G2 mi Nexus 5 mi

TURKER

Profesör
Reaksiyon puanı
11
Kardes iste nexus'un safkan android olmasi beni cezbediyor
Yoksa aninda g2 alirim

Birşey sorucam safkan android seni cezbediyormuş ne açıdan beğeniyosun yani alınca ne yapmayı planlıyosun?

- - - Mesaj Güncellendi - - -

Paralel ithalat olduğu için fiyatı o kadar düşük. Dikkatli bakılırsa zaten ithalatçı firma tarafından 2 yıl garanti diye yazıyor.

Aynen öyle distribütor garantisi her zaman daha iyidir benim için.

TURKER

Profesör
Reaksiyon puanı
11
boş bir telefon.İstediğim rom'u yukleyıp kendim özellestirebilirim

Bak iyi diyosun hoş diyorsunda boş telefondan kasıt rahatlığı ise G2 de şuan en az Nexus 5 kadar rahat emin ol. Rom atıp özelleştirmeye gerek kalmadan G2 yi kullanabilirsin çok çeşitli özellikleri var bu yetip artıyor zaten. Senin yerinde olsam düşünmeden G2 alırdım.

TARIK KFY

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Bak iyi diyosun hoş diyorsunda boş telefondan kasıt rahatlığı ise G2 de şuan en az Nexus 5 kadar rahat emin ol. Rom atıp özelleştirmeye gerek kalmadan G2 yi kullanabilirsin çok çeşitli özellikleri var bu yetip artıyor zaten. Senin yerinde olsam düşünmeden G2 alırdım.
g2'nin arayuzu oyuncak gıbı geliyor yoksa iyi telefon bir de power tusu arkada falan sacma sapan ısler var telefonda

spears

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Bende nexus fan boy'u olarak nexus 5 derim. Saf android olmasını seviyorum.(Samsung galaxy serileri gibi cafcaflı olması hoşuma gitmiyor) nexus 5'im mayıs ayında amerikadan gelecek. Kargo parasıyla birlikte 355$'a mal oldu. Gelince de pasaport kayıt masrafı ile birlikte1000 TL'nin altında bi fiyata mal olacak. Yurtdışından getirme imkânın varsa nexus 5 alınabilir yoksa diğerini al.

TARIK KFY

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Bende nexus fan boy'u olarak nexus 5 derim. Saf android olmasını seviyorum.(Samsung galaxy serileri gibi cafcaflı olması hoşuma gitmiyor) nexus 5'im mayıs ayında amerikadan gelecek. Kargo parasıyla birlikte 355$'a mal oldu. Gelince de pasaport kayıt masrafı ile birlikte1000 TL'nin altında bi fiyata mal olacak. Yurtdışından getirme imkânın varsa nexus 5 alınabilir yoksa diğerini al.
istanbul bilişimde 16 gb 1150 tl

Vikings

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
91
Birader düzgün konuş burda ağzımı açtırma bana
[MENTION=365554]TURKER[/MENTION] bir konuda haklı. G2 mi Nexus 5'mi diye bir konu açıyorsun ve yorumuna bakıyoruz g2nin ara yüzü oyuncak gibi bir de power tuşu arkada falan sacma sapan isler var telefonda. Bu yorum nasıl bir yorumdur anlamadım ? Zaten g2 nin tasarımı harika. Sen bir kere yeniliklere açık bir insan değilsin. O tuşların arkada olması ne kadar iyi yarıyor haberin varmı ? Günlük kullanımda telefonumun sesini kısıp açtığım oluyor ve arama geldiği zaman elimle yandan tuş arama zahmetine girmiyorum. Elimin üstünde duran tuşlar sayesinde direk hallediyorum. Beğenmeyebilirsin fakat bir çalışmaya saygı göstermek zorundasın. Biz kalkıpta nexusun kamerası cıkıntı cok saçma sapan iş yapmışlar dedikmi ? telefona hakaret ettikmi ? g2 ve nexus kıyaslaması için konu açıyorsun g2 yi kötülüyorsun. Al nexus yoluna devam et yok ben halen kararsızım diyorsan g2yi kötüleyip durma birazda nexusun - lerine bak. Kücük ekran az batarya kulaklık cıkmıyor kamerası cıkıntılı cabuk ciziliyor camı 8mp kamerası var insan 10 mp falan takardı 8 mp kamera neyimize yetecek Vga taksınlar daha iyi. Biz burda ağızımı açmıyoruz ama dimi Tarık bey ? sizde az telefon konusunda eşit davranın. Beğenmiyorsanız laf etmeyin beğendiğinizi alın.

