Öneri Forum Hakkında | Görüş - Öneri - Şikayetleriniz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

atkaksoy501

Profesör
Reaksiyon puanı
4,070
Az önce bir mesajım silindi mesajımı itiraz etmek istedim ama direk mesaj üstünden raporlayamadım başka birinin mesajında raporladım böyle bir özellik gelse güzel olur.
itiraz için ilgili moderatöre veya üstlerine özel mesaj yoluyla başvurabilirsiniz.

atkaksoy501

Profesör
Reaksiyon puanı
4,070
Tüm öneriler derlenip toplanıyor ve uygulanabilirliği konusunda sıralanıyor. Daha sonrasında belirli dönemlerde yaptığımız yönetim kurulu toplantımızda bu öneriler tüm yönetim ekibi tarafından değerlendiriliyor ve uygun görülenler hayata geçiriliyor. Anında gerçekleşememesinin sebebi bundandır.

Creative

Rektör
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
17,394
Sevgili arkadaşlar, evet forumu sürekli olarak güncel tutmaya çalışıyor ve elimizden geldiğince sizlerin isteklerinize ve önerilerinize yer vermeye çalışıyoruz.

Ancak şöyle bir durum söz konusu, istekleriniz genelde çok fazla olduğundan dolayı hepsine dolayısı ile yetişmek zor oluyor. Notumuzu alıyoruz ve değerlendiriyoruz.

Sürekli olarak o gelsin bu gelsin tarzında önerilere de yetişemiyoruz. Lütfen önerilerinizi olabilecek durumda olanlar ve açıklamasını yaparak tek tek yaparsanız bizde sizlere sağlıklı olarak cevap verebilelim.

Anlayışınız için teşekkürler.

Fakehero

Dekan
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
5,645
Arkadaşlar size süreç hakkında kısa bir özet geçeyim. İlk olarak sizin önerileriniz dikkate alınıyor. İkinci olarak bunu yönetim ekibi olarak konuşuyoruz. Sonraki aşamada bunları @Developer a bildiriyoruz ve Xenforo'ya uygun/uyumlu olanlar ekleniyor. Uygun/uyumlu olmayanlar maalesef eklenemiyor. Adminimizin dediği şekilde önerilerinizi ve bu önerilerinizin açıklamalarını belirtirseniz daha sağlıklı bir süreç işleyecektir.

Son düzenleme:

Martin Archi

Profesör
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
4,636
Otomatik mesaj birleştirme bence ya kalkmalı yada süresi azaltılmalı. Bazen acil bir konu açıyoruz cevap gelmiyor haliyle aşağılara düşüyor ve tekrar yükseltmek için "." gibi şeyler yazıyoruz fakat otomatik mesaj birleştirme yüzünden yükseltemiyoruz. Artık süresi ne kadar ise beklemek zorunda kalıyoruz. Ben şahsen süresini bilmediğim için 3-4 saat sonra yazıyorum fakat bir aciliyeti kalmamış oluyor.

J. İmre

Asistan
Reaksiyon puanı
77
Siyah renk yerine lacivert yada mavi bir renk kullanılsa. Siyah ruhsuz duruyor.

Laufeyson

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
13,064
Otomatik mesaj birleştirme bence ya kalkmalı yada süresi azaltılmalı. Bazen acil bir konu açıyoruz cevap gelmiyor haliyle aşağılara düşüyor ve tekrar yükseltmek için "." gibi şeyler yazıyoruz fakat otomatik mesaj birleştirme yüzünden yükseltemiyoruz. Artık süresi ne kadar ise beklemek zorunda kalıyoruz. Ben şahsen süresini bilmediğim için 3-4 saat sonra yazıyorum fakat bir aciliyeti kalmamış oluyor.
Evet söylediğiniz sizin gibi yardım arayan kişiler için mantıklı ancak böyle bir şey olması durumda mesaj spamlayan kişiler olacaktır. Reklam yapan, boş bir konuyu öne çıkarmaya çalışan kişiler olacaktır.

Martin Archi

Profesör
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
4,636
Evet söylediğiniz sizin gibi yardım arayan kişiler için mantıklı ancak böyle bir şey olması durumda mesaj spamlayan kişiler olacaktır. Reklam yapan, boş bir konuyu öne çıkarmaya çalışan kişiler olacaktır.
Peki bu otomatik mesaj birleştirmenin devre dışı olması için ne kadar beklememiz lazım?

niyazi5859

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
5,094
Bu doğru olur mu bilmem ama hangi moderatörün kaç tane rapor çözdüğünü görebilsek bu moderatörlerin rapor çözme isteğini ve hızını arttırabilir bir nevi motivasyon olabilir buradaki moderatörlerin birbiriyle rekabete kapılıp sorun çıkaracağını sanmıyorum

MrtAltg

Dekan
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
12,109
Normalde aylık olarak yönetim ne yapmış istatistik çıkarıp paylaşıyorum yönetim ile .2021 yılı başı itibari ile ufaktan paylaşım yapmıştık aslinda ama devamı gelmedi açıkçası.

Bella Ciao

Profesör
Reaksiyon puanı
3,193
@Creative

20 veya 25 resim gelecek mi ?

Çünkü bazı kişiler -ben dahil- , ihtiyacımız olabiliyor.

HP Kullanıcısı

Profesör
Reaksiyon puanı
1,272
as.PNG

İhriz

Asistan
Reaksiyon puanı
297
Uzun zaman sonra tekrar girdim ve yenilendiğini gördüm. Tamam konunun ne ile alakalı olduğunu gösteriyor iyi hoşta biraz göz yoruyor.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...