Firsaturunu.com ?

El Padrino

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
70
Oha sanırım çok büyük bir vurguna şahit olduk !

Husqo

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Persona Grata merhaba,

Şu donanım haber ile ilgili linki verirsen bir araştırma da biz yapalım.

Teşekkür Ederim.

Husqo

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Persona Grata,

Sitede ki forum'u okudum burada olduğu gibi her kafadan bir ses çıkıyor, herkes bir şey söylüyor. Ben şahsen işlem yapmış olduğum Garanti Bankasını aradım bana bu site ile yapılan işlemler için herhangi bir şikayet almadıklarını ilettiler. Sonra da Finansbank'tan da aynı bilgiyi aldım bu nasıl iş arkadaşlar. Herkes yorum yapmış böyle bir şey yok ya, Acun reklam yapmış, bir sürü tv ye reklam verilmiş o kadar kolay mı bu işler. Tamam yapanlar var da bu kadar reklam ve göz önünde de olmaz diye düşünüyorum. Adamların yeri belli yurdu belli. Benim bu ürünleri alma sebebim Acun'un reklam yapması ve firmanın reklam stratejisiydi. Patlarsa Acun!a da sorarlar öyle kolay mı Türkiye Halkına reklam yapmak, kendi proğramında resmen İmzanı atıyorsun bu işe. Kısacası, alan arkadaşlar umarım pişman olmayız olursak da yargısı var, savcısı var, kanunu var. Ama ürün almayanlar, işleyişi bilmeyenler geçmiş burada felaket tellallığı yapıyor yapmayın insanları da boş yere psikolojik olarak çökertmeyin. Bu durum hiç hoş değil, ayrıca bu yazılanlar firma tarafından suç unsuru olarak kullanılabilir. Firmayı karalamayın sonra pişman olmayın!

Saygılarımla...

icaz

Asistan
Reaksiyon puanı
1
niye bu sitenin reklamını yapan ve savunucularının hepsi yeni üye ve ilk mesajları bunlar ?

Husqo

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
İcaz,

Yeni üye olan bizler sitenin ortakları ve reklam temsilcileriyiz! Hey Allah'ım yoruma bak ya. Arkadaşım buraya üye olmamızın ve yazmamızın sebebi bu site ile alakalı konu olmasından ötürü. Kimse bu siteyi savunmuyor veya reklam yapmıyor. Eğer öyle olsa siz de bir nevi reklam yapıyorsunuz bu siteyi dolandırıcı seviyesine getirmek ile yanlışmıyım? Bu durumda herkes reklam yapıyor, siz kötüleyerek, biz yeni üyeler savunarak!
Saygılarımla...

REDFOKS

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
201
weblebi olaylarına bizzat şahit olmuş biri olarak bu site benim için hala ?

exop

Asistan
Reaksiyon puanı
4
edit. Resim isteyen arkadaşlar bu adresten görebilirler.
Resimleri oradaki bir üye gidip çekmiş söylediğine göre.

whitedragon

Doçent
Reaksiyon puanı
1
Acun dürüstlük abidesimiki güvenilir oluyor o adam sadece aldığı paraya bakar ve tam bir para delisi..sonuçta büyük bir kampanyada olabilir media markt gibi firmaların yaptığı gibi ama bir süre beklenmesi garanti durumu filan mide bulandırıcı.

infooo

Asistan
Reaksiyon puanı
1
dayanamayip bi p3'te ben cektim bakalim kismet bankaci ve avukat arkadaslarim bi sorun olmaz bi sakatlik cikarsa parani her turlu geri alirsin ama zaman alir dediler bakalim kismet gelirse sizede ayrintili olarak yazarim :D gelmezse butun hukuki sureci aktaririm :D

ne reklamlarina ne acuna nede baska bisey sadece fiyatlara aldanip aldim kismet artik ama bu kadar reklamin ardindan altindan bi dumen cikacagini zannetmiyorum yada inanmak istemiyorum

Persona Grata

Profesör
Emektar
Reaksiyon puanı
53
Persona Grata,

Sitede ki forum'u okudum burada olduğu gibi her kafadan bir ses çıkıyor, herkes bir şey söylüyor. Ben şahsen işlem yapmış olduğum Garanti Bankasını aradım bana bu site ile yapılan işlemler için herhangi bir şikayet almadıklarını ilettiler. Sonra da Finansbank'tan da aynı bilgiyi aldım bu nasıl iş arkadaşlar. Herkes yorum yapmış böyle bir şey yok ya, Acun reklam yapmış, bir sürü tv ye reklam verilmiş o kadar kolay mı bu işler. Tamam yapanlar var da bu kadar reklam ve göz önünde de olmaz diye düşünüyorum. Adamların yeri belli yurdu belli. Benim bu ürünleri alma sebebim Acun'un reklam yapması ve firmanın reklam stratejisiydi. Patlarsa Acun!a da sorarlar öyle kolay mı Türkiye Halkına reklam yapmak, kendi proğramında resmen İmzanı atıyorsun bu işe. Kısacası, alan arkadaşlar umarım pişman olmayız olursak da yargısı var, savcısı var, kanunu var. Ama ürün almayanlar, işleyişi bilmeyenler geçmiş burada felaket tellallığı yapıyor yapmayın insanları da boş yere psikolojik olarak çökertmeyin. Bu durum hiç hoş değil, ayrıca bu yazılanlar firma tarafından suç unsuru olarak kullanılabilir. Firmayı karalamayın sonra pişman olmayın!

