Forum eskiden daha güzelmiş...

niyazi5859

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
5,094
Matematik ortalaman kaçtı senin?

Allah da seni güldürsün ya. Şu foruma ne kadar zaman ayırıyorsun, neyi gördün? Giden üyelerden haberin bile yok, gelip memnunum yazmışsın. Bastım kahkahayı. :D
Kardeşim başkalarını ortalamayla veya şeyle değerlendiremezsin ya boşluğuna denk geldiyse söyler misin adam gitti akşam bir şeyler yaptı sonra uyuyamadı uyukusuzluktan sınavdan düşük aldı yapmayın böyle tabi ben efi shelli görmedim ancak iyi bir kullanıcıya benziyor forum şuanda da güzel ancak aktif kişi sayısı az yani forum güzelden kastım yapı olarak kişiler olarak geçmişe baktığımızda özlü insanlar kaybetmiş sibraius en azından geri dönecek ALLAHIN izniyle ders çalışma molasına gitti

Malik von Suomi

Dekan
Cezalı
Reaksiyon puanı
6,993
Matematik ortalaman kaçtı senin?

Allah da seni güldürsün ya. Şu foruma ne kadar zaman ayırıyorsun, neyi gördün? Giden üyelerden haberin bile yok, gelip memnunum yazmışsın. Bastım kahkahayı. :D
98 almışım, nası yaptım ya ben bunu? :D
Şimdi 2020 Kasım 10'da katılmışım. Nisan 14'ündeyiz. Kasım-Aralık-Ocak-Şubat-Mart-Nisan. Parmaklarıyla matematik yapan çocuk gibi hissettim ya :D 6 ay, 4 gün basit 30 gün hesaplamasıyla. Sen de benden 1 hafta önce katılmışsın.
Mesaj otomatik birleştirildi:

ayn
Mesaj otomatik birleştirildi:

inşallah bir gün creative ve mrtaltg'ın gittiğini görmeyiz
Onların da ha 50 yılı var :D

niyazi5859

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
5,094
98 almışım, nası yaptım ya ben bunu? :D
Şimdi 2020 Kasım 10'da katılmışım. Nisan 14'ündeyiz. Kasım-Aralık-Ocak-Şubat-Mart-Nisan. Parmaklarıyla matematik yapan çocuk gibi hissettim ya :D 6 ay, 4 gün basit 30 gün hesaplamasıyla. Sen de benden 1 hafta önce katılmışsın.
Hocam bende 2020 17 mayısta katıldım ancak uzun bir süre aktif değildim bu yıl başlarında aktif olmaya başladım foruma sürekli olarak giriş yapmaya başladığımda yavaş yavaş bilgiler edindim hatta tam olarak 18 mayısta gta 5 konusu açmışım 4 temmuzda anakartımın kaç gb ram desteklediğini sormuşum 13 kasımda bilgisayarımı nasıl hızlandırabilirim demişim 6 ocakta ekran kartı ısısından şikayetçi olmuşum ertesi gün mavi ekrandan şikayetçi olmuşum işte o günlerden sonra aktifliğim başlamış sonra 86 sayfalık gönderi yapmışım kayıt olduğumdan bu yana aktifliğim azmış umarım diğer kayıt olanlarda aktifliğine başlar tabi ben 6 ocakta başladım ancak toplasak gene 1 ay girmemişimdir foruma 6 ocaktan itibaren

Ram_kafasi

Profesör
Reaksiyon puanı
7,431
Bilmiyorum ben artık sadece gelen mesajları okumak için giriyorum foruma.
Aynı durum benim için de geçerli. Forumda düzgün bir aktiflik olduğunu düşünmüyorum. Aktiflik derken dişe dokunur tarzda konular göremiyorum pek. SDN forumda çoğunlukla GNU/Linux kategorisinde takılan biri olarak o tarz kategorilerde aktiflik diğer forumlara göre yerin dibinde sayılabilir bence(DA gibi forumlar hariç.). Diğer forumlarda çok fazla fikir alışverişi yapabileceğim insanlar ile karşılaştığımdan dolayı SDN forumdan çok fazla devam etmeyi düşünmüyorum pek. Düzgün bir içerik göremediğim gibi benim yaptığım içeriklerin de pek değer gördüğünü düşünmüyorum artık bu sebeple SDN forumu bıraktım gibi bir durum var doğrusu. Tam olarak hesabı yok etmek istemedim fakat gelen bildirimler dışında burada pek takılmama kararı aldım doğrusu.