TARIK KFY

Asistan
Reaksiyon puanı
1
@TURKER bir konuda haklı. G2 mi Nexus 5'mi diye bir konu açıyorsun ve yorumuna bakıyoruz g2nin ara yüzü oyuncak gibi bir de power tuşu arkada falan sacma sapan isler var telefonda. Bu yorum nasıl bir yorumdur anlamadım ? Zaten g2 nin tasarımı harika. Sen bir kere yeniliklere açık bir insan değilsin. O tuşların arkada olması ne kadar iyi yarıyor haberin varmı ? Günlük kullanımda telefonumun sesini kısıp açtığım oluyor ve arama geldiği zaman elimle yandan tuş arama zahmetine girmiyorum. Elimin üstünde duran tuşlar sayesinde direk hallediyorum. Beğenmeyebilirsin fakat bir çalışmaya saygı göstermek zorundasın. Biz kalkıpta nexusun kamerası cıkıntı cok saçma sapan iş yapmışlar dedikmi ? telefona hakaret ettikmi ? g2 ve nexus kıyaslaması için konu açıyorsun g2 yi kötülüyorsun. Al nexus yoluna devam et yok ben halen kararsızım diyorsan g2yi kötüleyip durma birazda nexusun - lerine bak. Kücük ekran az batarya kulaklık cıkmıyor kamerası cıkıntılı cabuk ciziliyor camı 8mp kamerası var insan 10 mp falan takardı 8 mp kamera neyimize yetecek Vga taksınlar daha iyi. Biz burda ağızımı açmıyoruz ama dimi Tarık bey ? sizde az telefon konusunda eşit davranın. Beğenmiyorsanız laf etmeyin beğendiğinizi alın.
Bilader söyle, söyle nexus'un da - lerini söyle ben senin gibi lg fan boyu değilim bu arada harbiden güç tuşunun arkada olması çok işe yarıyor (!)

ConfickerBelasi

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
16,126
doğru alışıla gelmiş tasarımın dışına çıkarsan böyle olur daha standart bir tasarımla g2'yi yap ne olucak gör lg.

kehfest

Doçent
Reaksiyon puanı
1
"8 mp neyine yetecek vga kullan daha iyi" :D 2000 sonrasi nesil bir garip

leon_ur

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Hepimiz birer profesyonel fotografciyiz sanki ya 8 olsun 13 olsun fotograf cekmeden duramiyoruz o yuzden cok onemli pixel kac kere fotograf cekiyosak artik.

