi özelliklerini değiştirip tercih ettiğiniz farklı bir özellik mi?

bu gibi teknik konulara iyice fransız kalmış bu garibana bi öğretin hele yav! :)

ironi falan yapmıyorum, sahiden ciddiyim ha!

SamsungGalaxyS3

Profesör
Reaksiyon puanı
0
[MENTION=129454]|SeYYaH|[/MENTION] androidde root etmek kişiye kalmış ben kullandığım cihazı tüm özellikleri tüm en üst düzey performansı ile kullanacağım firmanın üzerindeki yazılım beni tatmin etmez daha hızlısını istiyorum derseniz :)

cihazınızı root edip cihazınızda üst sınırları zorlaya bilirsiniz ama şunu unutmayın ki [ servis dışı bırakır ] ben teknik servisi aradım sordum root edip sonradan un root etsem ne olur gene servis dışımı kalır dedim? bu olay anlaşılabilir mi dedim evet anlaşılıyor cihazınız servis dışı kalıyor dedi.

yani demem o ki evet cihazı üst performanslarda kullanmak androidin tadını çıkartmak için root etmek şart :)
ama ben s3 için gerek duymuyorum şuan gayet stabil bazı konular hariç
bende bir aralar rom eklemeyi düşünüyordum sonradan vazcaydım :)

SelectX

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
konunun dışına çıkmasak bi' 5 dakika hacılar :A

SamsungGalaxyS3

Profesör
Reaksiyon puanı
0
[MENTION=198835]SelectX[/MENTION] sen s3 ile var olmayan bir durumu yaratırken sıkıntı yok da.
adam konusu açılmışken bir şeye değinmiş öğrenmek istemiş çok mu?

Reaksiyon puanı
10,315
konunun dışına çıkmasak bi' 5 dakika hacılar :A

biz konunun dışına mı çıkmışız?!

bu arada hacı olduğumu da bildiniz, siz de bir keramet mi var ne?! :))))
umarım [MENTION=278325]SamsungGalaxyS3[/MENTION] için de isabet etmişsinizdir!

neyse, kusura bakma kardeş, size sahiden yardımcı olmak isterdim, ne ki dediğim gibi biz sadece öğrenme aşamasında olan gariplerdeniz. sayenizde öğrenicez böyle şeyleri, inşaallah.

yani siz konu açıp sormasaydınız biz root moot öğrenemeyecektik işte, gördüğünüz gibi! :)

SelectX

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
biz konunun dışına mı çıkmışız?!

bu arada hacı olduğumu da bildiniz, siz de bir keramet mi var ne?! :))))
umarım @SamsungGalaxyS3 için de isabet etmişsinizdir!

neyse, kusura bakma kardeş, size sahiden yardımcı olmak isterdim, ne ki dediğim gibi biz sadece öğrenme aşamasında olan gariplerdeniz. sayenizde öğrenicez böyle şeyleri, inşaallah.

yani siz konu açıp sormasaydınız biz root moot öğrenemeyecektik işte, gördüğünüz gibi! :)

iste her zaman hacı aa nolcak yani

evet başka fikri olan arkadaşım var mıdır

Koca Adam

Profesör
Reaksiyon puanı
13
cihazınız spot ise olağan bir durum yaşıyorsun ... buda demektir ki yazılımsal bir hata sebebi ile spot ve bu cihaza yazılımsal bir işlem yaparsanız düzelebilir buda androidde rom atmak demek ...

SelectX

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
cihazınız spot ise olağan bir durum yaşıyorsun ... buda demektir ki yazılımsal bir hata sebebi ile spot ve bu cihaza yazılımsal bir işlem yaparsanız düzelebilir buda androidde rom atmak demek ...

hm anladım teşekkür

goodtornado

Profesör
Reaksiyon puanı
4
[MENTION=129454]|SeYYaH|[/MENTION] androidde root etmek kişiye kalmış ben kullandığım cihazı tüm özellikleri tüm en üst düzey performansı ile kullanacağım firmanın üzerindeki yazılım beni tatmin etmez daha hızlısını istiyorum derseniz :)

cihazınızı root edip cihazınızda üst sınırları zorlaya bilirsiniz ama şunu unutmayın ki [ servis dışı bırakır ] ben teknik servisi aradım sordum root edip sonradan un root etsem ne olur gene servis dışımı kalır dedim? bu olay anlaşılabilir mi dedim evet anlaşılıyor cihazınız servis dışı kalıyor dedi.

