Foruma yeni yönetici ve yeni strateji!

Reaksiyon puanı
10,315
Sevgili Hakkı, evvelen böyle bir düşünce, girişim güzel olmuş. Yenileşim iyidir, hareket getirir, kuraklığın soldurduğu çiçeklerin yağmur görünce yeniden yeşermesi gibi... Altı yıldan fazladır bu forumdayım, dünyalar iyisi güzel insanlarla, arkadaşlarla tanıştık, kahir ekseriyeti küstürüldü, kaybedildi. Küstürülmeyenler de onlar gidince gittiler. Ben gidemedim lakin, üzerime sihir yapılmış gibi nice kez küstürüldüm, incitildim, darıltıldım ama yine de kopamadım buradan. Bazen çok sordum kendi kendime, yaşım 57 olmuş, ben ne arıyorum burada, saygı bilmez, vefa bilmez, nezaketi, zarafeti bir kadın ismi zanneden 13-14 yaşlarındaki çocukların arasında diye... -Müeddep tavrı, güzel Türkçesi, bilgi ve kalitesiyle buraya nefes olan, cansuyu katan çok kıymetli arkadaşlarımızı tenzih ediyorum elbette, sanırım beni burada mıknatıs gibi tutan da bu nadide kıymetlerdir, Allah onlardan razı olsun-

Yukarıda bu kıymetli arkadaşlarımız çok güzel eleştirilerde, tekliflerde bulunmuşlar, hepsine katılıyorum. Umarım herşey güzel olur, umarım o eski zamanlardaki bilgisiyle kültürüyle, efendiliği, insanlığınyla bu foruma çok şey katan arkadaşlarımız yeniden buraya teşrif ederler.

Öncelikle sevgili Furkan'ımın dönüş yapmış olmasına çok sevindim, hele birde rengini kırmızı görünce çok daha bir sevindim. Hoşgeldin Furkan'ım, sefalar getirdin, bir daha bizi yalnız bırakma olur mu? :)

Ayrıca, kendisine haksızlık edildiğine inandığım, beyefendiliği, çalışkanlığı ile temayüz etmiş Mazruf kardeşimin dönmesini de çok isterdim. Tıpkı Mazruf gibi bu sitenin en büyük kayıplarından biri de Alia'dır, keşke onlara da ulaşılabilse, dönüşleri sağlanabilse, inanılmaz olurdu, site şahlanırdı adeta.

Scorpion görevliyken bihakkın ifa etmişti vazifesini, neden ayrılmak zorunda kaldığını bilemedim.

Bundan sonraki gelişmeleri merakla bekliyorum, hadi hayırlısı...

Not: Son olarak Fatih, Abdüssamed gibi küs de olsa ara sıra kendilerini hissettiren kardeşlerimi, Ömer ve Mustafa (Mustang) gibi hem takım hem gönüldaş olan kardeşlerimi de burada hep görmek arzumu belirtmeden geçemedim.

by efsane

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
2,135
İyi dilekleriniz için hepinize teşekkür ederim. Tek tek alıntı yapmak isterdim ama upuzun bir mesaj olsun istemedim.

Çocukken üye olduğum ve aslında bildiğim her şeyi öğrendiğim SDN'ye yönetici olarak geri dönmek benim için gurur verici. Umuyorum ki herkesin aradığını bulacağı, samimi bir ortam kuracağız. En azından bunun için elimizden geleni yapacağız.

Farklı nedenler ile forumdan uzaklaşmış tüm arkadaşlarımıza kapımız ve gönlümüz açık. Umarım geri dönerler.

Tekrar teşekkürlerimle.

Reaksiyon puanı
10,315
Bu arada aramızda yeniden ismini görmeye başladığım sevgili @Alnair Alsad kardeşimi görüyorum. Gerçi ismini sadece beğenilerde görmüş olsam da varlığını burada hissetmek bile güzel. Seni sadece beğenilerde değil, meydanlarda da görmek isteriz ablacım! :)

Bepob

Profesör
Reaksiyon puanı
302
Foruma kaç senelik üyeyim gayet güzel fakat son 1-2 senedir haksız yere ithamlarda bulunuluyor bazı yöneticiler yönetici olduğu halde asıl güç kendinde sanarak adaletli bir şekilde yönetemeyip suçu başkasına atıp haksız yere ban atan bile var az da olsa.
Öncelikle tek temennim aramızdan haksız yere ayrılan saygısızca değeri düşürülen üyelerimizi tekrar aramızda görmek ve hak edilen değeri vermek

