- Reaksiyon puanı
- 70
Oha sanırım çok büyük bir vurguna şahit olduk !
Persona Grata merhaba,
Şu donanım haber ile ilgili linki verirsen bir araştırma da biz yapalım.
Teşekkür Ederim.
Persona Grata,
Sitede ki forum'u okudum burada olduğu gibi her kafadan bir ses çıkıyor, herkes bir şey söylüyor. Ben şahsen işlem yapmış olduğum Garanti Bankasını aradım bana bu site ile yapılan işlemler için herhangi bir şikayet almadıklarını ilettiler. Sonra da Finansbank'tan da aynı bilgiyi aldım bu nasıl iş arkadaşlar. Herkes yorum yapmış böyle bir şey yok ya, Acun reklam yapmış, bir sürü tv ye reklam verilmiş o kadar kolay mı bu işler. Tamam yapanlar var da bu kadar reklam ve göz önünde de olmaz diye düşünüyorum. Adamların yeri belli yurdu belli. Benim bu ürünleri alma sebebim Acun'un reklam yapması ve firmanın reklam stratejisiydi. Patlarsa Acun!a da sorarlar öyle kolay mı Türkiye Halkına reklam yapmak, kendi proğramında resmen İmzanı atıyorsun bu işe. Kısacası, alan arkadaşlar umarım pişman olmayız olursak da yargısı var, savcısı var, kanunu var. Ama ürün almayanlar, işleyişi bilmeyenler geçmiş burada felaket tellallığı yapıyor yapmayın insanları da boş yere psikolojik olarak çökertmeyin. Bu durum hiç hoş değil, ayrıca bu yazılanlar firma tarafından suç unsuru olarak kullanılabilir. Firmayı karalamayın sonra pişman olmayın!
Saygılarımla...
İcaz,
Yeni üye olan bizler sitenin ortakları ve reklam temsilcileriyiz! Hey Allah'ım yoruma bak ya. Arkadaşım buraya üye olmamızın ve yazmamızın sebebi bu site ile alakalı konu olmasından ötürü. Kimse bu siteyi savunmuyor veya reklam yapmıyor. Eğer öyle olsa siz de bir nevi reklam yapıyorsunuz bu siteyi dolandırıcı seviyesine getirmek ile yanlışmıyım? Bu durumda herkes reklam yapıyor, siz kötüleyerek, biz yeni üyeler savunarak!
Saygılarımla...
Reklama girebilecek linkler yasak.Diğerlerinde sorun olmazhttp://gundem.milliyet.com.tr/acun-...em/gundemdetay/14.10.2011/1450824/default.htm
sitede link vermek yasak mı değil mi bilemedim, yazdım.. okusunlar arkadaşlar.. geçmiş olsun herkese..
Kardeş sen ne diosun yaa ben saat 1 de girdim tükenmişti 42 kişi almıştı. sonra tekrar girdim 1:20 de yine tğkendi yazıyor fakat fırsatı kapan kişi 48 di sen nasıl aldın söyler misin?nikon d90 aldım gece 3 sularında site çok kitlendi parmaklarım kas yaptı artık