brskyk
Doçent
- Reaksiyon puanı
- 4
Bencede atma çık karşısına konuş yada unut.
Bu gece 1.5 saat konustuk telefonda. Huzurluyum. Benim durumumda olan varsa biliyorum cok zor bir durum. Allah düsmanimin basina vermesin. Benim düsmanim yok ama beni düsman olarak gören vardir belki. Onun da basina vermesin. 1 kere ya da 2 kere. 3. olmasin tamam. Ama 1 2 kere atin gururu inadi bir tarafa. Bir kere daha deneyin. Varsin kim gurursuz diyorsa desin size. Siz yine gururlusunuz. Affedin. Af dileyin.
SDN Okurlarına ayrı bir teşekkür etmeden geçemedim. Eksik olmayin sizlerde. SON.
Kızlara yaranılmaz.Hele ki eski kız arkadaşlara hiççç yaranılmaz.Atarsan gurusuz pozisyonuna düşersin.Unutmaya çalış.Hemen yeni arayışlara gir.Yoluna bak...
Bu mesajını okuduktan sonra ben de af dilemeye gideceğim
Saat 3'te gidiyorum
Bu cümleleri yazarken bile kalbim daha hızlı atıyor, çok korkuyorum, ne olur bana da dua edin.. :|
Bu mesajını okuduktan sonra ben de af dilemeye gideceğim
Saat 3'te gidiyorum
Bu cümleleri yazarken bile kalbim daha hızlı atıyor, çok korkuyorum, ne olur bana da dua edin.. :|
at mesajı gitsin yanlış bir şey derse ya sende tersle yada efendi ayakları yapBen öldüm mü kaldım mı sağlıklı mıyım ne haldeyim onun umrunda değil sanırım. İki gündür içim daralıyor. Acaba nasıl? Sağlıklı mı? Öldü mü kaldı mı? Şimdi napıyon nasılsın sağlık sıhhat yerinde mi diye mesaj atsam. Sana ne diye cevap almak da var işin içinde. Biliyorsunuz kız milleti hep aynı. Okumuşuda aynı okumamışı da. Ezmesin beni? Ne diyosunuz beyler? Konu ciddi. Geyik yapmayalım lütfen.
Militarist kadar şanslı değilmişim ben, şu andan itibaren onu daha az hatırlamak için elimden geleni yapacağım..
Gerçekten de son pişmanlık fayda etmiyormuş, fayda etmedi..
Tek tesellim şu söz; "Bir gün benden şikayet ettiğin ne varsa özleyeceksin"..
at mesajı gitsin yanlış bir şey derse ya sende tersle yada efendi ayakları yap![]()
ne cevap verdiAllah yardımcın olsun. Diyecek söz yok başka.
Attım gitti. Atana kadar öldüm öldüm dirildim.
[MENTION=31973]Militarist[/MENTION] bence sen eski kız arkadaşını hala seviyorsun yoksa mesaj atarken bu kadar heyecanlanmazdın![]()
Hiç sorma. Kalbim resmen duracaktı. Olmaz böyle birşey. 2 daika geçmeden cevabı geldi.
ne cevap verdi![]()
Allah yardımcın olsun. Diyecek söz yok başka.
yaşında gelmiş sen ciddisin sanırımİlk mesajı olumluydu. Kalbim 7.5 şiddetinde atıyor dedi. Benim zaten atıyordu. O öyle deyince ibre tavan yaptı.2. mesajında arkadaş kalalım muhabbeti yaptı. Allahının Peygamberinin aşkına söyle dayanabilir misin dedim. Dayanamadı. Devam.
![]()
yaşında gelmiş sen ciddisin sanırım![]()
güzel sırf eğlence için popülerlik için çıkan sevgili olduk diye gezinenlerden nefret ediyorum namuslarını telef etmekten başka bir şey yapmıyorlar ben namuslu olucam zamanı gelincede namuslu biriyle evlenecem[video=youtube;N_QWkbmxW5Q]http://www.youtube.com/watch?v=N_QWkbmxW5Q[/video]
Ben hep ciddi oldum. Gönül konusunda ciddi oldum en azından. İş, sosyal ve sanal hayatta ciddi olmadığım zamanlar olmuştur ama konu gönül olunca oynayamam.
güzel sırf eğlence için popülerlik için çıkan sevgili olduk diye gezinenlerden nefret ediyorum namuslarını telef etmekten başka bir şey yapmıyorlar ben namuslu olucam zamanı gelincede namuslu biriyle evlenecem![]()
hahaahahaha evlenmeme en az 7-8 yıl var o zaman çağırmayı unutmam elbetBir çeyrek takarız artık.
![]()
Evleneceğin zaman söyle salonun adresini ver burada kimin rumuzu hamza5806 deriz tanırız seni. Demesek da tanırız. