- Reaksiyon puanı
- 16,633
Her gün boy konusu görmekten bıktım 

o kıza nasıl yürürüm? de vardı...Her hafta aşk, ona nasıl açılmalıyım gibi konulardan bıktım. Kıskanmaktan çatladım.
Demek istediğim o tarz olan bütün konular.o kıza nasıl yürürüm? de vardı...
elimi eşek arısı soktu bişey olur mu? konusu da yakında gelir... benim elimi 8 yıl önce soktu gece işinde bişey olmadı...Demek istediğim o tarz olan bütün konular.
elimi eşek arısı soktu bişey olur mu? konusu da yakında gelir... benim elimi 8 yıl önce soktu gece işinde bişey olmadı...
bizimkiler ayı diyor bu yüzden gerçi bal arısı sokuncada bişey olmuyor...
Mikrop kapmadıysa hiçbir şey olmaz.
.jpg/.png dosya biçimi olarak ekleseydin.Sayfanın çökmesi??
Düzeltildi?.jpg/.png dosya biçimi olarak ekleseydin.![]()
Nasil kuralsız a desen ceza yiyon b desen yıne ceza yiyon.. ama verilen cezaların çoğu hakliKuralsız bir forum olduğu için sevmiyorum.
Kuralsız bir forum olduğu için sevmiyorum.
Bendede yazarken yanlış yazdığımda silme tuşuna bastığımda klavye gidiyor demekki bu sıkıntı giderek artıyorTelefonda enter yapınca alt satıra indikten sonra klavye kendisi kapanıyor çok gıcık etmeye başladı. @Creative
video atayım istersen özelden.Kontrol ediyorum arkadaşlar bilgi vereceğim.
Şu anda hem IOS hem de Android üzerinden denedim sorun yok. Kurcalayayım biraz detayları yazarım.
Raporlarda sonuç bildirim olarak geliyor. Bazen abartıp 10-15 den fazla rapor veriyorum bazıları red deniyor sonra düşünüyorum bu konu neredeydi diye arıyorum.Buna bir çare bulunmaz mı rapor bildiriminde en azından konu link olarak gelebilir mesela.