TURKER

Profesör
Reaksiyon puanı
11
@TURKER bir konuda haklı. G2 mi Nexus 5'mi diye bir konu açıyorsun ve yorumuna bakıyoruz g2nin ara yüzü oyuncak gibi bir de power tuşu arkada falan sacma sapan isler var telefonda. Bu yorum nasıl bir yorumdur anlamadım ? Zaten g2 nin tasarımı harika. Sen bir kere yeniliklere açık bir insan değilsin. O tuşların arkada olması ne kadar iyi yarıyor haberin varmı ? Günlük kullanımda telefonumun sesini kısıp açtığım oluyor ve arama geldiği zaman elimle yandan tuş arama zahmetine girmiyorum. Elimin üstünde duran tuşlar sayesinde direk hallediyorum. Beğenmeyebilirsin fakat bir çalışmaya saygı göstermek zorundasın. Biz kalkıpta nexusun kamerası cıkıntı cok saçma sapan iş yapmışlar dedikmi ? telefona hakaret ettikmi ? g2 ve nexus kıyaslaması için konu açıyorsun g2 yi kötülüyorsun. Al nexus yoluna devam et yok ben halen kararsızım diyorsan g2yi kötüleyip durma birazda nexusun - lerine bak. Kücük ekran az batarya kulaklık cıkmıyor kamerası cıkıntılı cabuk ciziliyor camı 8mp kamerası var insan 10 mp falan takardı 8 mp kamera neyimize yetecek Vga taksınlar daha iyi. Biz burda ağızımı açmıyoruz ama dimi Tarık bey ? sizde az telefon konusunda eşit davranın. Beğenmiyorsanız laf etmeyin beğendiğinizi alın.

Dostum sen boşver nasıl biliyosa öyle yapsın.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
ben bu işi anlamadım arkadaş. adam ya nexus almış lg g2 ye de gönlü kaymış ya da ne bileyim. ilk başta "kafam karışık" diyor sonra g2 ye yükleniyor. ben s4 kullanıyorum çok çok çok memnunum fakat s4 olmasaydı piyasada nexus5 mi g2 mi desen g2 derdim. ilk başta nexus 5 diyordum yani sırf güncelleme alıyor diye. dün arkadaşa telefon alacakken tekrar bi incelemeye gittim. saf android bana gelmezmiş onu anladım. oyuncak gibi ya. tamam istediğin arayüzü şunu bunu yükle de hepsi içinde gelen bi cihaz var üstelik daha güçlü gidip onu almak varken güncelleme alıyor diye uğraştığıma değmez diye düşündüm. en basitinden kamera uygulaması her türlü önde.

Vikings

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
91
Konu günceldir beyler -,-

''g2'nin arayuzu oyuncak gıbı geliyor yoksa iyi telefon bir de power tusu arkada falan sacma sapan ısler var telefonda''
''
Aynen oyle
laughing.gif
neyse simdi lg fan boylari damlar biz kacalim''

Bu yorumlarından sonra konuyu neden yukarıya taşıma gereği duydun? Bence bu yorumlarına bakılırsa kararını vermiş görünüyorsun?

Oyuncak arayüzlü bir telefonu kim almak ister? hatta power tuşları falan arkada çok saçma bir tasarım olmuş bunuda göz önünde bulundurmak gerekir.

Bence ''LG FANBOYLARI'' konuya damlamadan önce nexus almalısın dostum.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
General Mobile Discovery Elite kullanıyorum. 16 GB olanı 999 TL.'den aldım. Telpa garantili. Oyun oynamadığım sürece şarj günlük işlemlerle 2 gün gidiyor. Ortalama 2 saat telefon görüşmesi yapıyorum yoğun günlerimde. Tavsiye ederim.
Bence düşündüğünüz telefonlardan daha kaliteli. Paranız cebinizde kalır diye düşünüyorum. Ayrıca 3 gün önce banyoda elimi yıkarken yelek cebimden sol üst tarafına diklemesine fayans zemine çakıldı. Gelen sesi duyunca ve 5.5 inç olduğu için işi bitti diye düşündüm. Tam sol üst köşesinde çok az bir ezilme haricinde bir şey olmadı. Şans mı yoksa telefonun sağlamlığı mı bunu siz değerlendirin. Bence sağlam ve güçlü bir telefon. Parasının tam karşılığı diye düşünüyorum.

brkytml

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Binbir cesit tema destegi var istersen kitkat temasi yukle stock android gorunumlu g2n olsun :)

oocinn_

Asistan
Reaksiyon puanı
1

udevara8.jpg

Açıkçası g2 kullanıcısı olarak bende orjinal ikonları için böyle düşünüyorum. Fakat Şöyle bir durum var g2 için başka bi Program kurmadan APK şeklinde yükleyebileceğiniz fazlaca tema mevcut. Koyduğum resimdeki de bunlardan bana göre en güzel olanı. Evet hak veriyorum çocuk gibi ama başka seçenekler var ve gerçekten güzel seçenekler. Daha detaylı fotolar atabilirim bu konuya çok takılmış iseniz.

