Forum eskiden daha güzelmiş...

S

SDN Anonim 645270

SDN Okuru
Benim anlamadığım bir konu daha var: Moderatörlerin yorumları üyelerden daha fazla beğeniliyor. Herhalde yeşil/mavi tag'ı görünce heyecanlanıyorlar. :)
Burda bana bir gönderme yok dimi?
Böyle bir olay yaşadım fakat benim olayım biraz farklı.
Ben orada senin ismini verdim mi? Hayır. Ben orada belirli bir kesimden bahsettim.
Başvuru kısmını anlamadım biraz daha açarmısın sana zahmet? :)
Üstüne alındığına göre sen de başvuru yapmışsın. AYIRACAK ZAMANI OLMAYANLAR BAŞVURU YAPMASIN. Olayı küçük bi' örnekle açıkladım. Fazla uzatmayacağım.
Bu sıkıntıyı ben de arada çekiyorum doğrusu... :(
Reelde yaptıklarının cezasını çekiyorlarsa trol konu açıp insanların hakkına girenler de cezasını çekecektir elbet; tabii tövbe etmezse. Literatürde "kul hakkı" olarak geçiyor. Boş konularla insanların hem zamanını hem de emeğini çöpe atıyor.

Son düzenleyen moderatör:

durmayann

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
3,277
Benim anlamadığım bir konu daha var: Moderatörlerin yorumları üyelerden daha fazla beğeniliyor. Herhalde yeşil/mavi tag'ı görünce heyecanlanıyorlar. :)

Ben orada senin ismini verdim mi? Hayır. Ben orada belirli bir kesimden bahsettim.

Üstüne alındığına göre sen de başvuru yapmışsın. AYIRACAK ZAMANI OLMAYANLAR BAŞVURU YAPMASIN. Olayı küçük bi' örnekle açıkladım. Fazla uzatmayacağım.

Reelde yaptıklarının cezasını çekiyorlarsa trol konu açıp insanların hakkına girenler de cezasını çekecektir elbet; tabii tövbe etmezse. Literatürde "kul hakkı" olarak geçiyor. Boş konularla insanların hem zamanını hem de emeğine çöpe atıyor.
Sen çok dolmuşsun neyse konuş boşalt içini :D
Tamam.
Başvuru neyin başvurusu neyse boşverelim :)

durmayann

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
3,277
Ya eski insanlar samimiydi mesela efi gibi servous gibi melih gibi şimdikilere alışamadığımızdan onları özlüyoruz ama cidden o eski tat yok ben bir günde 200 mesaj attığımı hatırlıyorum sabah akşam forumda gezerdim çünkü iyi komik insanlar vardı hepsi gitti...
Az çok tanıdığım kişi o arkadaşlar.Hatta "Melih" başlarda idolümdü ama gitti sanırım şimdi :D

MustiRG07

Profesör
Reaksiyon puanı
1,798
Az çok tanıdığım kişi o arkadaşlar.Hatta "Melih" başlarda idolümdü ama gitti sanırım şimdi :D
Kalp emojisi atardı hep :D gitti ya gitti hepsi keşke gitmeden önce bi dc adresi felan verseydi belki hiç göremiyeceğiz o güzel insanları bir daha gerçi servous ile efi var benim dc'de

durmayann

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
3,277
Kalp emojisi atardı hep :D gitti ya gitti hepsi keşke gitmeden önce bi dc adresi felan verseydi belki hiç göremiyeceğiz o güzel insanları bir daha gerçi servous ile efi var benim dc'de
Efiyi servousu ve sibraiusu gördüm,melihi sadece foruma başladığımda çok rastladığımdan tanımıştım.

atkaksoy501

Profesör
Reaksiyon puanı
4,070
Tartışmıyoz ki? :/
Konu ile alakasız mesaj yazmak yasaktır. Bu şekilde açıklayalım o halde :)
5-) Konular doğru kategori içerisinde açılmalıdır. Konu ile alakası olmayan ve/veya anlamsız olan iletilerin gönderimi yasaktır.

melihhamerica

Asistan
Reaksiyon puanı
287
Öyle deme ha yoksa wittroc abin seni hemen tersler konu içinde başka konu konuşulmaz
Ama niye üzülürüm ben :(
Mesaj otomatik birleştirildi:

5-) Konular doğru kategori içerisinde açılmalıdır. Konu ile alakası olmayan ve/veya anlamsız olan iletilerin gönderimi yasaktır.
Ama sende hep bişe diyon bana bu 2. oldu :(

durmayann

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
3,277
Bir an dedim konu kapandı :D
Kalpten gidiyordum.