Ahbârî
Dekan
- Reaksiyon puanı
- 346
hayırlı olsun furkan.
hem örtmenimiz, hem deathmania, hem flaş abimiz.
Buluşma olursa bana da haber verin.@Hakkı Alkan İzmir'e yolunuz düşerse bir de biz buluşma yapalım![]()
Hakkı reyiz bu konuyu açtığını bile unuttu gibime geliyor. Bir daha ne ses, ne nefes. Ne de bir hareket. İyi konuydu, epey bir hit aldı, heyecan dalgası yarattı ve... THE END!![]()
Af en son xenforoya geçince olmuştu. Birdaha olurmu bilemem.Af konusu söz konusu mudur acaba? Yakın arkadaşım banlanmıştı da...
İstanbul buluşması yapmak şart oldu. Ama sadece forum üyelerine![]()
Öncelikle @by efsane Hayırlı olsun. Demek istediğim 1-2 şey var.
Öncelikle bu forumda geçirdiğim 1.5 yıl boyunca öğrendiğim bir şey oldu. Burada saygı gerçekten önemliydi. Ama bunu takmayanlarda vardı. örneğin @FOM zamanında moderatördü ama yazdığı bir mesaj kişiliğini ve egosunu tamamen ortaya koymuştu. Lakin buna rağmen görevden alınmamıştı. Böyle şeylere karşı dikkatli ve önemli adımlar atmak gerekiyor. Egoist ve kendini beğenmiş kişiler yönetici olmamalı.
Akabinde @Hakkı Alkan. Attığınız adım eğer gerçekleştirilecekse gerçekten güzel bir adım. Umarım bu sefer sözünüzde durursunuz(sanırım eminim). Size söylemek istediğim diğer şey ise bundan sonra daha dikkatli ve ilgili olmanız. Eğer forumla daha çok ilgilenir ve dikkatli adımlar atarsanız çok daha kaliteli bir ortam yaratabilirsiniz.
Sayın editörlerimiz. Daha kaliteli ve güzel haber konuları için haberlerin içine biraz da kendi yorumlarınızı koymanızı öneriyorum. Sadece kopyala yapıştır ile yapmamanız taraftarıyım.
Söyleyeceklerim bu kadar. Umarım forum için en iyisi olur.
Eski arkadaşlarımızın da dönmesi dileğiyle..
iyide arkadas o mesaji sen bana yazmadinki ben olayin bile icinde degildim daha ne yaptigini bilmeden yaziyorsun allah askina konusma ya. Zaten sıkınti senin forundan kendin gitmen. O mesajdan sonra yetki alinmaliydi.Senin gibi çoluk çocuğa prim verilmedi zamanında kışkırtma yaptığın için, ağzının payını iyi vermişim ki bayağı içerlemişsin. O zaman da böyle haddini aşarak yorumlarda bulunmuştun cevabını almıştım yine alırsın merak etme. Benim bu foruma verdiğim emeğin çeyreğini vermemişsindir sen ve moderatörlüğü kendi isteğimle bıraktım kimse yetkimi almadı moderatörkenden çok seviliyordum en fazla beğeni alan üyelere bak istiyorsan millet kaç bin mesajlar kaç beğeni alırken benim her iki mesajımdan biri beğeniliyordu. O yüzden tekrar söylüyorum haddini bilerek konuşacaksın. Saygısızlık yapmayacaksın cevabını alırsın herzaman.
Son olarak şunuda ekliyim senin gibi insanlara cevap vermek zaman kaybı benim adım üzerimden prim yapma benide etiketleme ismimi kullanma birdaha cevap alamayacaksın.
İyi forumlar herkese.
iyetimi anlattım ama başarılı olamadım ve ayrıldılar. Ayrılırken, efendi gibi gidenler de oldu, yavşakça gidenler de oldu, gidenlerden pişman olup geri dön
Foruma kaç senelik üyeyim gayet güzel fakat son 1-2 senedir haksız yere ithamlarda bulunuluyor bazı yöneticiler yönetici olduğu halde asıl güç kendinde sanarak adaletli bir şekilde yönetemeyip suçu başkasına atıp haksız yere ban atan bile var az da olsa.
Öncelikle tek temennim aramızdan haksız yere ayrılan saygısızca değeri düşürülen üyelerimizi tekrar aramızda görmek ve hak edilen değeri vermek
Forumda sadece cep telefonu ve aksesuarları tanıtımı yapılıyor acaba uydu cihazları ilgi alanınızda değil mi ?
Bunu shift delete nin bölümündede göremiyorum.
O zaman adminleri de görevden almak lazım gelir.Bence modlukta yaş sınırı 25 olsun 20 az 20 yasindaki insan bile bazen kontrolü kaybedip sacmalayabiliyor