Facebook Kapatılrsa Hangi Sosyal Ağ Sitesinden Devam Edeceksiniz

Hangi sosyal ağ sitesinden devam edeceksiniz

• Kullanılan toplam oy
    15

nano6824

Doçent
Reaksiyon puanı
0
Herkes fikrini yazsın.Uygulama olarak rahatlık olarak hangi ülkenin yapımı olması vb. gibi her yönden düşünerek seçelim.Herkes fikrini yazsın ki ona yönelelim...

nano6824

Doçent
Reaksiyon puanı
0
Yöneticilerden ankete şık ekleme yetkisi istiyorum :) Çünkü yazmadığım adını bilmediğim sosyal ağ sayısı çok fazla

mustang

Dekan
Reaksiyon puanı
34
Hiçbirisi seçeneğinide koyun.:)

Hello Kitty.

Rektör
Reaksiyon puanı
104
Arkadaşlar nereyi isterse. Aslında çokta önemli değil :)

nano6824

Doçent
Reaksiyon puanı
0
Hocam sosyal ağlar arkadaşlar ile güzeldir.Ben bırak VPN falanı bilgisayarı hayla fişiden çeken kişiler biliyorum...Yani o biraz zor
Ben şahsen quup öneriyorum ruslar falan çinliler kendi sosyal ağ sitelerini kullanırken bizde kendimizinkini kulanalım.Facebook bilgilerimizle ne yapıldığını hepimiz biliyoruz

leanardo

Profesör
Reaksiyon puanı
9
Hocam sosyal ağlar arkadaşlar ile güzeldir.Ben bırak VPN falanı bilgisayarı hayla fişiden çeken kişiler biliyorum...Yani o biraz zor
Ben şahsen quup öneriyorum ruslar falan çinliler kendi sosyal ağ sitelerini kullanırken bizde kendimizinkini kulanalım.Facebook bilgilerimizle ne yapıldığını hepimiz biliyoruz
oda doğru bakalım pazar günü akşam belli olur herşey

kpln04

Profesör
Reaksiyon puanı
2
hepsine giriyoruz sorun yok

Buğra Y.

Profesör
Reaksiyon puanı
36
"Hayat" isimli sosyal ağdan devam edeceğim. Çok gerçekçi bir yapısı ve yüz yüze sohbet özelliği bile var.

kpln04

Profesör
Reaksiyon puanı
2
nano6824

hocam bende fişi çekiyorum ne olur ne olmaz diye bi çıt eder yangın çıkar tedbirli olmak lazım

yamamoto1903

Asistan
Reaksiyon puanı
2
Google. Google + , ve Hangouts aslında alt yapı olarak hepsinden önde, facebook dahil. Fakat face ve twitterden sonra olması güç kaybettirdi..

KaJMeR13

Profesör
Reaksiyon puanı
9
arkadaşın yoksa, yakınların yoksa, sosyal medya sadece zaman kaybı oluyor bence.
facebook kapanırsa bir eksiklik hissedipte yeni sosyal medya aramazdım. yani hiçbiri :)

nano6824

Doçent
Reaksiyon puanı
0
Google. Google + , ve Hangouts aslında alt yapı olarak hepsinden önde, facebook dahil. Fakat face ve twitterden sonra olması güç kaybettirdi..
Hocam g+ da hava yok nasıl diyeyim böyle sosyal ağda gezindiğinizi hissettirmiyor.Tasarım çok sade ve kullanışsız.Ne nerede bulmak çok zor. quup da bile o his var

kamildoan

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Ben bir tek youtube kullanıyordum genellikle eğitim amaçlı, facebook ve twitter hesabını benim de bir hesabım olsun diye almıştım ama çok az açıp bakarım. Linkedin'i de çok severim. Facebook, twitter bence zaman öldürme yerleri ya da faydası varsa da ben bilmiyorum. Twitter'ı bazen firmaların haberlerini ilk elden alamak için kullanıyordum. Bizim insanlar ama suyunu çıkarıyo herşeyin bazen girince görüyorum. Yok şuraya gittim. Yok buraya gittim. Adamlar kendini dakika dakika rapor etmiş. Yediği her yemeği paylaşmış. Düşünüyorum da insanın niyeti kötü olan kişiler bu insanlara çok zarar verebilir. Bence insanlar tüm bilgilerini fotoğralarını bu kadar ulu orta sermemeliler diye düşünüyorum.Ben zaten çok e-sosyal bir insan olamadığım için yeni bir arayış içinde olmazdım.