Firsaturunu.com ?

EfsaneFener

Asistan
Reaksiyon puanı
0
harbi ya başlangıç zamanı yazıyormuş. Geri sayım olunca bende bitiş zamanı sandım.
.Acil çift hatlı bir tele ihtiyacım var. c2-3 piyasa fiyatı 320 lira .199 a görünce bir an panikledim.

Neyse yarın ola hayrola o zaman

LifeStyle

Profesör
Reaksiyon puanı
802
Arkadaşlar yapmayın etmeyin gözünüzü seveyim yaa.. azıcık aşım kaygısız başım... 1000tl 1500tl ile kumar oynanmaz, sipariş alındıktan sonra geçen her saat adamı delirtir. acun da şunu düşünerek reklamını yapmıştır: REKLAMIN İYİSİ KÖTÜSÜ OLMAZ, REKLAM REKLAMDIR" hiç cep telefonunuza msj gelmedi mi? tebrikler kol saati kazandınız diye.. yada kendilerini vodafone yada turkcell ortağı olarak tanıtıp kredi kartından kontor yüklemeye çalışan insanlar denk gelmedi mi hiç.. ne sitelere şahit olmadık mı.. paranızı riske atmanın anlamı yok.. yok ben illaki deneyeceğim 100 tl indirim için 450 tl mi riske atacağım derseniz o da sizin bileceğiniz iş.. ben hepsiburadadan alışveriş için kaç kişinin referansını aldım, o başta iphone alan çocuğa da inanmayın.. almışsa koysun belgelerini görelim bakalım.. elle tutup gözle görülmeden şapka bile almayın kendinize :) bu arada vatanda telefonlarda indirim var, lg optimus sormuş arkadaşın biri.. girsin baksın sitesine :) dolar yüksek diye şişrdiler telefonun fiyatını ben 817 tlye bile gördüm, sabrediyorum nasılsa düşecek fiyatı :) herkese hayırlı akşamlar..

sinodd

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Ben biraz önce bir ürün aldı bakcaz artık..Sıkca sorulan sorulara aşağıdaki gibi cvp vermişler.

Fiyatlarınız neden bu kadar ucuz?
Ürünlerimiz ithalatçı firma tarafından sağlanmaktadır. Ürünlerde sıfır kar elde edilecektir. Burada amacımız, sitemizin tanıtımını yapmak için ses getiren bir kampanya düzenlemek ve kullanıcı daimliği sağlamaktır.

Ürün stokları ne kadar?
Ürün stoklarımız 10 ile 5000 arasında değişmektedir.

Ürünleri nasıl satın alacağız?
Ürünlerimizi firsaturunu.com adresinden güvenli bir şekilde satın alabilirsiniz.

Firsaturunu.com ne kadar güvenli?
Firsaturunu.com yapacağınız alışverişlerde RapidSSL ile korunmaktadır. Güvenlik sertifamız için; http://www.digicert.com/help/?host=www.firsaturunu.com adresini ziyaret edebilirsiniz.

Kampanyalar ne kadar sürecek?
Kampanyalar 13 Ekim - 21 Ekim arası olacaktır. Kampanya sonrasında ürünlerin tedarik süreci başlayacaktır. Ürün tedarikleri 27 Ekim itibari ile kargoya verilecek ve en geç 1 - 2 Kasım arasında teslim edilecektir.

Aldığım ürün ne zaman teslim edilecek?
Ürün tedarikleri 27 Ekim itibari ile kargoya verilecek ve en geç 1 - 2 Kasım arasında teslim edilecektir.

Ürün garanti kapsamı nasıl olacak?
Ürünlerinizi ister ithalatçı firmanın garantisinde olan servis noktalarına, isterseniz de bize gönderebilirsiniz.

Fiyatlara KDV dahil mi?
Fiyatlarımıza KDV dahildir.

Kargo ücreti ne kadar ödeyeceğiz?
100 TL ve üzeri alışverişlerinizde kargo ücreti bize aittir.

Fiyatlarda değişiklik yapılacak mı?
Ürünlerimizin fiyatlarında, kampanya süreci boyunca hiçbir değişiklik yapılmayacaktır.

Ödeme seçenekleri nelerdir?
Kredi kartına taksit ve tek çekim olarak ödeme yapabilirsiniz.

Ürünü iade edebilir miyim?
Ürünleri istediğiniz takdirde iade edebilirsiniz.

Referanslarımız
Arena Bilgisayar, Evkur, Media Markt, KVK, Bimeks, A101, BİM ve buna benzer 100'lerce firma.

Size nasıl güvenebilirim?
Bizleri anlaşmalı olduğumuz bankalara sorabilirsiniz. Ezio elektronik, Ezio Kemer, Candanoğlu İnşaat ve firsaturunu.com bir grup şirketidir.

---------- Post added at 02:59 ---------- Previous post was at 02:36 ----------

bazı ürünler tükendi bile , işallah gümlemez olay.
nikon d90 düşünenler için üzgünüm artık çok geç .(

acabuco4

Profesör
Reaksiyon puanı
23
Playstation 3 alıcam kendime , arkadaşımada e6 alıcaz bugün içerisinde , umarım bir sıkıntı yaşamayız

---------- Post added at 04:42 ---------- Previous post was at 04:10 ----------

Playstation 3 ü sepete ekliyemiyorsunuz , hiç bir üründe böyle bir sorun yok ama maalesef bu üründe böyle bir sorun var , sipariş veremedim , neyse yarın denerim artık bir daha , garip bir sorun .

Husqo

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar Merhaba,

Ben siteye yeni üye oldum. Sırf bu konu hakkında görüşlerimi bildirmek istiyorum. Sitenin teknoloji altyapı hizmetlerini inveon diye bir firma yapıyor bu firma aynı zamanda, şu anda sektöründe güçlü firmalara alt yapı hizmeti veriyor. Ben bugün bu siteden 4 adet ürün siparişi verdim ve ürünlerin toplam değeri 2200 TL. civarı. Sitenin reklamının Acun tarafından yapılması da bana ayrı bir güven verdi ve Acun inanmadığı projelerde ve reklamlarda adının kullanılmasına izin vermez ve her şey de para değil! Sonuçta adamın öyle paraya da ihtiyacı yok! Neyse arkadaşlar ben kendi çapımda yaptığım araştırmalara isinaden bu siteye güvenerek alışveriş yaptım. Umarım hayırlısı olur...
Saygılarımla...

mila12

Dekan
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
255
Sitelerinde duyuru yayınlamışlar

