Forum Öneri: Kullanıcı Karalistesi

NikeSteeL

Dekan
Reaksiyon puanı
131
Sayın Forum Yöneticileri

Forumda Hazetmediğim Bir Kaç Üye Var Her Yoruma Damdan Düşer Gibi İlla Bitanesi Çıkıyor . Gerçi Onlarında beni Pek Sevdiği Söylenemez

Olabilirse Önerim Şudur

Kullanıcı Kara Listesi Veya User Blacklist Artık İsmi ne Olursa Her Üye Bir Kara Liste Oluşturabilse Kara Listesinde Üyelerin Konulara Yazdığı Yorumlar Görükmese Tartışma Ortamları Biter Bence . Mesela Bir Üye Benim Kara Listemde Aynı Konu Belirsiz Zaman Aralıkları ile Takip Ediyorum Onun Yazdığı Yorumu Ben Hiç Bir Şekilde Görmek İstemiyorum .! Eğer O Beni Kara Listesine Almışsa Oda benim Yazdıklarımı Görmesin!

Çünkü Kendimden Örnek Vereyim , Muhatap Olmıyayım Dikkate Almıyayım Diyorum Ama Adam Öyle Bir Laf Ediyor ki İnsanı Çileden Çıkartıyor Ben Cevap Veriyorum O Cevap Veriyor Kırıyoz Birbirimizi Hiç Hoş Olmayan Görüntüler Ortaya Çıkıyor Konu İse Darmadağın Oluyor!

Eğer Mümkünse Kara Liste Olayını Düşünürseniz Memnun Olurum

iyi Forumlar

(Kaçıncı Kere Öneri Sunuyorum Ama Hiç Değerlindirilen Veya Uygulanan Olmadı Artık Benim Öneri Sunma Hakkım Bitti Sanırım)

Miroğlu

Dekan
Reaksiyon puanı
31
Haklısın nike doğru sana katılıyorum bu konuda dediğin gibi olsa iyi olur...

eray045

Rektör
Reaksiyon puanı
250
User Blacklist , öyle zor bi eklenti değil..
ama diğer önerilerin gibi bunuda takan olmaz , boşuna açmışın konuyu :)

NikeSteeL

Dekan
Reaksiyon puanı
131
User Blacklist , öyle zor bi eklenti değil..
ama diğer önerilerin gibi bunuda takan olmaz , boşuna açmışın konuyu :)

Doğru Diyon Eray Olumlu Olumsuz Tek Kelime Eden yok Boşunamı Açtım dersin Gerçekten :) Biz Üretmeyelim Fikir Beyan Etmeyelim o zaman Forum Yöneticileri Ne Yaparlarsa Ona Razı Olalım En iyisi

by efsane

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
2,135
bence güzel olmaz eşit bir forum diyoruz hadi diyelim ki senin pc çoktü beni de kara listeye almışsın kurtarmayı yanlızca ben biliyorum sana nasıl yardımcı olucam veya tam tersi nolcak o zaman(yanlış anlama ben dedim ama seni sevmediğimden değil:))

NikeSteeL

Dekan
Reaksiyon puanı
131
bence güzel olmaz eşit bir forum diyoruz hadi diyelim ki senin pc çoktü beni de kara listeye almışsın kurtarmayı yanlızca ben biliyorum sana nasıl yardımcı olucam veya tam tersi nolcak o zaman(yanlış anlama ben dedim ama seni sevmediğimden değil:))

KaraListemdeki Adama neden Yardım Etmek İsteyiyim

Hem Yalnızca ben Biliyorum İbaresi de Yanlış Birtek Sana Kaldıysa işim Ben Bilgisayarı hiç Elime Bile Almıyayım :)

yumluanarsist

Rektör
Reaksiyon puanı
280
Ö-höm ö-höm.

Konuyu dağıtayım.

