Facebook nerden biliyor eski kız arkadaşımı

isveçli

Profesör
Reaksiyon puanı
10
arkadaşlar bugün facebookta tanıyor olabileceğin kişiler bölümünde eski kız arkadaşımı gördüm şaşırdım kaldım.anlamadığım olay ortak arkadaşım yok daha önce facebooka falanda eklememiştim nerden çıktı şimdi bu.kız arkadaşım görecek kıyamet kopacak :huh:facebbokta kullandığım mail adresindede kayıtlı değildi

cengaver51

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
169
arkadaşlar bugün facebookta tanıyor olabileceğin kişiler bölümünde eski kız arkadaşımı gördüm şaşırdım kaldım.anlamadığım olay ortak arkadaşım yok daha önce facebooka falanda eklememiştim nerden çıktı şimdi bu.kız arkadaşım görecek kıyamet kopacak :huh:facebbokta kullandığım mail adresindede kayıtlı değildi

ortak arkadaşın varsa ordan bılebılır

engelle dersen gormez kımse

Karargaht

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
112
Sen eski kız arakdaşının profiline zırt pırt girip takip edersen bilir tabi. Zırt pırt girmene gerek de yok, arada bi baksan yeter.
Ortak arkadaşın yoksa bir ihtimal de e-posta hesabında eklidir, oradan çekmiş olabilir.

cengaver51

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
169
Sen eski kız arakdaşının profiline zırt pırt girip takip edersen bilir tabi. Zırt pırt girmene gerek de yok, arada bi baksan yeter.
Ortak arkadaşın yoksa bir ihtimal de e-posta hesabında eklidir, oradan çekmiş olabilir.

haklısın eğer bakıyorsa arada bir ordan gorunuyor dha once denk geldıydım bende

__kadıköyRAP__

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
2,148
d42.png

remaz3442

Asistan
Reaksiyon puanı
51
Facebook bugün neredeyse anne kızlık soyadına bile ulaşıyor hocam :D