- Reaksiyon puanı
- 12,109
sendeki gibi altında kırmızı admin yazsa daha güzel olurdu sanırımBu nasıl?
sendeki gibi altında kırmızı admin yazsa daha güzel olurdu sanırımBu nasıl?
Onursal Adminsendeki gibi altında kırmızı admin yazsa daha güzel olurdu sanırım
Rica ediyorum siyasete kayan veya siyaset içeren konuları raporlayın ve gerekeni yapalım.Merhaba, öncelikle hesabım üzerinden yasağı kaldırdığınız için teşekkür ediyorum. Saat 17.50 itibari ile açılması gerekiyordu ama açılmadı. Andromeda olarak hesap açtım kabul edilmedi. (amaçım ulaşmaktı). Bize ulaşın bölümümden yazdım. Ben yazarken açılmış.
4 yıldır forum kullanıcısıyım ilk yasağımızı almış olduk. Forumun kuralları var ve bazen istemeden de olsa hatalı kural dışı yazıyor olabiliriz.
Siyaset bölümü yerine gündem bölümüne konu açtım. Ama siyasetle gündem içi içe. Burada siyasi propaganda için bulunmuyorum. Öyle olsa burda değil twetterda takılırdım. Ama siyasi propaganda yapanlar var burada. Burada herkesin düşüncesi farklı olabilir. Moderatörlerde bizden farklı düşünüyor olabilirler. Ama moderatörler gibi düşünmek zorunda değilim. Onlarda insanları yönlendirmemelidir. Az da olsa ortalarda durmalı tarafsız davranmalıdırlar.
Diyecesiniz iki günden bişey olmaz. Benim asıl demek istediğim yanlışım varsa ceza verin ama sizin gibi düşünmediğim için olmasın.
Aşağıda gündem bölümüne açılmış ama tamamen siyaset olan bir kaç konu var.
İyi forumlar dilerim.
Gündem bölümünde açılmış. Daha önce diyanet tarafından yalanlanmış algı haberi
Diyanet'ten şiddet gören kadınlara tavsiyeler (!)
* Eşinize tepki vermeyin * Uygun bir dille eşinize sebebini sorun * Akşama sevdiği şeyleri yapın * Polisi aramayın, konuşarak çözersiniz inşallahforum.shiftdelete.net
Gündem diye açılmış tam bir algı haberi. Konuyla alakalı tam video Internette var.
İstanbul'da su kesintisi yaşandığı iddia edilen bir eve giren A Haber muhabirinin anons yaptığı sırada çamaşır makinesinin çalışması dikkat çekti
Neden böyle şeyler yapıyorsunuz:)forum.shiftdelete.net
Gündem bölümünde açılmış Şuanda siyasetin bir numaralı gümdemi
Baro kanunu Resmi Gazete'de yayımlandı: 2 bin avukatla yeni bir baro kurulabilecek
Avukatlık Kanunu ile Bazı Kanunlarda Değişiklik Yapılmasına Dair Kanun, Resmi Gazete'nin bugünkü sayısında yayımlanarak yürürlüğe girdi. https://bundle.app/rRCtwaKeforum.shiftdelete.net
Böyle bir gündem yok. Tamamen siyaset
Mansur Yavaş icraatlarına devam ediyor
Mansur Yavaş ankara polatlıda alt yapı sorununa el attı ve projeyi faaliyete sokuyor. Polatlı'daki alt yapı sorunu çözülüyor. https://www.sozcu.com.tr/2020/gundem/yavas-mujdeyi-sosyal-medyadan-duyurdu-meclisten-gecti-5924194/forum.shiftdelete.net
İşte o kural size bize. Özellikle içerik ekibinin açtığı çoğu konu siyasi ve bu konuların bir kısmını Gündem bölümüne açıyorlar. ???Merhaba, öncelikle hesabım üzerinden yasağı kaldırdığınız için teşekkür ediyorum. Saat 17.50 itibari ile açılması gerekiyordu ama açılmadı. Andromeda olarak hesap açtım kabul edilmedi. (amaçım ulaşmaktı). Bize ulaşın bölümümden yazdım. Ben yazarken açılmış.
4 yıldır forum kullanıcısıyım ilk yasağımızı almış olduk. Forumun kuralları var ve bazen istemeden de olsa hatalı kural dışı yazıyor olabiliriz.
Siyaset bölümü yerine gündem bölümüne konu açtım. Ama siyasetle gündem içi içe. Burada siyasi propaganda için bulunmuyorum. Öyle olsa burda değil twetterda takılırdım. Ama siyasi propaganda yapanlar var burada. Burada herkesin düşüncesi farklı olabilir. Moderatörlerde bizden farklı düşünüyor olabilirler. Ama moderatörler gibi düşünmek zorunda değilim. Onlarda insanları yönlendirmemelidir. Az da olsa ortalarda durmalı tarafsız davranmalıdırlar.
Diyecesiniz iki günden bişey olmaz. Benim asıl demek istediğim yanlışım varsa ceza verin ama sizin gibi düşünmediğim için olmasın.
Aşağıda gündem bölümüne açılmış ama tamamen siyaset olan bir kaç konu var.
İyi forumlar dilerim.
Gündem bölümünde açılmış. Daha önce diyanet tarafından yalanlanmış algı haberi
Diyanet'ten şiddet gören kadınlara tavsiyeler (!)
* Eşinize tepki vermeyin * Uygun bir dille eşinize sebebini sorun * Akşama sevdiği şeyleri yapın * Polisi aramayın, konuşarak çözersiniz inşallahforum.shiftdelete.net
Gündem diye açılmış tam bir algı haberi. Konuyla alakalı tam video Internette var.
