Flash calismiyor lg g3

troferz

Asistan
Reaksiyon puanı
9
Kamera uygulamasindan flashli fotograflar cekmek istedigim zaman ilk 3 fotografi cekti ama digerlerini flashli cekmedi ama snapchatden flashli cekebiliyordu ben de dusundum sogmasi gerekir aradan 1 gun gecti hala kamera uygulamasindan calismiyor

isyankar42

Profesör
Reaksiyon puanı
806
Kamera uygulamasindan flashli fotograflar cekmek istedigim zaman ilk 3 fotografi cekti ama digerlerini flashli cekmedi ama snapchatden flashli cekebiliyordu ben de dusundum sogmasi gerekir aradan 1 gun gecti hala kamera uygulamasindan calismiyor
En kolay,çözğm başka kaöera programı kullanmak ancak illa lg ninkini kullamcam diyorsan alternatif öneririz

Charmander1903

Doçent
Reaksiyon puanı
160
Telefonu Yedekle bunu yap sonra PC ye bağla PC suite üzerinden Tüm güncellemeleri yap ondan sonra düzelmesi lazım.

Charmander1903

Doçent
Reaksiyon puanı
160
Calısıyor calısmaz olur mu
Bana diyor kendi yanlış bilgi veriyor HDR modunda çalışmıyor Flash HDR ON iken çalışmaz HDR auto da Flashta auto da durucak hatta bende çalışmıyor diye biliyorum HDR açıkken kendi telefonumda denedim G5 te onda da çalışmıyor.
--- Gönderi Güncellendi ---
Flash hdr modunda acilmiyormus kapattim calisti ama neden hdr modunda calismiyor
Sıkıntı yok kardeş HDR ı auto al sıkıntın olmaz :D