Kamuoyu Duyurusu

Sitemiz Firsaturunu.com adının bazı forum sitelerinde sahtekarlık yaptığımız,paravan şirket olduğumuz ve maddi menfaat sağladığımız yönünde bazı açıklamalara maruz kaldığımızı üzülerek öğrenmiş bulunmaktayız.Firmamız Ezio Elektronik 2007 Yılında kurulmuş olup 2011 yılında Firsaturunu olarak unvan değişikliği yapmıştır.2008 yılı cirosu 23 milyon TL'dir.
2009 yılı cirosu 27 milyon TL olup 2010 yılı cirosu 30 milyon TL'dir.Firsaturunu.com 20 yılın üzerinde bir geçmişe sahip olan Candanoğlu Group & İnşaat ve Ezio Group şirketlerinin değer verdiği önemli bir projedir.Firsaturunu.com müşterilerine gerçek ‘Fırsat’ niteliği taşıyan kampanyalar düzenleyerek,binlerce ürün arasında en kaliteli, marka ve trend ürünleri belirleyip mümkün olan en uygun fiyatta müşterilerimize sunmaktır. Her gün farklı kategorilerinden seçmiş olduğu ürünlerde, müşterilerinin alışverişlerini fırsata dönüştürerek, internet alışveriş dünyasına renk katmayı hedeflemektedir. Satın alma sürecinden başlayarak satış sürecine kadar olan tüm süreçler firmamız tarafından kontrol altında tutulmaktadır.Firsaturunu.com müşterilerine; En iyi fiyat,%100 müşteri memnuniyeti ve en iyi hizmet kalitesini,sunmayı garanti eder.Ürünlerin kampanya başlangıç tarihi 13 Ekim 2011 saat 00:00,bitiş Tarihi 21 Ekim 2011 saat 00:00'dır.Kampanya bitiş tarihinden sonra siparişlerinizi AR-GE Bölümümüzün üstün gayretleri ile anlaşmaya vardığı Alman Şirketine bildirilmesini takiben müşterilerimizin verdiği siparişlerin Kargolanma tarihi 31 Ekim (Bayramdan önce müşterilerimize ulaştırılacaktır.)Ürünlerimiz 2 Yıl İthalatçı firma tarafından GARANTİLİdir. Apple ve Sony ürünlerinde ise + 1 Yıl uluslararası garantilidir. Ürünler kapalı kutu (Sıfır),faturalı ve garanti belgelidir.Ürünlerin bu kadar ucuz satılması konusuna gelirsek, ürünler Avrupa piyasasına göre gayet makul fiyatlardır.Türkiye kullanıcısına göre ucuz gelmesi gayet doğaldır,Türkiye de bu ürünler yüksek kar marjları ile satılmaktadır.Sitemizde bulunan “Biz Kimiz” bölümünden bizleri araştırabilir,bize her konuda mail ve ya telefon numaralarımızdan mesai saatleri içinde rahatlıkla ulaşabilirsiniz.İthalatçı firma ile yapılan protokol anlaşması,konusunda deneyimli Avukatlarımız ve Tercümanlarımızla titizlikle hazırlanmış olup,Türkiye Cumhuriyeti ve Alman Federal Cumhuriyeti kanunlarına uygun olarak hazırlanmıştır.Sizlerde takdir edersiniz ki 20 yılın üzerinde bir geçmişe sahip olan Candanoğlu Group & İnşaat ve Ezio Group şirketlerinin bu konuda ne kendisini mağdur etme riskine girer nede müşterilerinin mağdur olmasına izin verir.Şirketimiz firsaturunu.com'un Marka değerini yükseltmek ve bilinebilir,güvenilir bir site olduğunu kanıtlamak için sermayesinin yarısından çoğunu Reklam bütçesine ayırmıştır.

Ezio Elektronik ve Firsaturunu.com olarak ürün verdiğimiz başlıca firmalar:

Şengüller
Arena Bilgisayar
EVKUR
Telecity
E-Reyon
Şimdi Al .com
Hepsiburada.com
Medya Markt
KVK
Vodefone Ersa

Çalıştığımız Banka ve Şubeleri:

FinansBank Terazidere Şb
İş Bankası Mercan Şb
Yapı Kredi Bankası Davutpaşa Şb
Garanti Bankası Aksaray Şb
Akbank Esenler Şb
Halkbank Hasırcılar Şb
Ziraat Bankası Merter Şb

Firsaturunu.com'a göstermiş olduğunuz ilgiye teşekkür ederiz
Saygılarımızla...

Her türlü öneri, eleştiri ve tecrübelerinizi aktarmanız için e-posta adresimiz: info@firsaturunu.com

İyi Alışverişler Dileriz...

http://firsaturunu.com/Content/News.aspx

Quickly

Doçent
Reaksiyon puanı
2
Tek mesajlı üyelerin sayısı artmaya başladı. :laugh:

sinodd

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
çünkü alış veriş yeni açıldı ürün alan yorum yapmak istiyor. Zaten bu ön yargı beni herzaman sinir etmiştir, üyeciklere devrecilik yapmakta ayrı bi enteresanlık taşıyor. neyse herkesin tuttuğu kendine sonuçta pişmanlık yasası çıkarırsa site belki bikaç ürün kapabilir bu komplo teorisyeni olan arkadaşlar. Bence site on numara güvenilir. Akıllı bir ticari girişim bence.

Ali TEMEL

Profesör
Reaksiyon puanı
92
Vay arkadaş nikon d90 ı sömürmüşler :D Param olsaydı hemen alırdım.

ghostpr

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar merhaba, Bu site bulunan JBL Onair ürününün garantisi buradan alınacaksa Türkiye distiribütörü tarafından geçersiz kılınacakmış. Ben firmayı aradım ve sordum. Bilgimiz var engellemeye çalışıyoruz fakat hiç bir şekilde kendilerine ulaşamıyoruz denildi. Ürünleri kendileri getirmemekteymiş. Yazılan distiribütör garantisine aldanmayın. İki yere sordum birisi Türkiye distiribütörü,bayisinide nette buldum multimedyadukkani.com aradım bçle bir kampanya yok diyorlar. Bilginize. Bende bu konu için üye oldum inşallah bundan sonra daha aktif yazarım.