Vikings

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
91
udevara8.jpg

Açıkçası g2 kullanıcısı olarak bende orjinal ikonları için böyle düşünüyorum. Fakat Şöyle bir durum var g2 için başka bi Program kurmadan APK şeklinde yükleyebileceğiniz fazlaca tema mevcut. Koyduğum resimdeki de bunlardan bana göre en güzel olanı. Evet hak veriyorum çocuk gibi ama başka seçenekler var ve gerçekten güzel seçenekler. Daha detaylı fotolar atabilirim bu konuya çok takılmış iseniz.

Oha bayıldım buna aşırı şık duruyor hiç cocukça değil bence. Bunları indirdiğin bir site program tarzı bişi varmı ? Yoksa internetten araştırıpmı buldun ? Bu arada bana bu temanın linkini verebilirmisin :)

oocinn_

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Oha bayıldım buna aşırı şık duruyor hiç cocukça değil bence. Bunları indirdiğin bir site program tarzı bişi varmı ? Yoksa internetten araştırıpmı buldun ? Bu arada bana bu temanın linkini verebilirmisin :)

Bu forumda g2 tema paketi diye bir konu var. Ama orada yok bu. Linki bulayım ben size elimdekilerin.

Vikings

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
91
Bu forumda g2 tema paketi diye bir konu var. Ama orada yok bu. Linki bulayım ben size elimdekilerin.
[MENTION=374275]Bloother[/MENTION] 'in açtığı konudan bahsediyorsunuz sanırım? O konudaki temalar hoşuma gitmedi. Link'i bulursanız cok iyi olur cidden

oocinn_

Asistan
Reaksiyon puanı
1
[MENTION=374275]Bloother[/MENTION] 'in açtığı konudan bahsediyorsunuz sanırım? O konudaki temalar hoşuma gitmedi. Link'i bulursanız cok iyi olur cidden

udada3yd.jpg

Google a lg g2 tema yazıp, resimdeki en üstte duran siteye girin orda iyi temalar var. Yalnız siteye tapatalk üzerinden girin. Üyelik istemiyor link göstermek için :D

Vikings

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
91
udada3yd.jpg

Google a lg g2 tema yazıp, resimdeki en üstte duran siteye girin orda iyi temalar var. Yalnız siteye tapatalk üzerinden girin. Üyelik istemiyor link göstermek için :D

Tamam çok teşekkürler bakıcam bakalım neler var yok :D

mr_rain

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
452
[MENTION=393685]yamamoto1903[/MENTION]

nexus 4 nasıl hocam performansından falan memnun musunuz.

Nexus 5 ile Nexus 4 arasındaki 200 Liralık fark gerçekten olmayı hak ediyor mu ?

Çünkü Nexus 4te 3.tercihimdi

Nexus cihazlar performans olarak zaten tartışmasız. O yönden çok memnunum. Arka planda sürekli çalışan uygulamalar dahil 70 civarı uygulama yüklü.. Ram kullanımı maksimum 700-750 mb.

Nexus serisi multimedya odaklı değil, o yüzden kamera ve ses konusunda vasat cihazlar. Ancak Nexus 5 kamerası incelemelerde genel olarak beğeniliyor. Root işine girersen ses olayını da kernel değişikliği ile çözersin. Ekran+işlemci+kameradan dolayı aradaki farka kesinlikle değer.