D

Deleted member 456661

SDN Okuru
Bir süre önce SDN içerisinde Editör oldum ancak işten güçten istediğim gibi bakamadım. SDN'e olan ilgim Hakkı Alkan'ın samimi yaklaşımlarının sosyal medyada dikkatimi çekmesiyle oldu. Yeni yöneticinin gelmesiyle ekipte de hareketlenmeler olmaya başlamış. Yolunuz açık olsun başarılar dilerim :)

mirinkirin

Doçent
Reaksiyon puanı
358
Şu forumu çoluk çocuk gibi değil de doğru düzgün yönetecek birilerini bulun.
Kaliteli yorumlar yapan insanlar tamamen zıt düşüncelerde olsalar da onları banlamayın, ben hiç banlanmadım banlanan başkaları için söylüyorum bunu. Sonra kalanlarla çocuk yuvasına dönüyor forum.
Forumun kurallarını netleştirin, işinize geldiği gibi değiştirip durmayın. Siyaseti bir yasaklayıp bir serbest bırakıyorsunuz, saçma sapan işler yapmayın. Ya serbest olsun ya da yasak olsun, azıcık foruma saygınız olsun.
Açtığınız haberler azıcık kaliteli olsun, sırf para kazanmak için saçma sapan başlıklar ve haberler paylaşmayın.(Yumurtadan öyle bir şey çıktı ki! içerik: çift sarı benzeri haberlerden bahsediyorum)
Benim gibi eleştiri yapan insanlara gözünüzü kapatıp kafanızın dikine gitmeyin, sırf laf sokmak için yazmıyor olabiliriz, azıcık ciddiye alın eleştirileri.
Foruma egosu yüksek insanları mod yapmayın, benim gibi sert mizaca sahip insanları da mod yapmayın, modlar sakin ve anlayışlı olsun.
Maaşları da arttırın biraz o kadar yazıyoruz foruma.

Ahmethz

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
398
ben buluşma olursa gelirim, gerçi dükkana da gelebilirim levente troy kabul ederse ;)

utkuversus

Rektör
Cezalı
Reaksiyon puanı
13,247
Öncelikle @by efsane Hayırlı olsun. Demek istediğim 1-2 şey var.
Öncelikle bu forumda geçirdiğim 1.5 yıl boyunca öğrendiğim bir şey oldu. Burada saygı gerçekten önemliydi. Ama bunu takmayanlarda vardı. örneğin @FOM zamanında moderatördü ama yazdığı bir mesaj kişiliğini ve egosunu tamamen ortaya koymuştu. Lakin buna rağmen görevden alınmamıştı. Böyle şeylere karşı dikkatli ve önemli adımlar atmak gerekiyor. Egoist ve kendini beğenmiş kişiler yönetici olmamalı.
Akabinde @Hakkı Alkan. Attığınız adım eğer gerçekleştirilecekse gerçekten güzel bir adım. Umarım bu sefer sözünüzde durursunuz(sanırım eminim). Size söylemek istediğim diğer şey ise bundan sonra daha dikkatli ve ilgili olmanız. Eğer forumla daha çok ilgilenir ve dikkatli adımlar atarsanız çok daha kaliteli bir ortam yaratabilirsiniz.
Sayın editörlerimiz. Daha kaliteli ve güzel haber konuları için haberlerin içine biraz da kendi yorumlarınızı koymanızı öneriyorum. Sadece kopyala yapıştır ile yapmamanız taraftarıyım.
Söyleyeceklerim bu kadar. Umarım forum için en iyisi olur.
Eski arkadaşlarımızın da dönmesi dileğiyle..

BuffMe

Öğrenci
Reaksiyon puanı
3
Af konusu söz konusu mudur acaba? Yakın arkadaşım banlanmıştı da...

Reaksiyon puanı
10,315
Hakkı reyiz bu konuyu açtığını bile unuttu gibime geliyor. Bir daha ne ses, ne nefes. Ne de bir hareket. İyi konuydu, epey bir hit aldı, heyecan dalgası yarattı ve... THE END! :D

mamyymert

Öğrenci
Reaksiyon puanı
24
Abi forum bu sonuç olarak her çeşit insandan burada mevcut herkesin kararlarına saygı duyarak davranmak lazım. Fikir paylaşımı bilgi paylaşımı yapıyoruz burada ne olursa olsun bireylere takılıp foruma küsmemek lazım.

kusadasi76

Öğrenci
Reaksiyon puanı
3
Yeni ekibe başarılar. Hakkı bey bana amerigan cugulatısı getirmedin ya...

FOM

Profesör
Reaksiyon puanı
1,264
Öncelikle @by efsane Hayırlı olsun. Demek istediğim 1-2 şey var.
Öncelikle bu forumda geçirdiğim 1.5 yıl boyunca öğrendiğim bir şey oldu. Burada saygı gerçekten önemliydi. Ama bunu takmayanlarda vardı. örneğin @FOM zamanında moderatördü ama yazdığı bir mesaj kişiliğini ve egosunu tamamen ortaya koymuştu. Lakin buna rağmen görevden alınmamıştı. Böyle şeylere karşı dikkatli ve önemli adımlar atmak gerekiyor. Egoist ve kendini beğenmiş kişiler yönetici olmamalı.
Akabinde @Hakkı Alkan. Attığınız adım eğer gerçekleştirilecekse gerçekten güzel bir adım. Umarım bu sefer sözünüzde durursunuz(sanırım eminim). Size söylemek istediğim diğer şey ise bundan sonra daha dikkatli ve ilgili olmanız. Eğer forumla daha çok ilgilenir ve dikkatli adımlar atarsanız çok daha kaliteli bir ortam yaratabilirsiniz.
Sayın editörlerimiz. Daha kaliteli ve güzel haber konuları için haberlerin içine biraz da kendi yorumlarınızı koymanızı öneriyorum. Sadece kopyala yapıştır ile yapmamanız taraftarıyım.
Söyleyeceklerim bu kadar. Umarım forum için en iyisi olur.
Eski arkadaşlarımızın da dönmesi dileğiyle..

