Faremin Işığı ve Mouse Tekeri Düzgün Çalışmıyor

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan GldM By
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

GldM By

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Merhaba,
Sorunum başlıkta yazıyor. Faremin ışığı ve tekerleği çalışmıyor. Tekerliğini yukarı ve aşağı indirince ya da kaldırınca ses azaltıp, çoğaltıyor. Sorunumu yardımcı olursanız sevinirim.
İyi günler.

niyazi5859

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
5,094
Merhaba,
Sorunum başlıkta yazıyor. Faremin ışığı ve tekerleği çalışmıyor. Tekerliğini yukarı ve aşağı indirince ya da kaldırınca ses azaltıp, çoğaltıyor. Sorunumu yardımcı olursanız sevinirim.
İyi günler.
Dandik bir fareniz olabilir farenizin markasını paylaşabilir misiniz

GldM By

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Modeli Rampage KM-RX9.
Klavye ile fare set halinde yeni aldım.

GldM By

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Hocam mouseyi koyduğunuz yer farenin optiğini bozmuş olabilir fareniz ne çok kötü ne de kaliteli
Hocam mouse topunda sorun var. Çalışıyor ama bir tek ses ayarı için çalışıyor. Onun haricinde sıkıntısı yok, 15 dakika önce çok iyi çalışıyordu : ) .
Sistem üzerinden bir şey yapabilir miyiz ?
Örneğin aygıt yöneticisi tarzında. Yardım ederseniz sevinirim.

selimaksungur1

Doçent
Reaksiyon puanı
689
O mouse tekerleğinin oturduğu bir yer var orası oynamış olabilir. Pek anlamıyorsanız iyice kurcalamayın derim.

niyazi5859

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
5,094
Hocam mouse topunda sorun var. Çalışıyor ama bir tek ses ayarı için çalışıyor. Onun haricinde sıkıntısı yok, 15 dakika önce çok iyi çalışıyordu : ) .
Sistem üzerinden bir şey yapabilir miyiz ?
Örneğin aygıt yöneticisi tarzında. Yardım ederseniz sevinirim.
Hiç düşürttünüz mü veya kardeşiniz varsa sorar mısınız hiç düşürtmüş mü eğer düştüyse içinden bir parçaya zarar gelmiştir

niyazi5859

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
5,094
Kardeşim biraz kurcaladı ondan sonra oldu açıkçası.
Tamam hocam o zaman içinden bir parça yerinden oynamış olabilir benim de sol tık vs. içindeki parça yerinde oynuyordu sokuyordum içeriye bir şey kurcalayıp yapıyordum ama siz uğraşmayın bozabilirsiniz

GldM By

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Tamam hocam o zaman içinden bir parça yerinden oynamış olabilir benim de sol tık vs. içindeki parça yerinde oynuyordu sokuyordum içeriye bir şey kurcalayıp yapıyordum ama siz uğraşmayın bozabilirsiniz
Yardımınız için teşekkürler büyük ihtimalle öyle çünkü ışığı da kesildi. Tekrardan teşekkürler.

ahmetuykun

Öğrenci
Reaksiyon puanı
21
Merhaba bende aynı sorun olduda ama faremi ne düşürdüm ne zarar gördü ne yapmalıyım ama ışıgı calışıyor

ramazand2323

Asistan
Reaksiyon puanı
14
Farenizin DPI değiştirme tuşuna bir kaç saniye basılı tutun. Muhtemelen düzelecektir.