Eski kız arkadaşıma mesaj atsam mı?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

emekçi

Asistan
Reaksiyon puanı
4
Dedim zaten ona da. Iyi gönül eglendirdin dedim. Saçmalama dedi. Allah kuru iftiradan saklasin diyor bide.

Evet zorla olmuyormuş. Denedim gördüm.
Allah kalbine göre versin.herşeyde bir hayır vardır.hayat böyle gitmiyor sen duanı eksik etme Allah bir yerde bir güzellik verir içine...

Militarist

Dekan
Reaksiyon puanı
130
Ben yine dayanamadım kötü ayrılmaya. Baktım olmuyor araya bir iki kötü mesaj serpiştirdim.

İyi ayrılırmıyor. Daha genç halim olsaydı daha ağır yazardım ayrılırken. Yaşım ilerledikçe kırmaktan korkuyorum.

Kırmaktan korktukça kırılıyorum.

Garip biri olduğumu söylemiştim sana diyor bana. Ben de vicdansız biri olduğunu söylememiştin dedim. Garipliğiyle övünüyor. Okumuş bide.

Psikolojim bozuldu şu son 6 ayda.

Dengesiz dengesiz hareketler. Duygu halleri.

emekçi

Asistan
Reaksiyon puanı
4
Ben yine dayanamadım kötü ayrılmaya. Baktım olmuyor araya bir iki kötü mesaj serpiştirdim.

İyi ayrılırmıyor. Daha genç halim olsaydı daha ağır yazardım ayrılırken. Yaşım ilerledikçe kırmaktan korkuyorum.

Kırmaktan korktukça kırılıyorum.

o herzaman olur ben senden büyüğüm yaşın doğruysa eğer ben bildim bileli aynı şey bendede olur.birilerini kırmayım diye hep ben kırılmışımdır.o insanın yapısıyla alakalı.şu vardır psikolojide ilerde sorun oluşturacak konulardan biri karşıdakininde yükünü sırtlamak,bunu yaparsan yanlış yapıyorsun ve yoruluyorsun.

ek birşey söyleyim bence yarın karşına bir tatlı bayan çıksa senden hoşlandığını belli eden emin ol onu unutursun.sende noksan olan şey sevilmek istiyorsun.eksiklik burda ben böyle düşünüyorum.

Militarist

Dekan
Reaksiyon puanı
130
Onu bunu bilmem benim sonum kötü. Ya tımarhane ya intihar.

Yaşım doğru. 79 luyum.

Benim de hatalarım var. Yok demiyorum.

Evet sevilmek istiyorum. İtiraf ardına itiraf. Daha dün seviyorum dedi ama. Sevmiyorsa niye seviyorum diyor arkadaş.

Evet onu unuturum. Bir bayan çıksa yarın karşıma.

Çıkmasınlar böyle çıkacaklarsa.

Dur bak ben sana hayat hikayemi anlatayım.

Sene 1993 ben 14 yaşındayım. Halamın kızı 15

Ben ergenim. Kızlar erken gelişir biliyosun.

Bu bize misafir geldi istanbula. Balkonda oturuyoruz. O ana kadar bu benim kardeşim.

emekçi

Asistan
Reaksiyon puanı
4
Onu bunu bilmem benim sonum kötü. Ya tımarhane ya intihar.

Yaşım doğru. 79 luyum.

Benim de hatalarım var. Yok demiyorum.

hata herkezde olur önemli olan tekrarlamamaktır.kimse hata yapmasa ne olacak biz direk cehenneme gideceğiz bide bu taraftan bak yandık hemde cayır cayır:w00t::w00t:.şaka tabi.o intahar olayınıda kafamdan sil yanlış yaparsın sakın ha sakın.bak ben her zaman sıkıştığım yerde birşeyler oldu ve nefes aldım.yine çok kötü zamanım oldu Allah bi yerde sana yetişiyor.bu şeyler illaki olacak üzüntüler sıkıntılar.düşünki millet diyorki ben neden fakirim ben neden şuyum buyum,herkez zengin olsa kim iş yapardı.insan olmak gerçekten zor burası sınav yeri ölüp gideceğiz.benim şu dünyada sevmediğim şey yalancı müslümandır sadece o geriyo beni şu sıralar şükür iyi olmaya çalışıyorum

Militarist

Dekan
Reaksiyon puanı
130
Bu birden ben birini seviyorum dedi. Kim dedim. Söyleyemem dedi. İstanbuldan gitmem lazım dedi. Benim jeton düştü. Anladım ki benim.

emekçi

Asistan
Reaksiyon puanı
4
ul*n şu havada sivri sinek ısırdı beni bu kadar şanssız adamım :)

Militarist

Dekan
Reaksiyon puanı
130
Söylerdin söylemezdin. Bu seni seviyorum dedi bana.

Sen de onu ısır.

emekçi

Asistan
Reaksiyon puanı
4

Militarist

Dekan
Reaksiyon puanı
130
Hemen ben de seni seviyorum dedi ya la hala kızına. Bunu tam 10 yıl çektim. Bu hatayı.

Hemen ben de seni seviyorum dedi ya la hala kızına. Bunu tam 10 yıl çektim. Bu hatayı.

emekçi

Asistan
Reaksiyon puanı
4
:) baya karışmış çarşı.senden birşey rica edecem sana güzel ve çok özel dua var mail adresini özelden yazarsan hemen gönderecem çok faydasını görürsün.

Militarist

Dekan
Reaksiyon puanı
130
militarist@windowslive.com spam dolu zaten. Buraya gönder.

Kısa kesiyorum. Hala kızı okudu öğretmen oldu ben ticaretle uğraşıyorum.

Bana memur ol dışardan oku demelere başladı.

En son konuşmamızı anlatıyorum. 10 yılı anlatamam şimdi. En son şunları söyledim ona.

x dedim. Efendim dedi. Senin kuracağın yuvanın da a.... k.... senin vereceğin mutluluğun da .... .... senin de .... ananın da babanın da ... dedim hayatımdaki ilk sinir krizini geçirmeye başladım. Cam çerçeve bırakmadım.

emekçi

Asistan
Reaksiyon puanı
4
militarist@windowslive.com spam dolu zaten. Buraya gönder.

Kısa kesiyorum. Hala kızı okudu öğretmen oldu ben ticaretle uğraşıyorum.

Bana memur ol dışardan oku demelere başladı.

En son konuşmamızı anlatıyorum. 10 yılı anlatamam şimdi. En son şunları söyledim ona.

x dedim. Efendim dedi. Senin kuracağın yuvanın da a.... k.... senin vereceğin mutluluğun da .... .... senin de .... ananın da babanın da ... dedim hayatımdaki ilk sinir krizini geçirmeye başladım. Cam çerçeve bırakmadım.
olur geçken bende sinir krizi geçirmiştim acile götürdüler ellerim ters döndü beynim uyuştu oluyor :) mail attım bi bak bakıncada bana yaz çok güzel duadır iyi gelir

Militarist

Dekan
Reaksiyon puanı
130
Aradan bir süre geçti başka biriyle çıkmaya başladım. 2 yıl çıktık. Babası artistlik yaptı vermedi bana. Bu da kaçarım babam vermezse sana diyordu. Hadi kaçalım dedim. Bunun ki yemedi. 1 ay sonra başkasıyla nişanlandı. Nişanlıyken beni aradı. Buna da aynı muamele. Sinirlerim iyice laçka oldu. Hacılara hocalara gittik. Bakırköye girdim yarım saat zor durdum cıkarın la* beni buradan dedim. Çıkarttılar.

Geldi e-posta. Eyvallah.

Sonra başka bir hastaneye yatırdılar beni. 1 ay yattım. Beynimden elektrik verdiler 9 seans. Hekimler heyetine prof. asistan stajyer odada kim varsa bağırdım ya beni iyi edin ya da öldürün la* dedim. Neyse çıktım hastaneden. 5-6 yıl oldu hayatıma kimseyi sokmadım. En son bunu soktum. Şuandada nüksetti depresyonum. Ne güzel iyileşmiştim.

Anlayacağın yolum yol sonum son değil.

emekçi

Asistan
Reaksiyon puanı
4
kardeşim sana bir kaç gün önce yazdımtım eşimle görüşürken rest çektim aramadım 3 ay falan diye olayda babam vermezse ben gelmem meselesinden çıkmıştı.bende karar ver gel yoksa senle işim olmaz demiştim 3 ay sonra bana mesaj attı sonunda evlendik yani o mesajdan 3 sene sonra falan.demem o ki babayı ezip geçmek olmaz bi bakıma ama kız biraz yön verecek olaya anasına diyecek babamla konuş falan.kız stemiyorsa olay bitiyor gibi birşey.bende babasıyla papaz oldum isteme safhasında ada cart curt yaptı bende ararım basar gelir dedim bizim eve tanışmaya gelmişlerdi :)ortalık karıştı adam delirti hiç sorma.adamlar gittikten sonra dayım kızdı oğlum öyle laf konuşuurmu diye.neler neler ...hayat insanlar için

Militarist

Dekan
Reaksiyon puanı
130
Ben çıkıyorum kardeşim. Allaha emanet ol. Duaya cevap yazarım e-postadan. Yaşarsam.

Bu gece son bir iki mesaj daha attım bu sonuncuya. Telefonu kapalı. Sabah acar okur. Sakın cevap yazma agır konuşurum dedim. Mahkemelik oluruz. İnşallah yazmaz. Öğlen ilk iş numaramı değiştirmek.

emekçi

Asistan
Reaksiyon puanı
4
Aradan bir süre geçti başka biriyle çıkmaya başladım. 2 yıl çıktık. Babası artistlik yaptı vermedi bana. Bu da kaçarım babam vermezse sana diyordu. Hadi kaçalım dedim. Bunun ki yemedi. 1 ay sonra başkasıyla nişanlandı. Nişanlıyken beni aradı. Buna da aynı muamele. Sinirlerim iyice laçka oldu. Hacılara hocalara gittik. Bakırköye girdim yarım saat zor durdum cıkarın la* beni buradan dedim. Çıkarttılar.

Geldi e-posta. Eyvallah.

Sonra başka bir hastaneye yatırdılar beni. 1 ay yattım. Beynimden elektrik verdiler 9 seans. Hekimler heyetine prof. asistan stajyer odada kim varsa bağırdım ya beni iyi edin ya da öldürün la* dedim. Neyse çıktım hastaneden. 5-6 yıl oldu hayatıma kimseyi sokmadım. En son bunu soktum. Şuandada nüksetti depresyonum. Ne güzel iyileşmiştim.

Anlayacağın yolum yol sonum son değil.

bence onlar kaybeder.ben hep düşüncemde özürlü bir insanla evlenmek vardı hayatta birine yardım etmek adına...güzelliğe pek önem vermeyeceksin bu dünyada normal olsun ama seni sevsin.aradıkça ararsın.olumlu bak.annen baban sağsa olmadı kız baksınlar sana git gör konuş tanış seveceğin bir insan çıkar karşına.bende çok darbe yedim ama yılmadım.Allah yardım eder kalkar kalmaz şükür et.üzme sen kendi inşallah herşey güzel olur.

Ben çıkıyorum kardeşim. Allaha emanet ol. Duaya cevap yazarım e-postadan. Yaşarsam.

Bu gece son bir iki mesaj daha attım bu sonuncuya. Telefonu kapalı. Sabah acar okur. Sakın cevap yazma agır konuşurum dedim. Mahkemelik oluruz. İnşallah yazmaz. Öğlen ilk iş numaramı değiştirmek.
iyi geceler fevri hareket etme kötü şey aklına getirme besmele çek , töğbe istiğfar getir.Allah yardımcın olsun

Militarist

Dekan
Reaksiyon puanı
130
3 paket sigara içtim akşamdan beri.

Amin.

Dur hemen şimdi vodafone u arayayim ben. Cevap mevap yazar sabah. Kafayi yedirdi bana bu kadin milleti anlayacagin. Kafayi yedim resmen.

Militarist

Dekan
Reaksiyon puanı
130
Son 4 rakamini değiştirdim telefon numaramin. Hadi bakalim kolay gelsin.

Militarist

Dekan
Reaksiyon puanı
130
[video=youtube;h6p47o3ZoP8]http://www.youtube.com/watch?v=h6p47o3ZoP8[/video]

oslun

Dekan
Reaksiyon puanı
33
@Militarist , yaş kemale eriyor artık, artık aşkı meşki bırakıp yolunu çizmeye, hayatını düzene koymaya bakmalısın.. Mutlu olmak için illa aşık olmak gerekmiyor, bazen yanında iyi birinin olması yetiyor.. Su verenin, çay demleyenin, ütü yapanın olması mutlu olmana yetiyor bazen.. Ufacık çocuklar seni dünyanın en mutlu insanı yapabiliyor..

