Forum eskiden daha güzelmiş...

S

SDN Anonim 645270

SDN Okuru
Bu olmadığını söylediğiniz itibar neye aittir acaba? Foruma yani doğal olarak üyelere mi? Yoksa yönetime mi?
İkisi de... Bazı soruların cevabını kendin bulman gerekir. O yüzden bu konu hakkında daha fazla konuşmak istemiyorum çünkü ortaya spesifik bir tablo çıkıyor.

Fakehero

Dekan
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
5,640
İkisi de... Bazı soruların cevabını kendin bulman gerekir. O yüzden bu konu hakkında daha fazla konuşmak istemiyorum çünkü ortaya spesifik bir tablo çıkıyor.
Kullandığınız kelimenin ağırlığının farkındasınızdır umarım. Ayrıca insan cevabını bilmediği soruyu kendi kendine bulmakta zorlanır. Bu yüzden eleştirinizi yaparken daha da detaylandırsaydınız daha iyi olabilirdi.

Fakehero

Dekan
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
5,640
Eleştirilerimi yaparken çoğunlukla detaylandırırım. Fakat işin profesyonel tarafından baktığımda yazdıklarımın dikkate alınmadığını görüyorum ve bu da beni ayrıntı vermeden kısa kesmeye itiyor.
Sizi kimin veya kimlerin dikkate almadığını düşünüyorsanız etiketleyerek belirtebilirsiniz.

Sıradan Kullanıcı

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
8,193
Ben sildim. Sebebini de size bildirim olarak gönderdim diye hatırlıyorum ismimle birlikte. Ancak konunun bununla alakası yok. Söylemek istediğiniz varsa özel mesajla iletişime geçiniz.
E ne güzel ya adam size yağ çekince oh oh deyin biz yağ çekmeyin deyince hemen yorum silin. Tamam en iyi moderatörsünüz silmeyin yorumumu

ThorJ

Dekan
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
9,827
Kimse kızmasın.
Benim gözümde forumun artık suyu çıkmaya başladı.
Bütün samimi dostlar gitti.
Başta @MaXus3, @Toprak Kokusu, @EFI Shell ve @Allah'ın Kulu
Yönetimden tüm sevdiğim arkadaşlarım gitti.
Bilmiyorum ben artık sadece gelen mesajları okumak için giriyorum foruma.

Malik von Suomi

Dekan
Cezalı
Reaksiyon puanı
6,993
*5 aylık diyelim biz ona. Ayrıca 5 ayda neyi gördün ki? :D
Dürüst olmak gerekirse 5 ayda bile değişim oldu üyelerde. İlk geldiğimde troll amaçlı açılan konular azdı ve yardımcı üyeler daha fazlaydı. Örneğin @EFI Shell. Ha birde Casper'ciler yoktu :D Ayrıca 6 ay 4 günmüş.

klametsy

Öğrenci
Reaksiyon puanı
38
Şimdi 2018'de açılan bir konuya bakıyordumda televizyonlar önceden nasıl siyah beyazsa sanki forumda önceden öyleymiş.Kullanıcıların profilleri sanki 80'lerden kalmış gibi.İlk bakışımda çok tuhaf gelen ve renksiz profil fotoğrafları. :)
Adım gibi eminim ki bu kişilerin forumu aktif olarak kullandığı zamanlar daha güzeldi.Şuan saçma saçma konular geliyor reklamlar ıvır zıvırlar...
Ekli dosyayı görüntüle 144444Ekli dosyayı görüntüle 144445Ekli dosyayı görüntüle 144446Ekli dosyayı görüntüle 144447Ekli dosyayı görüntüle 144448
Umarım ki bende forumdan ayrıldığımda arkamda güzel birşeyler bırakırım...
Ben Şuan da memnunum

404 Error

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
12,506
@ThorJ, Çok doğru dediniz. Ben @MaXus3 bilmem ama az @Toprak Kokusu'nu görmüştüm. En sevdiğim ve iyi üyeler @EFI Shell ve @Allah'ın Kulu gibi üyelerde yoklar artık. Yönetim ekibinden de gidenler oldu tabii ki. Onların ve onun gibi iyi üyelerin gitmesi kötü oldu. Keşke gitmeselermiş. Yeni bazı üyeler boş mesaj veya troll peşinde. Geçen seneki üyeler bu sene yok. :(
Forumda değişti maalesef. Kabul etmemek doğru olmaz. Her bir şeyin iyi ve kötü dönemi olabiliyor. Mesela ülke gibi diyebiliriz. Yeni gelen üyelerin boş ve troll konu açmasından bıktım. Bir de bazıları hiç forum kurallarını hiç görmüyor ki halen mesaj yazarak uyarıyor. Sanki moderatörler.

Malik von Suomi

Dekan
Cezalı
Reaksiyon puanı
6,993

OBirGamer

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
703
geçen sene nes delisi vardı (kötü biriydi ama neyse) her konuma cevap verirdi dora vardı en sevdiğim 2. mod o da gitti galiba

OBirGamer

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
703
ayn
Mesaj otomatik birleştirildi:

inşallah bir gün creative ve mrtaltg'ın gittiğini görmeyiz