- Reaksiyon puanı
- 2,779
Saçma sapan konular açarak ve elinizde kanıt olmadan konuşarak nereye varacaksınız ki?Fenerin yalnışı futbolculara vermesi gereken paraları hakemlere vermesidir.
Saçma sapan konular açarak ve elinizde kanıt olmadan konuşarak nereye varacaksınız ki?Fenerin yalnışı futbolculara vermesi gereken paraları hakemlere vermesidir.
Vatan ile yarışıyor fiyat konusundaTrabzonlu arkadaşlarla Feneriumdan dev hizmet. Kupa isteyen alabilir
Fenerium | 2010-2011 Şampiyonluk Kupası
fenerium.com
asddgsgdsdsagdgsgdVatan ile yarışıyor fiyat konusunda
Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) "futbolda şike" soruşturmasında kumpas kurduğu gerekçesiyle 4'ü tutuklu 87 sanığın yargılanmasına devam edildi. FETÖ bağlantısından dolayı başka bir dosyadan tutuklu Özgür Kaya tanık olarak konuştu. Kaya, "3 Temmuz'dan 2-3 ay kadar önceydi, Sincan’da mahrem yapılanma içinde bir toplantı yapıldı. Ben o dönem MİT mahrem imamının altındaki temsilci konumundaydım. Ben de o toplantıya katıldım. Fenerbahçe'ye yönelik operasyon yapılacağı, Fenerbahçe başkanı dahil kimlerin gözaltına alınacağı konuşuldu. Yöneticilerin ismi verildi. Aziz Yıldırım'ın ismi net olarak geçti. Mecnun Otyakmaz’ın da adı tutuklanacaklar içinde geçti. Fenerbahçe'ye yapılacak operasyon diğer spor kulüplerinden daha fazla ses getireceği için Fenerbahçe seçildi. Amaç hükümete gözdağı verip hizaya çekmekti" dedi
Bir de başka bir takım hile yaptığında sizi görücez.Memlekette herkes işine geldiğinde dürüst...
Bir de başka bir takım hile yaptığında sizi görücez.
Aklanmış diyorsunuz.
İnanmak istemiyorsunuz.
Lig bitmiş kural değişmiş.
Zaten TFF'yi alan Adamın bir yargıcı satın alamayacağını düşünen insan gerçekleri bilmesede olur.
AÇIK AÇIK ÇALDILAR !
Açık açık çalmayı görmek istiyorsan 2018 sezonuna bak.Bir de başka bir takım hile yaptığında sizi görücez.
Aklanmış diyorsunuz.
İnanmak istemiyorsunuz.
Lig bitmiş kural değişmiş.
Zaten TFF'yi alan Adamın bir yargıcı satın alamayacağını düşünen insan gerçekleri bilmesede olur.
AÇIK AÇIK ÇALDILAR !
Zaten Fener olunca Çalınmış olunuyor.Açık açık çalmayı görmek istiyorsan 2018 sezonuna bak.
Uiy işte kupa , işte sahibi buyrun.AÇIK AÇIK ÇALDILAR !
Ah ah, anlamıyorsunuz. Volkan, emre, Alex gibi efsaneler varken, Trabzonspor u yenebileceğimize inanmıyorsunuz. Şike yaptınız diyorsunuz, şike öyle kolay kolay olacak birşey değil. Hakem hatası dersin, haksızlık var dersin ama öyle kolay kolay şike var diyemezsin. Hepsinin yalan olduğunu herkes kabul etti ama siz kabul edemiyorsunuz. Çünkü şike yaptı demekten başka seçeneğiniz yok. Anca fener ağlama.Zaten Fener olunca Çalınmış olunuyor.
O sezondada sizi hakemler kurtardı, 1 yarıdaki yerinizi hatırlatırım
Evet ve ben sonuna kadar tarafsızlığımı koruyacağımBu tartışma hiç bitmeyecek mi?
GS'nin şampiyonluk ihtimali olduğu için hortladı konu. Adamlar şampiyonluk ihtimali geldiği an algıya başlıyor. Başka türlü olamıyorlar çünkü.Şu konuları hortlatmayın. Olan olmuş. Mahkeme bile kararını vermiş. İşin içinde Fetö var diyoruz hala şike şike. Sıkıyorsa kanıtla. Bende 2018'de GS şike yaptı diyorum ama kanıtım yok bu yüzden bu sadece hakem hatası olarak kalıyor. Zaten Türkiye gibi %70'i cahillerden oluşan bir ülkeden nasıl bir hakem çıkmasını bekliyorsunuz? En iyi denilen hakem saçma salak hatalar yapıyor. Sanki takımınız da çok iyi. Otobüsümüze kurşun sıkan kimdi acaba?
Konuyu açan TSli galibaGS'nin şampiyonluk ihtimali olduğu için hortladı konu. Adamlar şampiyonluk ihtimali geldiği an algıya başlıyor. Başka türlü olamıyorlar çünkü.
Adam gibi adam beFBnin kupası anasının ak sütü kadar helaldir (Gsliyim)
GS liFBnin kupası anasının ak sütü kadar helaldir (Gsliyim)
Mesaj otomatik birleştirildi:
Konuyu açan TSli galiba
nasıl gsli ? bence yalandır trabzonsporludur araştıralım
bende pek GSli olduğunu sanmıyorum genelde bu tartışmayı TSliler çıkartıyornasıl gsli ? bence yalandır trabzonsporludur araştıralım
Daha önce söylemişti GS li.nasıl gsli ? bence yalandır trabzonsporludur araştıralım
haklsın hocam bu tartışmaların tamamını trabzonsporlular çıkarıyorbende pek GSli olduğunu sanmıyorum genelde bu tartışmayı TSliler çıkartıyor