Niye "User Blacklist" deme ihtiyacı duydun? Türkiye'de ve Türkçe bir forumdayız. :)

Ben şimdi bu önerini ne kadar güzel bulmuş olsam da, sırf bu lafın yüzünden seni "User Blacklist"ime alabilirim bak. :flowers:

amesfa

Dekan
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
153
Değerli üyemiz,

Belirtmiş olduğunuz istekte yer alan bir bölümü dikkate almanızı rica edeceğim.

Çünkü Kendimden Örnek Vereyim , Muhatap Olmıyayım Dikkate Almıyayım Diyorum Ama Adam Öyle Bir Laf Ediyor ki İnsanı Çileden Çıkartıyor Ben Cevap Veriyorum O Cevap Veriyor Kırıyoz Birbirimizi Hiç Hoş Olmayan Görüntüler Ortaya Çıkıyor Konu İse Darmadağın Oluyor!
Konunuza sataşan veya gereksiz yere ortamı gerecek yorum yazan kişileri şikayet ettiğiniz taktirde ilgili bölüm moderatörü veya biz süper moderatörler konu ile ilgilenip söz konusu yorum sahibine gerekli cezayı veriyoruz veya yorumu düzenleme yoluna gidiyoruz.

Belirtmiş olduğunuz istek şuan için gündemimizde bulunmamaktadır. Gerekli görüldüğünde bu konuyu gündemimize alacağımızdan endişeniz olmasın

Sevgilerle

NikeSteeL

Dekan
Reaksiyon puanı
131
Ö-höm ö-höm.

Konuyu dağıtayım.

Niye "User Blacklist" deme ihtiyacı duydun? Türkiye'de ve Türkçe bir forumdayız. :)

Ben şimdi bu önerini ne kadar güzel bulmuş olsam da, sırf bu lafın yüzünden seni "User Blacklist"ime alabilirim bak. :flowers:
Al Kardeşim Senin Canın Saolsun :) Ben Kullanıcı Kara Listeside Dedim Ama ondan Hiç Bahsetmiyon Forum Yöneticileri Adını Her ne Koyarsa Dedim Ama :)

Türkiyede Türkçe Bir Forumdayız Ama Nickin Jeaquares :)

Değerli üyemiz,

Belirtmiş olduğunuz istekte yer alan bir bölümü dikkate almanızı rica edeceğim.

Konunuza sataşan veya gereksiz yere ortamı gerecek yorum yazan kişileri şikayet ettiğiniz taktirde ilgili bölüm moderatörü veya biz süper moderatörler konu ile ilgilenip söz konusu yorum sahibine gerekli cezayı veriyoruz veya yorumu düzenleme yoluna gidiyoruz.

Belirtmiş olduğunuz istek şuan için gündemimizde bulunmamaktadır. Gerekli görüldüğünde bu konuyu gündemimize alacağımızdan endişeniz olmasın

Sevgilerle

Şikayet Ediyoruz Raporluyoruz Ama Bu Konuda Birşey Yapılana Kadar Olan Olmuş Oluyor

Senin ki amesfa Siz Yangını Söndürmeye Çalışın Biz Geliyoruz Oluyor . Ama O Zamana Kadar Yanan Yanmış Kül Olan Gitmiş Oluyor. Konuya Düzenleme Gelse Bile Artık Tekrar Toplamak Çok Zor Olur Hatta Olmaz Bile . Madem Düşünceniz Bu Saygı Duyarım

Ama Sorun Başlamadan Çözüm Üretmek , Sorun Başladıktan Sonra Çözüm Üretmekten Çok Daha Etkilidir.!

İyi Forumlar

amesfa

Dekan
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
153
Ö-höm ö-höm.

Konuyu dağıtayım.