Ben biraz önce bir ürün aldı bakcaz artık..Sıkca sorulan sorulara aşağıdaki gibi cvp vermişler.

Fiyatlarınız neden bu kadar ucuz?
Ürünlerimiz ithalatçı firma tarafından sağlanmaktadır. Ürünlerde sıfır kar elde edilecektir. Burada amacımız, sitemizin tanıtımını yapmak için ses getiren bir kampanya düzenlemek ve kullanıcı daimliği sağlamaktır.

Ürün stokları ne kadar?
Ürün stoklarımız 10 ile 5000 arasında değişmektedir.

Ürünleri nasıl satın alacağız?
Ürünlerimizi firsaturunu.com adresinden güvenli bir şekilde satın alabilirsiniz.

Firsaturunu.com ne kadar güvenli?
Firsaturunu.com yapacağınız alışverişlerde RapidSSL ile korunmaktadır. Güvenlik sertifamız için; http://www.digicert.com/help/?host=www.firsaturunu.com adresini ziyaret edebilirsiniz.

Kampanyalar ne kadar sürecek?
Kampanyalar 13 Ekim - 21 Ekim arası olacaktır. Kampanya sonrasında ürünlerin tedarik süreci başlayacaktır. Ürün tedarikleri 27 Ekim itibari ile kargoya verilecek ve en geç 1 - 2 Kasım arasında teslim edilecektir.

Aldığım ürün ne zaman teslim edilecek?
Ürün tedarikleri 27 Ekim itibari ile kargoya verilecek ve en geç 1 - 2 Kasım arasında teslim edilecektir.

Ürün garanti kapsamı nasıl olacak?
Ürünlerinizi ister ithalatçı firmanın garantisinde olan servis noktalarına, isterseniz de bize gönderebilirsiniz.

Fiyatlara KDV dahil mi?
Fiyatlarımıza KDV dahildir.

Kargo ücreti ne kadar ödeyeceğiz?
100 TL ve üzeri alışverişlerinizde kargo ücreti bize aittir.

Fiyatlarda değişiklik yapılacak mı?
Ürünlerimizin fiyatlarında, kampanya süreci boyunca hiçbir değişiklik yapılmayacaktır.

Ödeme seçenekleri nelerdir?
Kredi kartına taksit ve tek çekim olarak ödeme yapabilirsiniz.

Ürünü iade edebilir miyim?
Ürünleri istediğiniz takdirde iade edebilirsiniz.

Referanslarımız
Arena Bilgisayar, Evkur, Media Markt, KVK, Bimeks, A101, BİM ve buna benzer 100'lerce firma.

Size nasıl güvenebilirim?
Bizleri anlaşmalı olduğumuz bankalara sorabilirsiniz. Ezio elektronik, Ezio Kemer, Candanoğlu İnşaat ve firsaturunu.com bir grup şirketidir.

---------- Post added at 02:59 ---------- Previous post was at 02:36 ----------

bazı ürünler tükendi bile , işallah gümlemez olay.
nikon d90 düşünenler için üzgünüm artık çok geç .(

mrtscknr

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
nikon d90 aldım gece 3 sularında site çok kitlendi parmaklarım kas yaptı artık :D

Husqo

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar adamlar ithalatçı firma garantisi altında diyor. Sonuçta paralel ithalat gelecek bu ürünler kimse distribütör garantisi beklemesin zaten! Bu arada fırsatürünü.com sitesinde yazıldığına göre adamların bütün ürünleri tükenmiş, bakalım hayırlısı olur inşallah...

(Ürün garanti kapsamı nasıl olacak?
Ürünlerinizi ister ithalatçı firmanın garantisinde olan servis noktalarına, isterseniz de bize gönderebilirsiniz.)

