- Konuyu başlatan
Akdeniz124
Doçent
- Reaksiyon puanı
- 424
TS'liyim hocam ölümüne TS
TS'liyim hocam ölümüne TS
Hafıza kaybı yaşadım sanırım.TS'liyim hocam ölümüne TS
Trabzonlular şampiyon olma ihtimalleri kalmayınca dönüp dolaşıp illa ki -iftira olduğunu bildikleri halde- şike yalanına sarılıyorlar. Bu onlarda bir spor oldu adeta.bu tartışmaların tamamını trabzonsporlular çıkarıyor
Haklısın hocam fakat ben Tarafsızlığımı koruyacağım bu konudaTrabzonlular şampiyon olma ihtimalleri kalmayınca dönüp dolaşıp illa ki -iftira olduğunu bildikleri halde- şike yalanına sarılıyorlar. Bu onlarda bir spor oldu adeta.
Ya insan taraflı da olsa, tarafsız da olsa hakikati, doğruyu söyleyince zaten taraf tutmuş olmanın da bir önemi kalmıyor aslında. Çünkü hakikatin tarafı sadece hakikattir!Haklısın hocam fakat ben Tarafsızlığımı koruyacağım bu konuda
çok güzel anlattın be hocamYa insan taraflı da olsa, tarafsız da olsa hakikati, doğruyu söyleyince zaten taraf tutmuş olmanın da bir önemi kalmıyor aslında. Çünkü hakikatin tarafı sadece hakikattir!
Tarafsızlık diye bir şey yok ki maalesef ülkemizde. Ya Fenerbahçelisin ya Fenerbahçe düşmanı. Ne hikmetse herkes FB'den nefret ediyor.Haklısın hocam fakat ben Tarafsızlığımı koruyacağım bu konuda
Haklısın hocam ama ben konulara Fenerbahçeli değilmiş gibi yanaşıyorum. Ve sanırım başarıyorumTarafsızlık diye bir şey yok ki maalesef ülkemizde. Ya Fenerbahçelisin ya Fenerbahçe düşmanı. Ne hikmetse herkes FB'den nefret ediyor.
Ben de bu fikre katılamıyorum. Her insanı aynı kefeye koymamak lazım. Ayrıca bu karşıtlık mevzuunu düşmanlık aforizmasıyla açıklamak pek doğru bir yaklaşım olmaz. Mesela ben bir Fenerbahçeli olarak özellikle bir takıma karşı -anladınız siz onu- büyük bir alerjim var ama düşman olarak görürsem ruh sağlığımdan şüphe ederim.Ya Fenerbahçelisin ya Fenerbahçe düşmanı. Ne hikmetse herkes FB'den nefret ediyor.
Haklısınız hocam FB ağlayınca,şike iddialarını ortaya atınca haklı oluyor.Trabzonlular şampiyon olma ihtimalleri kalmayınca dönüp dolaşıp illa ki -iftira olduğunu bildikleri halde- şike yalanına sarılıyorlar. Bu onlarda bir spor oldu adeta.
Bir hataydı. Daha sonra şampiyonluk geri verildi.Haklısınız hocam FB ağlayınca,şike iddialarını ortaya atınca haklı oluyor.
Madem biz yalan uydurduk neden şampiyonlar ligine biz gittik yada neden Fenerbahçenin başkanı şike nedeni ile hapise girdi ?
Neden hatayı TFF'nin yapamıyıcağını ancak Fifa'nın yapabiliceğini düşünüyorsunuz ?Bir hataydı. Daha sonra şampiyonluk geri verildi.
Ben o yapar bu yapar demedim. Mahkeme kararını verdi. Hata yapmışlardı, geri aldılar.Neden hatayı TFF'nin yapamıyıcağını ancak Fifa'nın yapabiliceğini düşünüyorsunuz ?
Nasıl geri aldılar ? Trabzon'un şampiyonlar ligi gelirleri elinden alınmadı bile, sonra çıktılar oynadılar hiçde hata yaptık demedi Fifa.Ben o yapar bu yapar demedim. Mahkeme kararını verdi. Hata yapmışlardı, geri aldılar.
Hocam AKP'ye kalsa Başakşehir'de AKP istanbul millet vekili göksel gümüşdağ (Medipol b. başkanı)sayesinde şampiyon oldu.Ben taraflıyım. Ben her zaman doğrunun tarafındayım.
Şimdi TS'li arkadaşlara sormak isterim ki Trabzonun çoğu da AKP'ye oy verdi.
15 Temmuz, Darbe, 25 Aralık vs denildiğinde Fetö'nün varlığına inanıyorsunuz da Şike ile ilgili yaptığı yalanlara mı inanmıyorsunuz...
Mahkeme zaten kararını da verdi bu konuda.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Ve Fetö Fenerbahçeyi de teslim alamadığı için gurur duyuyorum. 100 adet şampiyonluğa da bedeldir bu.
AKP'ye kalıyor demedim.Hocam AKP'ye kalsa Başakşehir'de AKP istanbul millet vekili göksel gümüşdağ (Medipol b. başkanı)sayesinde şampiyon oldu.
Medipol başakşehir'i bir adama satıcaklardı Corona girince satamadılar.
Belki Sedat Peker onu da açıklar. Artık Mayfa'dan öğreniyoruz gerçekleri...4 Nisan 2015 i hatırlayalım
Fenerbahçe otobüsüne saldırı sizce bu saldırıyı kim yaptı buna bir cevap verirmisiniz ?
Hay Allah senden razı olsun be abicim, Trabzonlu arkadaşlara bundan daha çarpıcı, daha açıklayıcı bir cevap verilemezdi.Ben taraflıyım. Ben her zaman doğrunun tarafındayım.
Şimdi TS'li arkadaşlara sormak isterim ki Trabzonun çoğu da AKP'ye oy verdi.
15 Temmuz, Darbe, 25 Aralık vs denildiğinde Fetö'nün varlığına inanıyorsunuz da Şike ile ilgili yaptığı yalanlara mı inanmıyorsunuz...
Mahkeme zaten kararını da verdi bu konuda.
Ve Fetö Fenerbahçeyi de teslim alamadığı için gurur duyuyorum. 100 adet şampiyonluğa da bedeldir bu.
ŞimdiOlaya fransız kaldım.Futbolla aram Milli maçlar arası yoktur.Bana olayı kısaca anlatın.Afedersiniz sözüm size değil bana.Mala anlatır gibi anlatırsanız daha iyi kavrayım.
Evvet Trabzonsporlu arkadaşlara 10/11 kupasını şöyle verelim gerçeğini alamayacaklarBuyrunuz...
Forumu bırak Trabzonspor defalarca CAS , Fifa Uefa ne varsa her yere başvurdu ve kaybetti. Konuda 85 mesaj olması az bile.*85 cevap*
koskoca fenerbahçe cevabını bilmiyor biz mi bilcez4 Nisan 2015 i hatırlayalım
Fenerbahçe otobüsüne saldırı sizce bu saldırıyı kim yaptı buna bir cevap verirmisiniz ?