MustiRG07
Profesör
- Reaksiyon puanı
- 1,798
Bütün dostlar masadan teker teker eksiliyor siz devam edinKendi isteğiyle
Bütün dostlar masadan teker teker eksiliyor siz devam edinKendi isteğiyle
Dersler için birkaç hafta gitti sanırım. Merak etme ben hep buradayımBütün dostlar masadan teker teker eksiliyor siz devam edin
Daha 4. ayı yeni dolmuş birinin moderatör olması forumun ne denli kötüye gittiğinin bir göstergesi. Bu olayı aşamıyorum"Forum eskiden güzelmiş," "Forum bozdu," diyen arkadaşların çoğunun maks. 1,5 sene üye olması... Bu olayı aşamıyorum. ?
Aslında önemli olanın süre değil foruma kattıkları. Tabi 4 ay gerçekten kısa bir süre. Yöneticilerin de bilgisiz olduğu konular olabiliyor. Bu yüzden konu açmaların yanlış bir yanı olduğunu düşünmüyorum. Bunlar dışında tamamen haklısınız.Daha 4. ayı yeni dolmuş birinin moderatör olması forumun ne denli kötüye gittiğinin bir göstergesi. Bu olayı aşamıyorum
Ek olarak konuya katılıyorum. Önceki senelerde kaliteli konular ve çözümler vardı. Şimdi yetkililer bile bir konu açılıyor örneğin "Sizce X cihazı mı daha iyi Y cihazı mı ve neden?" soru bu , yetkili birisi gelip "X'i tercih etmelisiniz" diyor. Nedeni falan yok. Bazı yetkililer bile mesaj kasmaya çalışırken üyelerin forumu ayakta tutmaya çalışması şaşırtıyor normalde tam tersi olurdu.
Geçenlerde birisi çığlıklı link bırakmış gece gece , bu komik değil dediğimizde hayır komik diyenler şu an forumdan memnunum yazmış. O kitleden kurtulmadan eskiye dönemeyiz bence.
Yöneticiler konu açmasın demiyorum yanlış anlaşılmış. Şöyle bir örnek vereyim , siz moderatörsünüz ben üyeyim ve konu şu.Aslında önemli olanın süre değil foruma kattıkları. Tabi 4 ay gerçekten kısa bir süre. Yöneticilerin de bilgisiz olduğu konular olabiliyor. Bu yüzden konu açmaların yanlış bir yanı olduğunu düşünmüyorum. Bunlar dışında tamamen haklısınız.
Ben yönetici olmak için sizin gibi yönetim ekibi peşinden koşmadım , konularda yağcılık yapmadım , boş boş konular açmadım her gün. Ek olarak burada moderatör veya yönetici olmak amacım falan değil konularda yardım edip yardım almak bana yetiyor. 1.5 yıl önce buradan çok daha büyük yerde uzun süreler yaptığım moderatörlük görevini bıraktım ve o yorgunluktan sonra tekrar yapmak istemiyorum. Egonu alıp gidebilirsin kimse senin kara kaşın kara gözün için foruma girmiyor.Başvurusu reddedilen arkadaşların Yönetim Ekibi'ne sallaması meşhur oldu anlaşılan.
Yönetici olan birisi izin tanımaz. Silinen konu onlarda gözüküyor.Silinmiş saten izin yok diyor
İşte ben de trol olan neydi diye soruyorum?Troll konuları sileceğiz.
Trol olan direkt o moderatör denen şahıs. Egosuna yenik düşüp üye kayırıyor.İşte ben de trol olan neydi diye soruyorum?
İmzamı atıyorum. Keşke hep böyle yorumlar görsek.
Konu altında paylaşılan resimlerin bir kısmından dolayı ve aynı konunun bulunmasından kaldırıldı.İşte ben de trol olan neydi diye soruyorum?
Bu hafta mesajlar çok sık düzenlendi. Bunu fark ettim. Bana kalırsa resimleri silip uyarı verebilirsiniz. Sonra da konuya açıklama yapabilirdiniz. Olmazsa da kilit at, gitsin.Konu altında paylaşılan resimlerin bir kısmından dolayı kaldırıldı.
Olayı çözmüşsün. Burada isim vermek istemiyorum ama birileri ciddi anlamda yağcılık yapıyor.Zaten ben ve 2 3 kişi dışında bu tarz yorum yapan yok artık korkuyorlar mı yoksa hedefleri ileride yönetime girmek mi bilmiyorum.
Trol değil, aynı konulardan mevcut.Yönetici olan birisi izin tanımaz. Silinen konu onlarda gözüküyor.
İşte ben de trol olan neydi diye soruyorum?
