Ne saçmalıyosun sen ya?
Ben istediğim konuya hakaret/kırıcı laf/boş boş troll kelime ve cümleler dışında her istediğimi yazarım yazdımda. Ve hayatımda hiç 1 tane uyarı almadım bu konu ile ilgili. Benden 1070li sistem istendi 1080 koydum anlamsız alakasız ileti olmadı. Farklı bir konuda sn @Death Mark in yaptığının aynısını yaptım adam bana teşekkür etti. Sen gelmişsin burada kendini haklı çıkarmaya çalışıyorsun.
--- Gönderi Güncellendi ---
Ne saçmalıyosun sen ya?
Ben istediğim konuya hakaret/kırıcı laf/boş boş troll kelime ve cümleler dışında her istediğimi yazarım yazdımda. Ve hayatımda hiç 1 tane uyarı almadım bu konu ile ilgili. Benden 1070li sistem istendi 1080 koydum anlamsız alakasız ileti olmadı. Farklı bir konuda sn @Death Mark in yaptığının aynısını yaptım adam bana teşekkür etti. Sen gelmişsin burada kendini haklı çıkarmaya çalışıyorsun.
Yalnız bu şekilde yorum yapmaya devam edersen ceza alacaksın. O konu raporlansaydı eğer ve ben görseydim ceza verirdim. Sanırım forum kurallarında konuyla alakasız ileti göndermenin yasak olduğunu bilmiyorsun. Maddeyi ve kuralları aşağıda paylaşıyorum. Bu kurallar haricinde ileti gönderimi yapılabilir, kısacası her istediğini paylaşamayacağın anlamına gelir.
- Konular doğru bölümlere açılmalı ve gönderilen mesajlar da konu ile uyumlu olmalıdır. Eğer uyumlu değilse, uygun kategoriye, o konuyu anlatacak en iyi başlık seçilerek yazılmalıdır. Konu ile alakası olmayan ve/veya anlamsız olan iletilerin gönderimi yasaktır.
https://forum.shiftdelete.net/threads/forum-kurallari.43630/