- Reaksiyon puanı
- 2,135
Hakkı reyiz bu konuyu açtığını bile unuttu gibime geliyor. Bir daha ne ses, ne nefes. Ne de bir hareket. İyi konuydu, epey bir hit aldı, heyecan dalgası yarattı ve... THE END!
Açtığımız konunun ve verdiğimiz sözlerin arkasındayız hocam.
Futbolda bir tabir var ya, elimizde sihirli değnek yok diye. Yapmamız gereken çok şey var ve bunlar bir anda olmuyor maalesef.
Bence modlukta yaş sınırı 25 olsun 20 az 20 yasindaki insan bile bazen kontrolü kaybedip sacmalayabiliyor
Modlukta yaş sınırı yok, olmayacak da. Siz hatırlamazsınız, eskiden @peter isimli bir moderatörümüz vardı. O dönem sanırım 16 yaşındaydı ve benim hayatımda gördüğüm en olgun insanlardan biriydi.
@ShiftBoss'un önceki hesabını silen abim ise 25 yaşın üzerinde değerli biriydi. Olgunluğun, sinir anında verilecek tepkilerin yaşla alakası yok.
Ben forumda yönetici olduğumda 17 yaşındaydım. 5 sene forumda yönetici kaldım. Elbette hatalar yaptım ama hiç kimseye küfür etmedim, şahsi bir tartışmadan dolayı düşmanım olmadı.
Her şeyi eleştirebilirsiniz arkadaşlar, yaptıklarımızı, yazdıklarımızı, çizdiklerimizi.
Zuckerberg, Facebook'u 20 yaşında kurmuş. 25 yaşın altındaki insanlara forumu mu emanet etmeyelim?