Ekli dosyayı görüntüle 144498
E kanlı canlı örnek var şu an konuda adam bakıyor e bu yağ ile yönetime girmiş ben neden giremeyim diyor ve yağ çekiyor. Eğer yönetime girmek istesem ve bilinen bir yöntem bulsam neden denemeyeyim misaliOlayı çözmüşsün. Burada isim vermek istemiyorum ama birileri ciddi anlamda yağcılık yapıyor.
Sizin tarafınızdan gelen çok fazla şikayet olduğundan bunları olabildiğince dikkate almaya çalışıyoruz. Çoğu zaman bildirim veya özel mesaj yolu ile sözlü uyarı yapılıyor. Konunun kilitlenmesi durumunda ise hâlâ daha ana sayfada, kategori / bölüm altında gözüküyor. Bu da diğer konuların altta kalmasına sebebiyet verdiğinden bu tarz konulara direkt olarak silme işlemi uygulayacağız.Bu hafta mesajlar çok sık düzenlendi. Bunu fark ettim. Bana kalırsa resimleri silip uyarı verebilirsiniz. Sonra da konuya açıklama yapabilirdiniz. Olmazsa da kilit at, gitsin.
Olayı çözmüşsün. Burada isim vermek istemiyorum ama birileri ciddi anlamda yağcılık yapıyor.
Millet yönetimin gözüne batarsam diye konuşmaktan korkuyor.Yöneticiler konu açmasın demiyorum yanlış anlaşılmış. Şöyle bir örnek vereyim , siz moderatörsünüz ben üyeyim ve konu şu.
Ben 2 cihaz arasında kalıp konu açtım. Dedim ki , AMD mi İntel mi neden? Sonra siz gelip yoruma. Bence İntel dediniz. Neden sorusuna cevap bile verilmemiş. Tekrar cevaplayıp neden İntel dendiğinde ise cevap yok.
Anlatmak istediğim bu. Mesaj kasmaya çalışan yetkililer var. Hepsi değil tekrar söylüyorum yanlış anlaşılmasın.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Ben yönetici olmak için sizin gibi yönetim ekibi peşinden koşmadım , konularda yağcılık yapmadım , boş boş konular açmadım her gün. Ek olarak burada moderatör veya yönetici olmak amacım falan değil konularda yardım edip yardım almak bana yetiyor. 1.5 yıl önce buradan çok daha büyük yerde uzun süreler yaptığım moderatörlük görevini bıraktım ve o yorgunluktan sonra tekrar yapmak istemiyorum. Egonu alıp gidebilirsin kimse senin kara kaşın kara gözün için foruma girmiyor.
Ağa be komple isyan mı edelim diyorsun?Zaten ben ve 2 3 kişi dışında bu tarz yorum yapan yok artık korkuyorlar mı yoksa hedefleri ileride yönetime girmek mi bilmiyorum.
Aha şekil aBazı insanlar forum veya moderatörler kötü diyor. Hiç onları anlamıyorum. Ben ne forumla ilgili, ne de moderatörlerle sorun yaşadım. Bazıları olay yaratmaya çalışıyor sanırım.
Evet troll olan konuların ve mesajların silinmesi iyi olur. Zaten yapıyorsunuz. Troll konular yüzünden @EFI Shell gibi üyemizi bile kaybettik. Umarım daha da böyle nedenlerden giden olmaz.
Zaten yönetimin kara listesindeyim. Az daha uçuracaklar neden onlarla uğraşıp sinirimi bozayım?Millet yönetimin gözüne batarsam diye konuşmaktan korkuyor.
Bende o listede olduğuma yemin edebilirim ama kanıtlayamam. Özellikle şu sözde objektif moderatör açığımı kolluyor her an şutlayabilirZaten yönetimin kara listesindeyim. Az daha uçuracaklar neden onlarla uğraşıp sinirimi bozayım?
Banlarlarsa zaten banlayacaklar.
Bizim olay yarattığımız yok Justi. Gidip benim konuya ilk yazdığım mesajı okuyabilirsin. Ben kimseye bağlı değilim, yağcılık da yapmam. Yapılan yerde de fazla durmam.Bazıları olay yaratmaya çalışıyor sanırım.
Moderatörlere yağ çeksem bende şikayetçi olmam. Biz bu tarz yapıcı eleştiride bulunduğumuz için bize her türlü yüzlerini gösteriyorlar. Siz destekçiniz olan birine kötü yönünüzü gösterir misiniz?@Sıradan Kullanıcı, Ne oldu da öyle dedin bana?
Ben de.Bizim olay yarattığımız yok Justi. Gidip benim konuya ilk yazdığım mesajı okuyabilirsin. Ben kimseye bağlı değilim, yağcılık da yapmam. Yapılan yerde de fazla durmam.
Ben üyeleri de eleştiririm, yönetimi de. Arka planı görmene az kaldı, zamanı geldiğinde en ince ayrıntısına kadar anlatırım.