Senin gibi çoluk çocuğa prim verilmedi zamanında kışkırtma yaptığın için, ağzının payını iyi vermişim ki bayağı içerlemişsin. O zaman da böyle haddini aşarak yorumlarda bulunmuştun cevabını almıştım yine alırsın merak etme. Benim bu foruma verdiğim emeğin çeyreğini vermemişsindir sen ve moderatörlüğü kendi isteğimle bıraktım kimse yetkimi almadı moderatörkenden çok seviliyordum en fazla beğeni alan üyelere bak istiyorsan millet kaç bin mesajlar kaç beğeni alırken benim her iki mesajımdan biri beğeniliyordu. O yüzden tekrar söylüyorum haddini bilerek konuşacaksın. Saygısızlık yapmayacaksın cevabını alırsın herzaman.

Son olarak şunuda ekliyim senin gibi insanlara cevap vermek zaman kaybı benim adım üzerimden prim yapma benide etiketleme ismimi kullanma birdaha cevap alamayacaksın.

İyi forumlar herkese.

utkuversus

Rektör
Cezalı
Reaksiyon puanı
13,247
Senin gibi çoluk çocuğa prim verilmedi zamanında kışkırtma yaptığın için, ağzının payını iyi vermişim ki bayağı içerlemişsin. O zaman da böyle haddini aşarak yorumlarda bulunmuştun cevabını almıştım yine alırsın merak etme. Benim bu foruma verdiğim emeğin çeyreğini vermemişsindir sen ve moderatörlüğü kendi isteğimle bıraktım kimse yetkimi almadı moderatörkenden çok seviliyordum en fazla beğeni alan üyelere bak istiyorsan millet kaç bin mesajlar kaç beğeni alırken benim her iki mesajımdan biri beğeniliyordu. O yüzden tekrar söylüyorum haddini bilerek konuşacaksın. Saygısızlık yapmayacaksın cevabını alırsın herzaman.

Son olarak şunuda ekliyim senin gibi insanlara cevap vermek zaman kaybı benim adım üzerimden prim yapma benide etiketleme ismimi kullanma birdaha cevap alamayacaksın.

İyi forumlar herkese.
iyide arkadas o mesaji sen bana yazmadinki ben olayin bile icinde degildim daha ne yaptigini bilmeden yaziyorsun allah askina konusma ya. Zaten sıkınti senin forundan kendin gitmen. O mesajdan sonra yetki alinmaliydi.

Tys23

Dekan
Reaksiyon puanı
1,230
Foruma alınacak mod vb. vasıfların +18 yada +20 olması gerek bence. Bide Semih reyis , İnanç reyis , Caner Abi , Ertan Abi , Ufuk Abi, Semih Abi ve Süleyman Beyciğiminde geri gelmesi gerek. Mazrufuda unutmamak gerek.

M

Murat Burç

SDN Okuru
Bence modlukta yaş sınırı 25 olsun 20 az 20 yasindaki insan bile bazen kontrolü kaybedip sacmalayabiliyor

root61

Profesör
Reaksiyon puanı
459
iyetimi anlattım ama başarılı olamadım ve ayrıldılar. Ayrılırken, efendi gibi gidenler de oldu, yavşakça gidenler de oldu, gidenlerden pişman olup geri dön
Foruma kaç senelik üyeyim gayet güzel fakat son 1-2 senedir haksız yere ithamlarda bulunuluyor bazı yöneticiler yönetici olduğu halde asıl güç kendinde sanarak adaletli bir şekilde yönetemeyip suçu başkasına atıp haksız yere ban atan bile var az da olsa.
Öncelikle tek temennim aramızdan haksız yere ayrılan saygısızca değeri düşürülen üyelerimizi tekrar aramızda görmek ve hak edilen değeri vermek

Kesinlikle katılıyorum ,Günün sonunda forumda ,admin de benim havasında mod-adminler her zaman haklı olacaktır.

uydu3405

Doçent
Reaksiyon puanı
115
Forumda sadece cep telefonu ve aksesuarları tanıtımı yapılıyor acaba uydu cihazları ilgi alanınızda değil mi ?
Bunu shift delete nin bölümündede göremiyorum.