Fan Çok Sık Çalışıyor Yardım !!

ds mosx

Profesör
Reaksiyon puanı
14
Arkadaşlar yaklaşık 2 ay önce aldığım [h=2]Asus UX32VD-R3014H[/h]marka laptopumum fanları 3 4 gündür çok sık çalışıyor bende bu sesten rahatsız olmaya başladım.
Hatta sadece tarayıcı açıkken bile çalışmaya başladı.

Daha önceden hiç böyle bir sorunu yoktu black ops 2 oynayıp fan sesi duymadığımı bilirim .

Acaba bir sorun mu var nasıl anlayabilirim ?

[h=2] [/h]

DumDumaq

Dekan
Reaksiyon puanı
9
Fanların ızgaraları tıkanmış olabilir, Sen dıştan bakarak bilmeyebilirsin fazla belli olmaz Laptobu ters çevir Vidaları çıkar, bir tane bez hafif nemli bezle ızgaraları temizle bez geçmesse uygun bişe bul :)

ds mosx

Profesör
Reaksiyon puanı
14
Ben kendime o konuda pek güvenemiyorum açıp kapatma konusunda önceden bir programla bakamazmıyız bir sorun olup olmadığına ?

- - - Mesaj Güncellendi - - -

Ben kendime o konuda pek güvenemiyorum açıp kapatma konusunda önceden bir programla bakamazmıyız bir sorun olup olmadığına ?

008taki

Asistan
Reaksiyon puanı
1
fan çalışmaya başlayınca görev yöneticisini aç bi bak. işlemciyi kullanan ne var. virüs kapmış olabilirsin. o da işlemciyi zorlayacağı için fanlar devreye girer. tabi bi de fan temizliği önemli

ds mosx

Profesör
Reaksiyon puanı
14
Görev yöneticisini kontrol ediyorum hiç yüzde 10u geçmiyor ve genelde de yüzde 4 te kalıyor.

Acaba gizli çalışan programlar varmı virüs dolayısıyla ona nasıl bakabiliriz ?

aagkn

Profesör
Reaksiyon puanı
3
Bende bu sıkıntı baş göstermeye başladığında elektirik supirgesini orta ayarında fana tutuyorum faydası oluyor. Yalnız dikkat et çok fazla tutma.

ds mosx

Profesör
Reaksiyon puanı
14
teşekkürler denerim :)