Saygılarımla...

Ben firma hakkında olumlu veya olumsuz bir yorum yapmıyorum. Sadece insanların bilgilenmesi için gördüklerimi burada paylaşıyorum. Buyurun bir de buna bakın o zaman:

merkez4.jpg

73b.jpg

İlk resim Donanımhaber'den bir arkadaşın verdikleri adrese gidip çektiği fotoğraf.

İkinci resmin ise Photoshop olduğunu anlamak çok zor olmasa gerek.

Husqo

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar,

Bu konu artık çok uzadı. Artık alan aldı,almıyan almadı bakalım neler olacak. Atalarımızın dediği gibi Sabah ola,hayır ola!

Herkese iyi akşamlar.

Mai Nai

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
157
Ucuz etin yahnisi yavan olur!

icaz

Asistan
Reaksiyon puanı
1
İcaz,

Yeni üye olan bizler sitenin ortakları ve reklam temsilcileriyiz! Hey Allah'ım yoruma bak ya. Arkadaşım buraya üye olmamızın ve yazmamızın sebebi bu site ile alakalı konu olmasından ötürü. Kimse bu siteyi savunmuyor veya reklam yapmıyor. Eğer öyle olsa siz de bir nevi reklam yapıyorsunuz bu siteyi dolandırıcı seviyesine getirmek ile yanlışmıyım? Bu durumda herkes reklam yapıyor, siz kötüleyerek, biz yeni üyeler savunarak!
Saygılarımla...

1- amacım sizleri kötülemek değil
2- yazdıklarınızda bir çelişki var gibi, şöyle ki, " sizler sitenin ortakları ve reklam temsilcilerisiniz ama sitenizi savunmuyor ve reklam yapmıyorsunuz" ?? garip geldi
3- insanlar bu fiyatları görünce inanamıyor, "tabi bu günlerde sahtekarlık kol geziyor", ve verdiğiniz cevaplar insanları tatmin etmiyor
4- bende isterim bu fiyatlardan alış veriş yapmayı, 2 gündür araştıyorum, sizleden ricam bizi ikna edin

Saygılar...

v0ld3m0rt1s

Asistan
Reaksiyon puanı
3
Varya bu konuda DH'de anlık post geliyor :) 24 saatte 100 sayfa oldu konu :) Son 80'den başlasanız sabaha kadar son posta yetişesemezsiniz o derece :D

POWER

Rektör
Reaksiyon puanı
161
İlk dağıtımlar yapılsın. Eğer hakikaten öyle ise ikinci dağıtımda ben de varım <:) Ama halen güven yok bende.

mila12

Dekan
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
255
Acaba bizi ‘Acun’la kandırdılar mı?

Acun Ilıcalı’nın programında reklamını yaptığı fırsatürünü.com adlı site, birçok ürünü normal değerinden çok ucuza sattığını söyledi, 5 milyon liralık sipariş topladı. Ancak ürünleri 1 ay sonra vermeyi taahhüt edince şüphe uyandırdı. Şirketin merkezi de ‘Bir masa bir kasa’ tarifine uyunca şüpheler arttı...

Acun Ilıcalı’nın “güvenilir imajını” ve marka değerini kullanan fırsatürünü.com adlı internetten alışveriş sitesi, birçok ürünü normal değerinden çok daha ucuza satacağını taahhüt edince adeta sipariş patlaması yaşadı.

Ilıcalı’nın programında reklâm döndükten hemen sonra siteye alıcı ilgisi yaşandı. 3.5 saatte toplam sipariş sayısı 4 bin 435’e ulaştı ve şirket ilk anda 1 milyon 660 TL’lik satış yaptı. Bu rakam 24 saatin sonunda ise 4 milyon 823 bin TL’lik siparişe ulaştı. Ürünlerin bazılarının 1 bazılarının 1 ay sonra teslim edileceğini anlayan bazı kişiler siparişlerini iptal etmek istedi. Ancak siteye girdiklerinde iptal butonunun aktif olmadığını fark edip telaşlandılar ve dolandırıldıkları şüphesine kapıldılar.

