- Reaksiyon puanı
- 12,108
Benim için önemli değil kimin baktığı sonuçta bakılıyor ya red yiyorum ya kabul Sonuçta daha fazla rapor onlara dönüyor benden.
Konu adı raporda çıkmakta konun adını forum arama çubuğumuzda aratarak konunuzu kolayca bulabilirsiniz. Konu arama çubuğuna forumun sağ üst köşesinde bulunan Ara'ya basarak açabilirsiniz.bazıları red deniyor sonra düşünüyorum bu konu neredeydi diye arıyorum.
Arama işi uğraştırıcı kaç tane rapor yolluyorum bir kaç tane red gelse zaman kaybı ama bildirim içinde link olmadığı için uyarılarda giden mesaj gibi (sana özelden yolladım resimi) raporlu konu link li olarak mesaj şeklinde gelebilir. tabi xenforo desteği varmı bilmiyorum bu şekilde.Konu adı raporda çıkmakta konun adını forum arama çubuğumuzda aratarak konunuzu kolayca bulabilirsiniz. Konu arama çubuğuna forumun sağ üst köşesinde bulunan Ara'ya basarak açabilirsiniz.
Abi zaman kaybı evet ama şuan için onu eklenebilecek bir ortamın olduğunu sanmıyorum. Forumda bir kaç yenilik için çalışmalara başlanıldı ama ona sıra gelir mi yoksa gelecek olan güncellemede o da eklenir mi bilmiyorum. Ama aklımızda olan bir konu ayrıca üst yönetime atanan raporların bilgilendirmesi gitmediğininde farkındayız. En yakın zamanda bu konulara çözüm bulunacakArama işi uğraştırıcı kaç tane rapor yolluyorum bir kaç tane red gelse zaman kaybı ama bildirim içinde link olmadığı için uyarılarda giden mesaj gibi (sana özelden yolladım resimi) raporlu konu link li olarak mesaj şeklinde gelebilir. tabi xenforo desteği varmı bilmiyorum bu şekilde.
Bu öneriyi sanırım birkaç kez gündeme getirmiştim. Bu konuda bir çalışma yapılıyor mu, herhangi bir bilgi paşlaşılmadığı için bilmiyorum. Google vs. tarafından indekslenen sayfalar var ve yeniden yapılandırılmaları gerecek belki ama GNU/Linux için yapılabilen macOS için de yapılabilir diye düşünüyorum. Kolay gelsin.Mac OS X olan kategori adlandırmasını, macOS olarak güncellesek nasıl olur?
@Creative @ForumDeveloper
Aynı şey bende de mevcut merak etme Bölümü düzgün tutma açısından kapalı bırakmışlardır.ne gariptir ki oyun bölümünde mesaj gönderme yetkimin olmadığını gördüm,gelen herhangi uyarıda varsa görmedim ,sebebini merak ettim.
Ekli dosyayı görüntüle 114513
cevabın için tşk ederim,çok sağ ol.Epic gameste hitman oyunu verilmiş onu yazmak isteyince öğrendim.Aynı şey bende de mevcut merak etme Bölümü düzgün tutma açısından kapalı bırakmışlardır.
Hata! Bazı sorunlarla karşılaştık.
Hata! Bazı sorunlarla karşılaştık. Lütfen daha sonra tekrar deneyiniz.Sorun kullandığınız tarayıcısından kaynaklıda olabilir.
ne gariptir ki oyun bölümünde mesaj gönderme yetkimin olmadığını gördüm,gelen herhangi uyarıda varsa görmedim ,sebebini merak ettim.
Ekli dosyayı görüntüle 114513
Sorununuz çözüldü mü?Aynı şey bende de mevcut merak etme Bölümü düzgün tutma açısından kapalı bırakmışlardır.
aynı olduğu gibi duruyor en altta bu yazı varSorununuz çözüldü mü?
Herkeste bu şekilde, bence. Sadece yöneticilerin konu açmasına izin tanımlanmış olmalı ki bu şekilde oyun üretici/geliştirici siteleri ve güvenilir, muteber indirme kaynakları dışındaki paylaşımlara engel olmak için.aynı olduğu gibi duruyor en altta bu yazı var
Buraya mesaj gönderme yetkiniz yok
Aynen ama adminler görmedi sanırım hatta stajyer fikrini atan bendimÜyecik stajyerle değiştirilsin. Üyecik çok aşağılayıcı geliyo. Zaten bunla ilgili bir oylama yapılmıştı ve stajyer kazanmıştı
O zaman fikrinizi çalmış gibi oldum özür dilerim. ?Aynen ama adminler görmedi sanırım hatta stajyer fikrini atan bendim
O zaman fikrinizi çalmış gibi oldum özür dilerim. ?Aynen ama adminler görmedi sanırım hatta stajyer fikrini atan bendim
yok fikri çalma olmazki bu sadece öne atmışsınız fikri yani daha iyi olmuş benim ve değiştirilmesini isteyenler içinO zaman fikrinizi çalmış gibi oldum özür dilerim. ?
Mesaj otomatik birleştirildi:
O zaman fikrinizi çalmış gibi oldum özür dilerim. ?
Kesinlikle haklısın. Hatta az önce canlı canlı hatanın yaşandığını gördükMesaj yazınca önce sunucu hatası diyor, sonra sayfayı yenileyince mesajı atıyor. Bu bir haftadır var.
bi kere bu hata sağolsun art arda 5-6 mesajı birleşik yazmıştım iyiki düzenleme varda sildim hepMesaj yazınca önce sunucu hatası diyor, sonra sayfayı yenileyince mesajı atıyor. Bu bir haftadır var.
hatta her ay en çok iyi mesaj atana 10 tl steam kodu falan gibi hediyeler verilirse güzel olurEn iyi cevap seçilsin eskisi gibi
Siyaset konusuları bu en iyi cevap seçiminden istisna tutulmalı.En iyi cevap seçilsin eskisi gibi
*bir deEn iyi cevap gelsin birde türkçeye biraz önem verilsin