Malik von Suomi

Dekan
Cezalı
Reaksiyon puanı
6,993
Matematik ortalaması 98 olan birisi bu kadar basit bir denklemi kuramıyor mu? :)

Kasım-->Aralık-->Ocak-->Şubat-->Mart-->Nisan
(+1 ay) (+1 ay) (+1 ay) (+1 ay) (+1 ay)​

5 ay 4 gün...
Oruçluyken beyin çalışmaya üşeniyor.

Kasım; 20
Aralık; 31
Ocak: 31
Şubat: 30
Mart: 31
Nisan 14

157 gün ediyor. Basit 30 gün hesabıyla 5 ay 7 gün. Evet 5 aymış.

Malik von Suomi

Dekan
Cezalı
Reaksiyon puanı
6,993
Oruçluyken beyin çalışmaya üşeniyor.

Kasım; 20
Aralık; 31
Ocak: 31
Şubat: 30
Mart: 31
Nisan 14

157 gün ediyor. Basit 30 gün hesabıyla 5 ay 7 gün. Evet 5 aymış.
Matematik ortalaması 98 olan birisi bu kadar basit bir denklemi kuramıyor mu? :)

Kasım-->Aralık-->Ocak-->Şubat-->Mart-->Nisan
(+1 ay) (+1 ay) (+1 ay) (+1 ay) (+1 ay)​

5 ay 4 gün...
Burası niye "Söyle, Rahatla" 'ya döndü ya? :D

Little Cat

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
10,459

''Wolfred1ght''

Profesör
Reaksiyon puanı
2,290
Burada daha 1 yılımı bile dolduramadım.Ama en azından bazı konular hakkında sabit bir fikire sahip oldum.Misal insanlar birbirlerini hiç görmese de (gerçek hayatta) yineden internet vasıtasıyla birbirlerine gönülden bağlanıyorlar.Birbirlerinin kötülüğünü kendi başlarına gelecekmiş gibi istemiyorlar.Farklı fikirleri ve ideolojileri bir arada tutabilen bir forum burası.Belki dediğiniz gibi suyu çıkıyor,belki kan kaybediyor,belki eskisi gibi bir ortam yok.Onu ben bilemem.İlk forum deneyimimi burada yaşıyorum.(Biraz cahilim ama okul bitsin bir bölüme yoğunlaşıp burada insanlara yardımcı olacağım)Şuan bu foruma üye 400.000 insan var.Kalpleri beraber atan 400.000 insan...Biz burada asla kalıcı olamayacağız ama.Bu forum,bu foruma katılanlar bir gün bu Dünya'dan göçtüğümüzde insanlığa bir eser bırakmış olacağız.Hiç bitmeyen bir eser...Her gün yeni şeyler eklenen bir eser...

mertbaba41

Doçent
Reaksiyon puanı
572
bu foruma ilk katıldığımda....Bi dakika ben neden bu foruma katılmıştım?
neyse katıldığımda sanırım 2019 du
sonra 1 yıl foruma bakmadım çünkü sarmadı
sonra insanların konularına yazmaya başladım
baktım eğlenceli
yazdım da yazdım yazdım da yazdım
böyle böyle gitti
şuan dada burdayız
bence iyi forum şuanlık
(2 yıldır üyeyim hala alta nasıl mavi yazı konulur bilmiyorum)

walledia

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
6,931
2 yıldır üyeyim hala alta nasıl mavi yazı konulur bilmiyorum)[/ISPOILER]
1618742041656.png

Matematik öğretmenine saygılar, sevgiler... :)

Foruma üye olalı iki sene değil, bir sene olmuş. Gerçi zamanında aynısı bende de oluyordu. Daha uzun zamandır buradaymışım gibi hissediyordum. :D