Sosyal medyada da şirketin “yeni bir saadet zinciri” olduğu iddialarıçok sık telaffuz edilince birçok kişi savcılıklara başvurarak dolandırıldıkları yönünde şikâyette bulundu. Şirketin fırsat ürünleri arasında, ABD’de geçen hafta tanıtımı yapılan ve henüz fiyatı bile belli olmayan sadece 199 dolarlık ön siparişi kabul edilen iPhone 4S’ler de bulunuyor. Sitede yer verilen rakama göre, toplam 5 bin adet getirilen iPhone 4S’ler 2 bin 199 TL’den satılacak.

VATAN, tüm bu iddialardan sonra telefon hatlarına hiç kimsenin cevap vermediği şirketin İstanbul Esenyurt’taki ofisine gitti. 2010 yılı cirosu 30 milyon TL olan Candanoğlu İnşaat’a ait fırsatürünü.com adlı şirkete gittiğimizde, şirketin sahibi Erdoğan Candan konuşmak istemediği için Basın ve Halkla İlişkiler Müdürü Mürsel Kılıç ile görüştük. Kılıç, 13 Ekim’de başladıkları kampanyadan hemen sonra yurtdışı kaynaklı bazı virüslerin internet sitelerine gönderildiğini ve bu nedenle sitede bazı uygulamaların sekteye uğradığını iddia etti. Kılıç, virüslerin, kendilerini bu pazarda istemeyenlerin gönderdiğini kaydederken siparişi alınan ürünlerin Kurban Bayramı’ndan önce teslim edileceğini belirtti.

Milliyet

EfsaneFener

Asistan
Reaksiyon puanı
0
iphone 4s için 56 kişi fırsatı kapmış, nokia c2-03 için 191 kişi fırsatı kapmış. Diğer ürünlerde de benzer rakamlar var. Birden bire satışı kesip "Stoklarımız tükenmiştir" yazmaları şüphe uyandırdı. Tüm ürünlerin stoğu aynı anda mı tükendi ,buna kim inanır ki ? Bana göre maksat reklamdı her üründen 100 -200 tane satıp stok tükendi ayağına reklamlarını yaptılar ama ticarette kötü şöhretin hayırlı olacağını düşünmüyorum.

Ekleme: Bal 0 (Sıfır) adet satılmış .Kampanya bir haftalık değilmiydi, onun stoğu nasıl tükeniyor.
0 adet stok olurmu.:dil:

mila12

Dekan
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
255
Acun Medya’nın açıklaması:

Reklam kampanyası çerçevesinde Acun Medya aracılığı ile de reklam vermiş olan fırsat ürünü sitesi ile ilgili gelişmeleri yakından takip ediyoruz. Sitenin tanıtımını yapan kuruluşlardan biri olarak hukuki bir sorumluluğumuz olmamasına rağmen konunun takipçisi olacağımızı ve tüm gelişmeleri paylaşacağımızı kamuoyuna duyuruyoruz.

Mai Nai

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
157
Adamlar 5 milyon lirayı kaldırdı.Şimdi araki bulasın

mila12

Dekan
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
255
Facebook sayfalarından açıklama yayınlamışlar

Merhaba; gerek facebook sayfamızda gerekse diğer sitelerdeki forumlarda hakkımızda yazılmış olan "dolandırıcı" yakıştırmalarını kınadığımızı öncelikle belirtmek istiyoruz. Bir kişi ya da firmanın dolandırıcılık yapmakla suçlanması için ilk etapta taahhüt edilen zaman sonunda, taahhüt ettiği işi yapmamış olması gerekir. Böyle bir durum gerçekleşmemiş olmasına rağmen hakkımızda yapılan bu tür yorumlar ile ilgili olarak yasal prosedürlere kampanya teslimatları gerçekleştikten sonra girilecektir. İlk günden beri taahhüt ettiğimiz her kelimenin arkasındayız. Daha önce de belirtmiş olduğumuz gibi eğer ürünler hedeflenen kampanya bitiş tarihinden önce tükenir ise satışları durdurulacaktı. Ve biz de bunu yaptık. Satışlarımız kampanya süresi sona ermeden tükenmiştir. Şu an taahhüt ettiğimiz tarihte sevkiyatları gerçekleştirme yolundayız. Dileyen siparişini bizi arayarak iptal ettirebilir. Dileyen süre sonunu bekleyip ürünlerini teslim alabilir. Tanıtım amaçlı olarak başlattığımız bu kampanya ürünlerimizin satılması nedeniyle sona ermiştir. her tür sorunuz için bu sayfa üzerinden değil, destek@fırsatürünü.com ya da 444 1 231 no lu telefonumuzdan hizmet vermekteyiz. Çalışma saatlerimiz mesai saattleridir. Şu an şirketimizde sizlere her konuda yardımcı olmak için çalışıyoruz.

