Dandik bir fareniz olabilir farenizin markasını paylaşabilir misinizMerhaba,
Sorunum başlıkta yazıyor. Faremin ışığı ve tekerleği çalışmıyor. Tekerliğini yukarı ve aşağı indirince ya da kaldırınca ses azaltıp, çoğaltıyor. Sorunumu yardımcı olursanız sevinirim.
İyi günler.
Hocam mouseyi koyduğunuz yer farenin optiğini bozmuş olabilir fareniz ne çok kötü ne de kaliteliModeli Rampage KM-RX9.
Klavye ile fare set halinde yeni aldım.
Hocam mouse topunda sorun var. Çalışıyor ama bir tek ses ayarı için çalışıyor. Onun haricinde sıkıntısı yok, 15 dakika önce çok iyi çalışıyordu : ) .Hocam mouseyi koyduğunuz yer farenin optiğini bozmuş olabilir fareniz ne çok kötü ne de kaliteli
2 ay önce almıştım.Ne kadar zamandır kullanıyorsunuz o fareyi?
Hiç düşürttünüz mü veya kardeşiniz varsa sorar mısınız hiç düşürtmüş mü eğer düştüyse içinden bir parçaya zarar gelmiştirHocam mouse topunda sorun var. Çalışıyor ama bir tek ses ayarı için çalışıyor. Onun haricinde sıkıntısı yok, 15 dakika önce çok iyi çalışıyordu : ) .
Sistem üzerinden bir şey yapabilir miyiz ?
Örneğin aygıt yöneticisi tarzında. Yardım ederseniz sevinirim.
Kardeşim biraz kurcaladı ondan sonra oldu açıkçası.Hiç düşürttünüz mü veya kardeşiniz varsa sorar mısınız hiç düşürtmüş mü eğer düştüyse içinden bir parçaya zarar gelmiştir
Tamam hocam o zaman içinden bir parça yerinden oynamış olabilir benim de sol tık vs. içindeki parça yerinde oynuyordu sokuyordum içeriye bir şey kurcalayıp yapıyordum ama siz uğraşmayın bozabilirsinizKardeşim biraz kurcaladı ondan sonra oldu açıkçası.
Yardımınız için teşekkürler büyük ihtimalle öyle çünkü ışığı da kesildi. Tekrardan teşekkürler.Tamam hocam o zaman içinden bir parça yerinden oynamış olabilir benim de sol tık vs. içindeki parça yerinde oynuyordu sokuyordum içeriye bir şey kurcalayıp yapıyordum ama siz uğraşmayın bozabilirsiniz