- Reaksiyon puanı
- 9,390
Forumun hangi kategorisinde toplam kaç mesajımız var, kaç konumuz var gibi istatistikler olsa güzel olurdu. ![Smile :) :)](https://cdn.jsdelivr.net/joypixels/assets/8.0/png/unicode/64/1f642.png)
![Smile :) :)](https://cdn.jsdelivr.net/joypixels/assets/8.0/png/unicode/64/1f642.png)
Hocam tarayıcı nedir?An itibari ile SDN forum. İlgililerin dikkatine...
...yer yer kesintiler oluyor; her an foruma erişim yok!
![]()
![]()
Size Yandex farz olmuş.Sitemiz biraz yavaşladı sanki bilmiyorum farklı tarayıcı ve farklı cihazlardan foruma girince mesaj yazmak veyahut bir sayfayı açmak için uzun bir süre bekliyorum ya geç açılıyor yada donuyor. Bugün foruma girmeye çalıştığımda 504 hatasını her defasında aldım ve siteye giremedim. aynı şekilde bir konuya mesaj yazınca da 520 hatası aldım.
Merhabalar;Arkadaşlar merhaba;
Forum hakkında düşüncelerinizi iyi veya kötü bu başlık altından belirtebilirsiniz.
Benimle ilgili görüş ve önerilerinizi @Hakkı Alkan'a iletebilirsiniz.
Süper moderatörlerimizle ilgili şikayetleriniz için; Süper Modlar Hakkında Düşüncelerinizi Buradan Paylaşın
Teşekkürlerimizle.
İlgili hata ekranını paylaştığım görsel Google Chrome'du sanırım; farklı tarayıcılarda da durum aynıydı.Hocam tarayıcı nedir?
Size Yandex farz olmuş.
Ben hiç farkında değilim.İlgili hata ekranını paylaştığım görsel Google Chrome'du sanırım; farklı tarayıcılarda da durum aynıydı.
Yalnız; alıntı yaptığın mesajlar geçen senenin mesajları; lütfen konuyu Yandex'e ya da başka bir tarayıcıya getirmeyelim. Çünkü yaşanan problem tarayıcı ile alakalı değildi. Devamında gelen mesajları da okursanız...
Selamlar![]()
Forum telefonlarda pek iyi çalışmıyor bence. Özellikle konu altına yorum yazarken kasıyor gibi garip bi olay oluyor benden kaynaklı da olabilir ama forumun mobil kısmının geliştirilmesi gerekiyor bence. Chrome tarayıcıdan giriyorum.Arkadaşlar merhaba;
Forum hakkında düşüncelerinizi iyi veya kötü bu başlık altından belirtebilirsiniz.
Benimle ilgili görüş ve önerilerinizi @Hakkı Alkan'a iletebilirsiniz.
Süper moderatörlerimizle ilgili şikayetleriniz için; Süper Modlar Hakkında Düşüncelerinizi Buradan Paylaşın
Teşekkürlerimizle.
SDN Siyaset bölümü kurallarına eklemeler yapılması gerektiğini düşünüyorum. Üyelere günlük konu açma limiti getirilsin. Provoke edici ve üslupsuz yorum sahipleri belirli bir süreliğine konudan uzaklaştırılsın. Eğer bir şey tartışılıyorsa, okuyana da katkısı olsun. SDN Siyaset konularını birebir takip etmiyorum. Eğer yalan haber içeriği ile açılan konular varsa, bunlar kapatılsın veya silinsin. Siyaset ya da siyasi düşüncelerimizdeki faklılıklar buradaki dostluğumuzun, arkadaşlığımızın önüne geçmesin. Selamlar.
Siyaset forumda yasaklanmali yada ban kalkmali.
Bu sabah daha farklı bir durum söz konusuydu.forumda her sabah bakım felan mı oluyor, sürekli 403 yazıyor ve site açılmıyor![]()
bizi hacklemeye mi çalıştılar yoksamBu sabah daha farklı bir durum söz konusuydu.![]()
Evet, sanırım öyle bir durum söz konusu. Ancak şuan için öyle bir durum yok. Seviliyor ve daha da büyüyorsak demek ki..bizi hacklemeye mi çalıştılar yoksam![]()
Baya baya hacklediler....bizi hacklemeye mi çalıştılar yoksam![]()
Haberlerin tarafsız olması gerektiğini yazmadım ya da böyle bir konuyu ima etmedim. Tabii ki her bir üye kendine göre habere yorum getirecek, kendi yorumunu kendi ifadesiyle dile getirecek. Bölümün kontrolü ve forum huzuru için bazı önerilerde bulundum.A veya B partisi yapılan haberde mutlaka bir taraf söz konusu. Herkes kendi görüşüne göre aynı haberi yorumluyor. Bunun önüne geçme şansımız yok ki gerekli üyeler cezalarını alıyor.
Aslında bu konuların hepsini birleştirebiliriz ancak, konu içeriği tamamen karışacağından dolayı birleştirmek biraz mantıksız olacak.SDN Forum
![]()
Nefret Ettiğiniz Siteler
Bir kere girdikten sonra arkanızı dönüp kaçtığınız internet siteler.forum.shiftdelete.net
alt başlığı altında başlatılmış olan (tespit edebildiğim kadarıyla):
![]()
Technopat Gibi Leş Bir Site YOK!
Merhabalar hocalarım. Bugün saat 16:44'de Technopat hesabı açtım. İlk konuyu da açtım. 2.'yi açtığımda "Kısaltmalar Büyük Harfle Yazılmalı" diye 1 saatlik ban yedim. Bakın, sadece ben "Rom" şu kelimeyi büyük harfle yazmadım. Gerçekten çok salak bir site. Kimseye önermiyorum. GM Discovery'den...forum.shiftdelete.net
![]()
Dünya patlasa Windows 10 kur diyecekler!