myfever06

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
nikon d90 aldım gece 3 sularında site çok kitlendi parmaklarım kas yaptı artık :D
Kardeş sen ne diosun yaa ben saat 1 de girdim tükenmişti 42 kişi almıştı. sonra tekrar girdim 1:20 de yine tğkendi yazıyor fakat fırsatı kapan kişi 48 di sen nasıl aldın söyler misin?

mila12

Dekan
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
255
Sayın Firsaturunu.com Üyeleri;

Firmamızın yaptığı kampanya yoğun bir ilgi ile karşılanmıştır. Beklenenin üstünde gelen ilgi sonrası, firmamızın altyapısının alınan tüm önlemlere rağmen yetersiz gelerek servis verilemez hale gelmesi sonucu, firmamıza gelen mail ve telefon talepleri cevaplanmakta zorlanılmıştır. Bu süre içinde çeşitli yazılı, görsel basın ve çevrimiçi mecralarda firmamız ve internet sitemiz ile ilgili asılsız haberler çıkmıştır.

Bu haberler doğrultusunda müşterilerimiz olumsuz yönde etkilenmiş ve şiddetle iade taleplerini belirtmişlerdir. Bu konuda müşteri memnuniyetsizliğini kabul edemeyecek olduğumuz ve çıkan tüm haberlerin asılsız olduğunu bizleri takip eden kullanıcılara bildirmek maksadıyla kullanıcılarımızın yapmış oldukları alışverişlerin iadesini başlatmış bulunmaktayız.

Bu konuda hukuki soruşturmaları en kısa zamanda başlatarak sonuçlarını sizlerle paylaşıyor olacağız.

İade işlemleri ile ilgili bankalara yazılı talimatı iletmiş bulunmaktayız. Kullanıcılarımız, iptal edilen siparişlerinden dolayı oluşan alacaklarını müşterisi olduğu ilgili bankalardan takip edebilirler.
Bu süreçte bize güvenerek yanımızda olan tüm kullanıcılarımıza teşekkür ederiz ve siparişlerini iptal etmek zorunda kaldığımızdan dolayı çok üzgün olduğumuzu belirtmek isteriz. En kısa sürede kampanyamızın telafisi ve yeni kampanyalarımızla siz değerli kullanıcılarımızın karşısında olacağız.

Saygılarımızla;
Firsaturunu.com

POWER

Rektör
Reaksiyon puanı
161
"En kısa sürede kampanyamızın telafisi ve yeni kampanyalarımızla siz değerli kullanıcılarımızın karşısında olacağız."
"Bu konuda hukuki soruşturmaları en kısa zamanda başlatarak sonuçlarını sizlerle paylaşıyor olacağız.
"

Teslimatlar yapılsın da görelim. Sonra zaten böyle cazip fiyatlardan biz de faydalanır sizin reklamınızı bedavaya yaparız. Firmaların bu yaptıklarına ticari acemilik derler. Güven dediğiniz kavram kolay bir şey değildir.

Bir Vatanbilgisayar yapsa anlarım ya da HB. Ama daha önce alakasız bir sektörde olup sonra teknoloji ve online satış işine girerseniz bu durumlarla karşılaşırsınız tabiki.

Alıngan olmanın, hukuki süreç vs gibi tehditler savurmanız kendi sonunuzu hazırlamaktan öte değildir.

---------- Post added at 19:36 ---------- Previous post was at 19:18 ----------

star haberi açın

---------- Post added at 19:37 ---------- Previous post was at 19:36 ----------

Star haberde geçti konu.

Husqo

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar merhaba,

Herkes için hayırlısı olsun demiştim. Demek ki hayırlısı buymuş...

Saygılarımla...

---------- Post added at 22:07 ---------- Previous post was at 20:03 ----------

Arkadaşlar,

Yaptığımız ödemeler site tarafından iade edilmiş. Benim 2191 TL. harcamam saat 21:00 itibari ile kredi kartıma iade edilmiş. Ürün alan arkadaşlar hesaplarını kontrol etsin. Herkese geçmiş olsun...

Castiel Squier

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Yetersiz kalmış :). Biraz para basında adam gibi bi yazılım yazdırın.

EfsaneFener

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Olay anlaşıldı .Adamların hesaplarına bankalar el koyunca önce stok tükendi palavrası ile (kaçan fırsatlara bakarsanız 0 adet ,1 adet 2 adet ,3 adet vs satılan ürünler var ) satışları apar topar durdurdular. Daha sonra soyal medyanın ağzına sakız olunca çaresiz satışları iptal ettiler.
Birde altyapılarının çok güçlü olduğu vs diyorlardı şimdi poku altyapıya atıyorlar. Ortada büyük bir acemilik var.
Bu saatten sonra yapacakları en iyi şey o siteyi kapatmak çünkü aklı selim bir insan bir daha o siteden bir ürün alamama girişiminde bulunmaz.