Haber Takipçi satış siten olsun istermisin ?İş Birliği (Ortaklık İlanıdır)

photographer007

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
İş Birliği ilanıdır. (Umarım Forumda Yasak Değildir Ticaret Kategorisini Gördüğüm için açıyorum)

Cümleten Selamun Aleyküm değerli kardeşlerim, abilerim Takipçi satış sitesi açmak isteyen yada bir girişimde bulunmak isteyen pasif gelir isteyen arkadaslar Yazılım kendi adıma lisanslı domain alınacak onlarıda ben halledeceğim sizden istediğim bu ortaklık için sadece reklam bütçesi ayırmanız buda en az 5.000 TL olmak zorundadır.

Site kurulum işlem yazılım herşeyde komple bilgim vardır ve sektöre api konusunda her konuda hakimim bunların hepsini ben yapacagım ve zaten yazılımı su an 2000 TL demosunu alta bırakıyorum Türkiye'nin en iyi paket satış yazılımıdır. SMM panel acalım paket satış olmaz diyene SMM panelde açabiliriz saglayıcılar apiler en ucuz saglayıcılar yani bu konuda çok çok fazla bilgim vardır siz sadece bütçe cıkacaksınız.

Detaylar için iletişime geçebilirsiniz tam bir sene işlettikten sonra smm panelimi satmıştım ve iki gün önce bir face reklamında reklam görünce yazılımlar aklıma geldi boşa durmasın diye tekrar açma kararı aldım bizlerin dosyalarındaki boş crack yazılımlardan değildir zaten demosunu alta bırakıyorum. Lisans meraklıları içinde görseli bırakıyorum isterseniz tek yapmak istiyorum diyene anlaşarak yazılımı devredebilirim de ama kendim açmak istiyorum kazanç paket satışta smm sektörüne göre cok daha yüksek ve hızlı üyeliksiz sipariş oldugu için alternatiftir her zaman bu sektörde aylık 900 bin kazanan tanıdıklarım var fakat acık olayım biz kazanamayız ilk basta ümitlenmeyin gelişecek ve büyüteceğiz.

AbcSosyal - Default Tema Demosu

1740730588675.png

_Zaur_

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
23,448
5000 TL verirsek kazancımız ne olacak peki?

photographer007

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Bu legal mi hocam ?
Legal hocam legal dolandırıcı değiliz internete dükkan acıp calıstıracagız bu kadar.
5000 TL verirsek kazancımız ne olacak peki?
Hocam size kazanclı site satayım demiyoruz bir girişim yapıyoruz ve ortak oluyoruz aynı sermayeyi bende yatırmıs oluuyorum daha yeni bir projede size nasıl gelecek müşteriyi ve kazancı net sekilde söyleyebilirim. ?

mr_rain

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
449
alıcı değilim baştan söyleyeyim, yazdıklarım şahsi fikirlerim ve düşüncelerim. icraatini anlatmışsın iyi güzel ama laf kolaydır, yazarsın olur biter. gerçekten bunları yapabilecek misin? bu kadar yeteneğinin olduğunu kanıtlaman lazım ortağına ki güvensin sana. madem bilgin var neden 5bin gibi düşük bir miktarı ödeyecek ortak arıyorsun, kendin ödemiyorsun? veyahut normalde senin aramaman, aranman lazım. havada kaparlar seni eğer anlattığın gibiyse. bu soru işaretlerini gidermen lazım konu açmadan önce. her şeyden de öte bu işin garantisi yok. tutturamazsanız biter her şey. böyle bir yola sana son derece güvenen biri lazım, öyle yabancıyla olacak iş değil. akıl mantık işi değil zaten. çok yüzeysel değinmişsin. ne yazılımından ne bir şeyinden onlara sahip olduğuna dair net bir kanıtın yok.

photographer007

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
alıcı değilim baştan söyleyeyim, yazdıklarım şahsi fikirlerim ve düşüncelerim. icraatini anlatmışsın iyi güzel ama laf kolaydır, yazarsın olur biter. gerçekten bunları yapabilecek misin? bu kadar yeteneğinin olduğunu kanıtlaman lazım ortağına ki güvensin sana. madem bilgin var neden 5bin gibi düşük bir miktarı ödeyecek ortak arıyorsun, kendin ödemiyorsun? veyahut normalde senin aramaman, aranman lazım. havada kaparlar seni eğer anlattığın gibiyse. bu soru işaretlerini gidermen lazım konu açmadan önce. her şeyden de öte bu işin garantisi yok. tutturamazsanız biter her şey. böyle bir yola sana son derece güvenen biri lazım, öyle yabancıyla olacak iş değil. akıl mantık işi değil zaten. çok yüzeysel değinmişsin. ne yazılımından ne bir şeyinden onlara sahip olduğuna dair net bir kanıtın yok.
Hocam ben bu sistemleri kurmak cocuk oyuncağı ben Web tasarımcıyım zten benım amacım şu yazılım zaten 2 bin lira ek modüllerle (bildirim eklentisi) gibi eklentilerle 4000 bini buluyor iş yükü de bir defalık kurulum vs bende oldugu için sadece ilk girişte 5000 TL reklam bütçesi istedim amacım kazanmakta degil zten yazılım bosta durmasın o kadar para vermiş unutmusum zamanında ortak olan kişiye de sistemi ogretecegim ki oda ilgilensin arada çok merak ediyorsanız bu deneyimler sende varmı diye buyrun buraya yazın teyit edeyim ve görün ben nelerden anlıyormusum ayrıca işletmelere verdiğim hizmetlerede bakabilirsiniz her halükarda yorumunuz için tesekkür ederim.

instagram.com/turkcodeajans