Aşkın gelmesini beklersen bir ömür geçer. Geriye bakarsan mutluluklarından çok kederlerin gelir aklına, zaman senin için güzellikleri yaşama zamanı.. Bu yüzden aşık olmasan bile en azından saygı duyacağın, seni üzmeyecek biriyle hayatını kurmaya bakmalısın..

Militarist

Dekan
Reaksiyon puanı
130
Bilmiyorum [MENTION=51495]trnc[/MENTION]

Karar veremiyorum.

Ruh hastası oldum çıktım.

İflah olacağımı sanmıyorum.

Böyle gider bu.

Ağlamam lazım.

Yemek yerken de güzel ağlanıyor.

Beni bu hale getirenler güldükçe ağlamak daha güzel oluyor.

mixer

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
aklınla yuregin arasındasın... emın ol ilerde bu olasılık hep içinde kalacak ve derin acısı ates gibi yureginde hisedeceksın... gurur yaparsan ozleyen sen olacaksın... En azından dene kı yurgin rahatlasın... şunu bilki bu kız senı gercekten severse o sana coktan taradı... sende agırdan alacaktın senın durumun sevgi aşk adına karısık bir durum Allah kurtarsın yada yardım etsın.... Demın dediğim gibi en azından yuregin yada vicdanın sorgulayıpta düşünmek durumunda kalmmassın. msj at derim.... Bol şanslar

Edirneli

Profesör
Reaksiyon puanı
15
İçinde birşeyler kaldıysa şansını dene bir şey kaybetmessin ben öyle yaptım şuan çok iyiyiz.:)

7/24

Profesör
Reaksiyon puanı
51
Seviyorsan deliler gibi gurur yapma arkadaşım, kız milleti az naz az gurur yaparlar.

Aramazlar hep aranmayı beklerler, özür dilemezler hep özür dilemeyi beklerler.

Sana bir tavsiyem olsun hep az ve öz konuşurum iyi tanırsın.

Geçenlerde bir kitap okudum yarısını daha doğrusu.

Bu kitabın yarısı mavi (erkek için) yarısı pembe (kadın için).

Ben yarısını okudum ve olması gerekenler önemli gördüklerimin altını çizdim, sonra ona verdim oda beğendiklerini kenti tarafında altını çizdi.

Sonra altını çizdiklerimizi okuduk, ve hatalarımızı daha iyi anlamış olduk.

Bu kitabı o kadar çok sevdim ki 5 tane aldım böyle sorun yaşayan arkadaşlarıma hediye ettim.

Şu an bulamıyorum hediye etmek isterdim yok satıyor ama sen araştır.

Kitap ismi : Aşkın Ev Hali.

http://www.timas.com.tr/kitaplar/din-kitapligi/ailede-din-egitimi/askin-ev-hali.aspx

Kesinlikle oku tamam.

Karamsar asla olma. Anladığım kadarıyla kaybetmek çok korkuyorsun ve çok bağlanıyorsun.

Sonra yeniden aynı sonu gördüğünde aynı duruma düşmekten korkuyorsun, artık yüzleş ve cesur ol.

Yaşın 13 değil 23 değil 33.

Sen artık olgun bir insansın, fikirlerine kendininde saygı duyman gerekir. Seviyorsan gurur yapmayacaksın ve arayacaksın ama seni kafasından silip attı ise sende unutacaksın yoksa kendine yaparsın ve de ailene..

Rejii

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Bilmiyorum. Yazmıcam heralde. Gel gitler içindeyim. Bir yanım gurur diyor bir yanım başka. Allah sonumu hayırlara getirsin. Konuda her fikir var. Daha fazla uzamasını istemiyorum. Herkese değerli görüşleri için bir kez daha teşekkür ederim. Sabah uyanınca geçer belki. Geçecek geçecek.
yanlış anlama ama fazla gurur bilmem nereye vurur gurura yer yok aşkta seviyorsan derdini anlat madem

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...