- Konuyu başlatan
Akdeniz124
Doçent
Sesli güldüm,Siz değil miydiniz,1954 önceki kupalarımızı verin diyen ?Şampiyonun kupası müzede olur.Gidin bakın.
??
Sesli güldüm,Siz değil miydiniz,1954 önceki kupalarımızı verin diyen ?Şampiyonun kupası müzede olur.Gidin bakın.
??
Boş bir konuya neden mesaj yazıyorsun ki ?boş konu
59 öncesinin hepsi hakkımız. Trabzonspor 1961'de kuruldu siz bi karışmayın durunSesli güldüm,Siz değil miydiniz,1954 önceki kupalarımızı verin diyen ?
+Bugün nasılsınKusura bakmayın da aradan 11 yıl geçmiş, mahkeme kurulmuş dava görülmüş ve şike olduğu ispatlanamamış ama sizin o kadar çok zorunuza gitmiş ki kaybetmek 11 yıl sonra bile hala bunu gündeme getirerek kendinizi alacağınız 3-5 "evet yaa şikeydi, adalet yaaaa bla blaa" tarzında yorumla kendinizi avutmaya çalışmanızdan başka bir amaç taşımayan bir konu. Yargı son sözü söyledikten sonra ne dediğinizin de pek hükmü yok aslında.
Biz averajla ikinci olup,1.liği istemiyoruz.Sesli güldüm,Siz değil miydiniz,1954 önceki kupalarımızı verin diyen ?
Şampiyonun kupası müzede olur.Gidin bakın.
??
Onunla aynı zamanda oynayan sembolleri Metin OKTAY'ın oynadığı yılları da tabii.Lefterin vs. oynadığı maçlarıda saymayalım ozaman.