yani demem o ki evet cihazı üst performanslarda kullanmak androidin tadını çıkartmak için root etmek şart :)
ama ben s3 için gerek duymuyorum şuan gayet stabil bazı konular hariç
bende bir aralar rom eklemeyi düşünüyordum sonradan vazcaydım :)

Hocam custom rom kurdunuz, sonrada servise goturme ihtiyaci duydunuz ve orjinal rom kurdunuz diyelim, servise gittiginizde servis yetkilisi orjinal rom olup olmadigina baktiktan sonra galaxy s3 u download modunda baslatir, gelen ekranda custom rom kurulum sayisi counter ibaresinin yaninda yazilidir, bu ibare orjinal romu defalarca kursaniz bile degismez, ama her custom rom kurusunuzda sayi artar, servis yetkilisi cihazin root ddilip edilmedigini ordan anlar. bu sayiyi resetlemek icin Chainfire in triangle away programini kurup reset counter demeniz yeterli, sonra da orjinal rom kurup servise gonul rahatligiyla goturebilirsiniz. Ayrica sunu belirteyim, galaxy s3 kodlari kullanicilara acildigi icin rom ustatlari samsung orjinal romlarindaki yazilimsal hatalari hizli bir sekikde gideriyor, en iyilerinden birisi omega rom serisi, orjinal romlardan cok daha stabil, cok daha kararli, bu durum samsung icin gecerli, iyi ki acik kaynak yaptilar, tersi anlamsizdi, android zaten acik kaynak, samsung hem android kullaniyorsun, hem de kodlarini kullanicilardan gizliyorsun, yerinde bir karar bence.

Kadir Sekme

Profesör
Reaksiyon puanı
2
Burada yazılan sorunlara gerçekten şaşıyorum yahu. 1 aydan fazla s3 kullanıyorum. Söylenen tek bir sorun ile karşılaşmadım. Tamam telefonun menü geçişlerinde bazen sorun oluyor. Ancak İce cream'dan dolayı böyle. Hele bir Jelly Bean gelsin. Daha akıcı olacak :)

Galaxy s3 ü ilk alanlardan olmama rağmen ne bir donma nede oyun ve uygulamalarda kasma yaşamadım ve hayatımda ilk defa bu kadar rahat telefon kullanıyorum. Abarttığımı düşünmeyin fanboy falanda değilim ama gerçekten çok rahatım bu telefondan :)

mehmetozbaay

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
[MENTION=11857]kadir[/MENTION] burda telefon kotuleyenler hepsi laf olsun diye yaziiyo ben s3 gibi telefon bulmuslar begenmiolar neyin derdindeler apple illa iyi dicekler issizler :D

muratveb

Profesör
Reaksiyon puanı
56
Evet spot sorunda o guncellemiyorum

Benim cihazda spot ve güncellemeyi canavar gibi yapıyor. Tabi bende ilk aldığımda güncelleme ..vs yapmıyordu. Cihazı öncelikle Türkiye cihazı gibi yapman gerek. Yani şöyle ki ;

Öncelikle Türkiye için çıkan ilk resmi romu(I9300XXALE8 numaralı sürüm) indirip kuruyorsun(odin ile - Odin ile güncelleme nasıl yapılır? Tıkla). Daha sonra *#272#imei# yapıp orda muhtemelen farklı bir CSC kodu seçili gelecektir. Menüden TUR seçeneğini seçip cihazın yeniden başlamasını bekliyorsun.

Cihaz yeniden başlayınca fabrika ayarlarına dönmüş olacağı için doğal olarak tekrardan kuracaksın telefonu.

Yalnız telefonu kurarken şuna dikkat et. Cihaz kurulum aşamasındayken Samsung hesabı istiyor. O hesabı muhakkak gir. Eğer yoksa bile yeni bir hesap oluştur ama gir.

Daha sonra telefon açılır açılmaz zaten otomatikmen önce 24mb'lık bir güncellemeyi daha sonrada 70 küsür mb'lık bir güncellemeyi almaya başlayacak. Böylelikle cihaz hem kiesin gördüğü bir cihaz olacak hemde otomatik güncelleme yeteneği kazanacak.

Bu yöntemi uyguladın mı kaçarı yoktur ki cihaz kendini güncellemesin. Ben şuan öyle kullanıyorum çünkü. Muhtemelen donma sorununda rom'dan kaynaklanan bir kararsızlıktan oluyordur. Dediğim yöntemle bir dene .