3G Jeaquares Türkçe forum demek hıımmm kullanıcı adında çok güzelmiş.

yumluanarsist

Rektör
Reaksiyon puanı
280
Al Kardeşim Senin Canın Saolsun :) Ben Kullanıcı Kara Listeside Dedim Ama ondan Hiç Bahsetmiyon Forum Yöneticileri Adını Her ne Koyarsa Dedim Ama :)

Türkiyede Türkçe Bir Forumdayız Ama Nickin Jeaquares :)

Ben de onu diyorum ya. Zaten kullanıcı listesi demişsin, ne gerek var İngilizcesine?

Kullanıcı adım "Jeaquares". Bak bakalım sozluk.net'ten, herhangi bir anlamı var mıymış adımın? :)

İçindeki "j" ve "q"ya takılıyorsan, "j" Türkçe alfabede de var. "q" da İngilizce alfabede var.

Sordun mu adımın ne anlama geldiğini veya ne olduğunu? :) Bin kere açıklamışımdır belki bunu.

Ama bu sefer sen sormadan söylemeyeceğim. :)

Düzenleme: Amesss... Cık cık cık! :) Sen akşam aç MSN'i, görüşürüz. :D Ve mesajımı da düzenleme hee... :)

NikeSteeL

Dekan
Reaksiyon puanı
131
Ben de onu diyorum ya. Zaten kullanıcı listesi demişsin, ne gerek var İngilizcesine?

Kullanıcı adım "Jeaquares". Bak bakalım sozluk.net'ten, herhangi bir anlamı var mıymış adımın? :)

İçindeki "j" ve "q"ya takılıyorsan, "j" Türkçe alfabede de var. "q" da İngilizce alfabede var.

Sordun mu adımın ne anlama geldiğini veya ne olduğunu? :) Bin kere açıklamışımdır belki bunu.

Ama bu sefer sen sormadan söylemeyeceğim. :)

Düzenleme: Amesss... Cık cık cık! :) Sen akşam aç MSN'i, görüşürüz. :D Ve mesajımı da düzenleme hee... :)

Yok Bakmadım Anlamın Belki Güzel Bir Anlamı Vardır Ama Benim Demek istediğim Kelime Türkçe Değil :) Sadece "q" Olsa gene iyi "ea" "ua" 2 Sesli harfta Yanyanalar Dizesi :)

Neyse Tamam Konumuz Bu Değil :)
Kal Sağlıcakla

ZorhaK

Rektör
Reaksiyon puanı
259
Kara listeye aldığın üyenin yorumlarını görmemek, deve kuşu gibi başını toğrağa gömmeye benziyor bence.

Tamam sen görmezsin kara listendeki üyenin yorumunu ama geriye kalan herkes görür.Ee ne anladık bu işten.

Hem sevmediğin üye sana başlarsa saydırmaya:)...ruhun bile duymaz..

Öneri hoşuma gitmedi.

Beğenseydim hemen uygulamaya sokardım..:P

Handikap

Profesör
Reaksiyon puanı
90
Demokratik toplumdaki birey, ifade özgürlüğünü yalnızca kendisi için değil, kendisi gibi düşünmeyenler için de hak olarak görür ve savunur.

Kendime bir karaliste hazırlayıp aynı forumda paylaşım yapmak?

Bazen insanlar çekilmez olabilir ben sabırlı olup bakıp geçiyorum...
Biliyorum ne yazarsam yazayım karşımdaki düşünüp bak yanlış olmuş özür diliyorum deyip geri çekildiğini görmedim...Ben yanlışsam düşünüp özür dileyerek çekilmeyi erdem görüyorum...İki kere özür dileyerek çekildim...

Mesajını beğenmediğimi, hakaret içerenleri bildiriyorum...Bazıları zaman zaman sayfalarca yazıp beni farklı etiketlere bürüyor mesajlarında,ben az ve öz yazıp kendi yaşadığım hayata göre yaptığım sentezi sunuyorum ama doğru ama yanlış...

Başkalarının peşine takılıp onların fikirlerine bürünmeden...Yapılanların bazılarına zarar vereceğini bilip günaha ortak olmaktan çoğu zaman kaçınırak...

Güzel günler dilerim...