Evet arkadaşlar durduk yere gerçekten durduk yere sinirlendim çünkü Technopat.net/sosyal bölümünde bilgisayar ile ilgili her soruna ' Windows 10 kur ' diyorlar. Hayır yani şunu anlamıyorum adamın ekran kartında sıkıntı çıkıyor birisi çıkıp Windows 10 kur diyor. Siz ne düşünüyorsunuz?forum.shiftdelete.net
![]()
Technopat Gerçekleri
Technopat Gerçekleri (Daha fazlası için : Recep Baltaş) Recep Baltaş'ın Yöneticisi olduğu Technopat forumu kurallarından bazısı: Adam yöneticisi olduğu forumunda avatarı bırak boy boy makale döşemiş profiline. Değil mi? Ha bu arada: O forumu kullanacak kişiler bu şahsın technopat...forum.shiftdelete.net
![]()
Technopat
Yaklaşık bir ay önce technopat a üye oldum. İlk üye olduğum sıralar bir konuya denk geldim. Bir üye üyeliğini iptal ettirmek istemiş. Bir yönetici yada kıdemli üye, üyelik iptali yapmıyoruz sen bunu bilerek kuralları kabul ettin bir sorun varsa yöneticilerle konuş halledelim demiş. O da üyrlik...forum.shiftdelete.net
![]()
Technopat
Merhaba Türkiye'nin en iyi forumu. Şimdi başımdan geçen olayı anlataayım. Technopat'ta 6000 TL sistem önerisi isteyen bir konuda mesaj yazdım, sonra başka birisi sistem yazdı 8 GB Ram koymuş, ve benim yazdığım sistemi beğenmeyip "Boş para. Çöp" yazdı. Sonra bende ona "6000 TL'lik sisteme 8 GB...forum.shiftdelete.net
![]()
Technopat!!! Kurucu Recep Baltaş'a Tweet Attım, Cevap Verdi...
yakın zamanda "forum shiftdelete"ye "Dell 7577 İşlemci Isı Dereceleri" adında bir başlık açtım. konuyu daha çabuk çözmek adına aynı konuyu (başlığı ve metini değiştirmeden) technopat sitesinde de açtım. fakat aradan 10 dakika sonra imla hatasından ban yedim. forum shiftdelete'de böyle bir şey...forum.shiftdelete.net
![]()
Technopat.net'teki gereksiz bandan dolayı nefret ediyorum
Arkadaşlar bu siteden nefret ediyorum. Hani nasıl desem. Türkçeyi azıcık minnacık yanlış yazınca direk 2 gün yetkiyi kısıtlıyorlar. İnsanları desen zaten orada dolaşan insanlar hemen laf atıyor şu şekilde: Ben RX480 mi yoksa GTX 1060 mı diye bir konu açmıştım bir tanesi yazmış ki: Öyle yeni konu...forum.shiftdelete.net
![]()
Technopat'den gerçekten nefret ediyorum !
Bu konuyu kaçıncı açışım bilmiyorum. Ama gerçekten bu forumdan nefret ediyorum. Başımdan geçen olayı özetlemek yerine direk linki atayım: GTX 1070 Minecraft Açmıyor Adam bana "Olgunlukta olduğunu sanmıyorum.," diyor ben de aynı şekilde karşılığını veriyorum bana ban atıyorlar. Onun banı var mı ...forum.shiftdelete.net
![]()
technopat.com gereksiz heriflerin sitesi
isimleri yabancı ama türkçeye takıntılılar.bi başlık açarız,her şeyi düzgün yazarız ama yine de türkçeyi düzgün kullanmadık diye 1 gün engel yeriz.türkçe öğretmeni de gelse yine de 1 gün engellenir.her başlık açtığımızda 1 gün yazı yazamayız.öyle rezil bir site ---- Mesajlar birleştirildi ----...forum.shiftdelete.net
![]()
Technopat Sosyalde Gereksiz Banlar
Arkadaşlar "var mıdır" yerine " varmıdır" yazdığım için tam 1 yıl ban yedim. Evet gerçekten 1 yıl. 10 Ağustos 2017 16:43 de açılıyormuş banım sağolsunlar. Noktadan sonra boşluk koymadığım içinde 3 ay yemiştim.forum.shiftdelete.net
![]()
Technopat Forum
Bir forumda bu kadar mı kullanıcı "Cezalı" olur? Bir çok başlıkta tek tük (zaten başlıkta kaç mesaj oluyor ki) cezalı insanlar görüyordum şimdi ben de ceza yedim :thumbup1: "Konu başlığı, hızlıresim kullanımı" nedeniyle 30 Temmuz 2014 01:37 tarihine kadar yetkileriniz kısıtlandı. Konudaki...forum.shiftdelete.net
söz konusu site ile ilişkili konuların tek bir başlık altında sürdürülmesini talep ediyorum.
Karşılaşılan sorunlar/şikayetler/tatsızlıklar birebir aynı olmasa da benzer ve konuşulanlar hep aynı site etrafında dönüyor. TurkNet başlığı altında davetiye paylaşımı için başlatılan yeni konular ne kadar gerekli ise bunları da o şekilde görüyorum.Aslında bu konuların hepsini birleştirebiliriz ancak, konu içeriği tamamen karışacağından dolayı birleştirmek biraz mantıksız olacak.
Kolaya kaçmak bu dediğiniz. Uygulama olsunda yük olur mu olmaz mı biz karar verelim onaMobil uygulama cihazınıza yükten başka birşey olmaz mobil sayfamız uygulamadan daha randımanlı çalışıyor ha uygulama istiyorsanız tapatalk uygulamasını kullanabilirsiniz aslında