Quickly

Doçent
Reaksiyon puanı
2
çünkü alış veriş yeni açıldı ürün alan yorum yapmak istiyor. Zaten bu ön yargı beni herzaman sinir etmiştir, üyeciklere devrecilik yapmakta ayrı bi enteresanlık taşıyor. neyse herkesin tuttuğu kendine sonuçta pişmanlık yasası çıkarırsa site belki bikaç ürün kapabilir bu komplo teorisyeni olan arkadaşlar. Bence site on numara güvenilir. Akıllı bir ticari girişim bence.

Öncelikle üyeciklere devrecilik yapıldığı falan yok, herkes bir zamanlar üyecikti. Ben 2009'dan beri buradayım, konumum üyecik'in bir üstü olan asistan. O nedenle olayı başka mecralara çekerek prim yapmaya çalışmayın. Bu tarz yönlendirmelere ve üste çıkma çabalarına buradaki insanlar tok. Komplo teorisyenliği söyleminize gelirsek; kimsenin komplo teorisyenliği yaptığı falan da yok. Herkes deneyimlerini paylaşıyor burada. Forumların varlık sebebi de zaten budur. Daha iki gün önce haberlerde bir sahte internet sitesi çetesinin çökertildiği haberleri vardı. İnsanların nasıl kandırılıp kredi kartlarının boşaltıldığı anlatılıyordu. Okumak isterseniz buradan buyurabilirsiniz. İnsanlar komplo teorisyeni değil sadece dikkatli davranıyorlar.

---------- Post added at 15:22 ---------- Previous post was at 15:18 ----------

Arkadaşlar adamlar ithalatçı firma garantisi altında diyor. Sonuçta paralel ithalat gelecek bu ürünler kimse distribütör garantisi beklemesin zaten! Bu arada fırsatürünü.com sitesinde yazıldığına göre adamların bütün ürünleri tükenmiş, bakalım hayırlısı olur inşallah...

(Ürün garanti kapsamı nasıl olacak?
Ürünlerinizi ister ithalatçı firmanın garantisinde olan servis noktalarına, isterseniz de bize gönderebilirsiniz.)

Peki o zaman bu nedir açıklar mısınız?

Distribresim12.png

mrtscknr

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
tv reklamlarında o kadar çıktı bir sahtekarlık olacağını zannetmiyorum..sonuçta alıcılar hak talep edebilcek durumda ben alırken bütün fotoğrafları çektim adım adım..elimde deliller var :D :D

LifeStyle

Profesör
Reaksiyon puanı
802
bizim türk insanı akıllanmamış galiba..

yukarıda 10 numara güvenilir site diyen bir arkadaş var, öğlen öğlen güldürdü beni :D güvenlikten ne kadar anlıo ki böyle birşey söylüyor anlamak güç..

ben giderim paramı biriktiririm öyle alırım.. aldık bozuldu diyelim, muhatap yok.. arayın anlaşmalı oluğu yerleri, sorun bakalım ne diyecekler..

burası türkiye herşey olur.. nikon mu lazım? yurtdışına works and travelle giden arkadaşımdan rica ederim getirir.. bu kadar basit :) herkese hayırlı alışverişler.. ayık olmakta fayda var arkadaşlar..

mrtscknr

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
arkadaşım ben şu an candaşoğlu holdingi aradım yetkili bir kişiyle görüştüm.ürünler 2 yıl garantili en geç 31 ekim tarihine kadar teslimat yapılcak.deniliyor.444 1 231 arayabilirsiniz

ghostpr

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
arkadaşım ben şu an candaşoğlu holdingi aradım yetkili bir kişiyle görüştüm.ürünler 2 yıl garantili en geç 31 ekim tarihine kadar teslimat yapılcak.deniliyor.444 1 231 arayabilirsiniz

2 yıl garantiyi kim veriyor onuda öğrenelim. Biraz önce yukarıda bir üründen bahsettim. Türkiye distiribütörünün konu ile alakası yok ve garanti bile vermiyorlar bu ürüne. Avrupada bile 400 euro olan bir ürün Türkiyede nasıl 249 Tl olur onu açıklarsanız bende anlarım. 444 1 231 i 100 kere aramışımdır kimseyle görüşemedim...Daha ne diyeyim...Alan varsa şimdiden hayırlı olsun:)

LaWa

Profesör
Reaksiyon puanı
47
Site hakkında her ne kadar komplo teorileri olsa da,ürünler kapış kapış gitmiş.
Bazı ürünler gerçekten ciddi bir fark var.Ürünleri teslim ederler ama garanti olayı gerçekten sakat.
Bu fiyatlarla Türkiye garanti olmazdı zaten,ama bazı firmalar en azından anlaştıkları servisler de var,bunlar böyle bir şey belirtmemişler.

zeplin34

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
bence naneli işler bunlar. aldanmamamk lazım beyler uyanık olun.

