- Reaksiyon puanı
- 530
[MENTION=25391]keyloger[/MENTION] bakıyor da senden başka sorunum var diyen de yok.
Yine de bir kontrol ettirelim. 

Dün de vardı ana sayfa'ya giremiyorduk[MENTION=25391]keyloger[/MENTION] bakıyor da senden başka sorunum var diyen de yok.Yine de bir kontrol ettirelim.
![]()
Dün de vardı ana sayfa'ya giremiyorduk
Tehdit alındıBelli olmaz, bi bakmışsın geri dönmüşüm![]()
Hocam sosyal medyada hesabınız var mıO ayrı bu ayrı.Ana sayfa başkalarının işi. Onu düzeltmişlerdi.
Neden ?Ben olsam kesinlikle Nexus alırdım.
Neden ?
Ben olsam dediğim için kendi açımdan nedenini söyleyeyim; yazılım konusunda çok çektim. Bana 'kendi kendisini' rahatlıkla kaldıran bir cihaz lazım. Şu anda kullanmakta olduğum Sony Ericsson Xperia Pro, kendi arayüzünü dahi kaldıramayacak durumlara düşüyor. Hatta Android 4 güncellemesini yükleyince bir çok özelliği iptal oluyor (HD video çekim dahil). Samsung'larda da ne kadar cihaz güçlü olursa olsun hep Touchwiz'in kasmalarından şikayet ediliyor (rehber 10 saniyede açılıyor söylentisi). Sony ve HTC'ye doğru dürüst güncelleme gelmiyor.
Sonuç olarak hem yazılım desteği geniş olan hem yazılımsal sorunları en az düzeyde olan hem de donanım olarak kaliteli olan cihaz olarak Nexus serisi en iyisidir Android tarafında.
Artık şu soruyu sormayın g2!!
Bu konuyu açalı tam bir ay olmuş beeD
nexus 4 kullanıyorum hiçbir problemim olmadı.. nexus taki stabilite ve hız hiçbir androidde yok hem diğer cihazlar gibi bir süre kullandıktan sonra yavaşlama kasma gibi bir durumu da yok
nexus4ü kardeşime verip nexus 5 aalcağım bende..
Yalan. Çünkü cm11=saf android değildir, yakındır. Saf android daha da stabil artık sen düşünYalan. Ben şu anda G2mi nexus 5 hızında kullanmaktayım. Bunu kanıtlayabilirim Kullandığım rom saolsun CM11 <3
Ali ağ oğlunu aradım dayım olur şimdi LG ve Googleyi satın alıyor nexus ve g2 diye telefon kalmayacak. Zamanında içlerine çip yerleştirmiştik hepsini aktif edicez yani telefonlar patlayacak. Bu gizli bilgidir söylememem gerekiyordu ama olsun ! :ADS:A
Cm baska şey nexus ıcın özel yazılan stok rom baska şey.
Üstelik cm11 henüz stabil sürüme bile yukselmedı. Yukselene kadarda 4.4.3 cıkacak muhtemelen.
Ben nexusa cm11 de kurdum oyle aman aman fark yok ama stok daha sorunsuz çalışıyor. Ama cm mılyon tane cıhaza cıkıyor her telefonda aynı performansı vermesı beklenemez. Benım bildiğim tek sey profesyonel yada amatör bırcok farkı gelıstırıcının romu var ama herseyin tek orjınalı var o da google'dan tek serıye gelıyor.
Xda dakı romların sayısı bıle nexus almamdakı sebeplerden.
Bu işlere merakı olmayan insanlara g2 öneririm ama uğraşmayı sevenler için her zaman nexus serısı baskadır.