İstanbul'da su kesintisi yaşandığı iddia edilen bir eve giren A Haber muhabirinin anons yaptığı sırada çamaşır makinesinin çalışması dikkat çekti
Neden böyle şeyler yapıyorsunuz:)forum.shiftdelete.net
Gündem bölümünde açılmış Şuanda siyasetin bir numaralı gümdemi
Baro kanunu Resmi Gazete'de yayımlandı: 2 bin avukatla yeni bir baro kurulabilecek
Avukatlık Kanunu ile Bazı Kanunlarda Değişiklik Yapılmasına Dair Kanun, Resmi Gazete'nin bugünkü sayısında yayımlanarak yürürlüğe girdi. https://bundle.app/rRCtwaKeforum.shiftdelete.net
Böyle bir gündem yok. Tamamen siyaset
Mansur Yavaş icraatlarına devam ediyor
Mansur Yavaş ankara polatlıda alt yapı sorununa el attı ve projeyi faaliyete sokuyor. Polatlı'daki alt yapı sorunu çözülüyor. https://www.sozcu.com.tr/2020/gundem/yavas-mujdeyi-sosyal-medyadan-duyurdu-meclisten-gecti-5924194/forum.shiftdelete.net
Gizlilik ayarlarından yapılıyor. Gri olanları oturum açmamış kişiler göremez.Konuyu görüntüleyen üyelerden bazılarının kullanıcı adı gri renkli. Çoğunluğu da (ben dahil) mavi renkli.
Bu gri ve mavi renk ne anlama geliyor?
@ConfickerBelasi nın attığı emeojileri spam olarak algılayan bir sistem var mı? Bana bildirim gelmesin. Bıktım artık! ConfickerBelasi'nın emojilerini nasıl engelleyebiliriz?
Yok sayma (bloklama) yapmak istemiyorum. Sadece emojileri yok saysam yeter.
Millete boş boş kızgın emoji atıp duruyor.
Reisliğin manasını bilerek kullanırsan hoş olur, yoksa şuan görüldüğü gibi içi boş.
Burası görüş öneri başlığı. "Yoksay" özelliğinin getiriliş nedeni eksik olduğu için fizibilite öneriyoruz. Burada milletle ikili dialoğa girmek çok uygun olmaz.
Merhaba, söz konusu arkadaşımızın göndermiş olduğu emojiler hakkında forum kurallarımıza ait bir ibare yoktur.@ConfickerBelasi nın attığı emeojileri spam olarak algılayan bir sistem var mı? Bana bildirim gelmesin. Bıktım artık! ConfickerBelasi'nın emojilerini nasıl engelleyebiliriz?
Gıcıklığına her şeye kızgın emoji atıyor ama. Bunun bir yaptırımı olmalı bence.Merhaba, söz konusu arkadaşımızın göndermiş olduğu emojiler hakkında forum kurallarımıza ait bir ibare yoktur.
Buna istinaden böyle bir kısıtlama vb. hiç bir üyemize uygulamak istemeyiz. Bu tamamen ayrımcılığa girmez mi?
@ConfickerBelasi nın attığı emeojileri spam olarak algılayan bir sistem var mı? Bana bildirim gelmesin. Bıktım artık! ConfickerBelasi'nın emojilerini nasıl engelleyebiliriz?
Söylediğim gibi hiç bir üyemize baskı ile yaptırım uygulayamayız. Teşekkürler.
Siyaset bölümünde tansiyon yükseltici gereksiz konular açılmaya başlandı Ve bu konular genelde aynı gündem maddesinden oluşuyor.
CHP istisna ama demi?!takım tutar gibi parti tutan üyeler konuda tartışma çıkartmasa hiç bir şekilde tansiyon yükselmeyecek
CHP istisna ama demi?!
Merhaba,
An itibari ile bir haftalık cezam bitti. Bu süre zarfında yine SDNForum'u kullandım tabii.
Forumdan uzak kaldığım ve bir şeyler yazamadığım bu konu hakkındaki düşüncelerimi paylaşmak isterim.
Birinci ve en önemlisi ''UYARI'' yapılmaması. Kurallara uymadım önce bir uyarı alayım ben belki farkında değilim
veya düzeltme şansı yada savunma hakkı verilmesi lazım.
Ceza aldınız hadi güle güle mantığı çok yanlış. Hesabıma giriyorum. Bana gelen ban sebebini bile cezam bittikten sonra bakabiliyorum.
Bildirimlere bakamıyorum.
Ceza alan kişi hiç bir şekilde yazı yazamasın ama onun dışında forumda takılabilmeli. Misafir olarak değil.
Uçuşan üyeler kısmında daha ayrıntılı ceza açıklaması yazılmalı. Şu üye şu kural ihlalinden sonra 3 gün uzaklaştırıldı gibi. Yok bilmem hangi gezegene
uçuruldu gibi şeyler yanlış. Çoğu ceza açıklamaları eksik.
Ben bir hafta yokum kendimi ifade edemiyorum. Misafirlerin konu açtığı bölümü gördüm yazdım. Orada ki kural diyor ki: Üyeliğiniz varsa ana hesabınız silinir diyor.
Son olarak iletişim bölümünde ki ''BİZE ULAŞIN'' kısmı yalan. Belirli aralıklarla üç defa yazdım bir tanesi bir bir ay oldu yollayalı hala cevap bekliyorum.(Gerçi gerek kalmadı)
Forum bizim değil mi. İstediğimizi yaparız da derseniz orasını bilemem. Bunlar dışında forumu seviyorum.
Benim naçizane fikrim bu yönde.
Teşekkür ederim.