Husqo

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar merhaba,

Sitede verilen son mesaj aşağıdaki gibidir. Ben ürün siparişi verenlerdenim umarım teslimat konusunda bir sıkıntı olmaz temennim bu yönde. Siteye bir saat önce girilmiyordu ama şu anda site on line durumda.Sipariş, ödeme ve kargo bilgileri görüntülenmekte bilgilerinize...

Stoklarımız tükenmiştir.
Verilen siparişler 24 Ekim 2011 Pazartesi günü kargolanmaya başlanacaktır.
Göstermiş olduğunuz ilgi için teşekkür ederiz.

Sipariş detaylarınıza, üye girişi yaptıktan sonra,
"Fırsatlarım" menüsünden ulaşabilirsiniz.

Sorularınız için 0212 444 1 231 numaralı telefonlardan ve
info@firsaturunu.com email adresinden bize ulaşabilirsiniz.

mrtscknr

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
2 yıl garantiyi kim veriyor onuda öğrenelim. Biraz önce yukarıda bir üründen bahsettim. Türkiye distiribütörünün konu ile alakası yok ve garanti bile vermiyorlar bu ürüne. Avrupada bile 400 euro olan bir ürün Türkiyede nasıl 249 Tl olur onu açıklarsanız bende anlarım. 444 1 231 i 100 kere aramışımdır kimseyle görüşemedim...Daha ne diyeyim...Alan varsa şimdiden hayırlı olsun:)

anladığım kadarıyla firsaturunu.com sitesi garanti veriyor herhangi bir sorunda makineyi geri gönderin stoğumuzda varsa yenisini göndeririz dedi..bence sorun çıkmaz diye düşünüyorum..

WhiteHawk

Profesör
Reaksiyon puanı
43
Ürün alanlara hem ders olsun hem geçmiş olsun.Adamlar 24 ekime kadar paraları yurtdışına transfer edip kendileri de rahat rahat yurtdışına kaçabilirler.Ama bu büyük bir vurgun.Daha da büyüğünü vurmak için bu seferlik tüm siparişleri karşılayıp daha sonrasında da yapabilirler.Bir atasözü var pahalıdır vardır bir hikmeti ucuzdur vardır bir hilesi.

Persona Grata

Profesör
Emektar
Reaksiyon puanı
53
Donanımhaber'den alıntı:

Merhaba,

Finansbank'ta çalışıyorum ve tam ürünü alacakken vazgeçtim. Banka olarak program ortağı olarak görünmemiz ve banner larımızın dönmesi benide oldukça rahatsız etti ve Genel Müdürlük birimleri ile genel paylaşımda bulundum. Cevap;

Arkadaşlar, Finansbank olarak site ve firma ile ilgili tüm banka sistemimiz alarm vermiş ve tüm sistem güvenlik ekiplerimiz teyakkuzda şu an ... Yani kısaca dolandırıldınız!!!!! Ancak merak etmeyin tüm paranız hangi bankadan gerçekleşti ise iade edilecek... Şu an yetkililer ilgili adreslere ulaşmak üzereler... Sitenin stokları bittiğinden değil bu sebeplerle satışı durduruldu... Panik yapmayın lütfen... Finansbank için 444 0 900 ü arayarak bilgi alabilirsiniz...

POWER

Rektör
Reaksiyon puanı
161
Saadet zincirinden sonraki en büyük vurgun olarak kayıtlara geçecek. Belki de onu da geçecek.

Persona Grata

Profesör
Emektar
Reaksiyon puanı
53
Sitedeki satış rakamlarına göre 15 saat içerisinde 5 milyon TL elde edilmiş. Gerçekten iyi para.