nano6824
Doçent
- Reaksiyon puanı
- 0
Herkes fikrini yazsın.Uygulama olarak rahatlık olarak hangi ülkenin yapımı olması vb. gibi her yönden düşünerek seçelim.Herkes fikrini yazsın ki ona yönelelim...
Hocam sosyal ağlar arkadaşlar ile güzeldir.Ben bırak VPN falanı bilgisayarı hayla fişiden çeken kişiler biliyorum...Yani o biraz zor
oda doğru bakalım pazar günü akşam belli olur herşeyHocam sosyal ağlar arkadaşlar ile güzeldir.Ben bırak VPN falanı bilgisayarı hayla fişiden çeken kişiler biliyorum...Yani o biraz zor
Ben şahsen quup öneriyorum ruslar falan çinliler kendi sosyal ağ sitelerini kullanırken bizde kendimizinkini kulanalım.Facebook bilgilerimizle ne yapıldığını hepimiz biliyoruz
Hocam g+ da hava yok nasıl diyeyim böyle sosyal ağda gezindiğinizi hissettirmiyor.Tasarım çok sade ve kullanışsız.Ne nerede bulmak çok zor. quup da bile o his varGoogle. Google + , ve Hangouts aslında alt yapı olarak hepsinden önde, facebook dahil. Fakat face ve twitterden sonra olması güç kaybettirdi..
Hocam g+ da hava yok nasıl diyeyim böyle sosyal ağda gezindiğinizi hissettirmiyor.Tasarım çok sade ve kullanışsız.Ne nerede bulmak çok zor. quup da bile o his var