Fotoğraflarım Başkasının Eline Geçti Mi ?

DprMajor

Öğrenci
Reaksiyon puanı
4
Arkadaşlar merhaba. Kısa süre önce iPad'imi sattım ama içinde hesabım açık şekilde Google fotoğraflar uygulamasını bırakmışım silmeyi unutmuşum. Şu an o cihazda çıkış yaptım ve şifremi değiştirdim ama yine de içinde kalan fotoğraflarıma erişme imkanı var mı alan arkadaşın ne yapmam lazım içinde özel fotoğraflarım vardı.

Dailo000

Doçent
Reaksiyon puanı
819
Şifre değiştirdi iseniz bir şey olmaz. Şifre değişince google sürekli şifrenizi girin diye darlıyor her 10 saniyede hesaptan çıkmaz iseniz. Yani korkmana gerek yok fakat, fotoğraflar galeride ise malesef ulaşabilir.

DprMajor

Öğrenci
Reaksiyon puanı
4
Şifre değiştirdi iseniz bir şey olmaz. Şifre değişince google sürekli şifrenizi girin diye darlıyor her 10 saniyede hesaptan çıkmaz iseniz. Yani korkmana gerek yok fakat, fotoğraflar galeride ise malesef ulaşabilir.
Hayır galeride fotoğraf bırakmamıştım ama Google fotoğraflar açık kalmış. Arkadaş tabletten fotoğraf çekinmiş o da yedekleme açık olduğu için şu an kullandığım telefona gelmiş öyle farkettim hemen çıkış yaptım. Şu an içinde yani Google fotoğraflarda bulunan fotoğraflarıma ulaşamazlar mı

Dailo000

Doçent
Reaksiyon puanı
819
Hayır galeride fotoğraf bırakmamıştım ama Google fotoğraflar açık kalmış. Arkadaş tabletten fotoğraf çekinmiş o da yedekleme açık olduğu için şu an kullandığım telefona gelmiş öyle farkettim hemen çıkış yaptım. Şu an içinde yani Google fotoğraflarda bulunan fotoğraflarıma ulaşamazlar mı
Şifre değiştirmişsin ulaşamazlar merak etme.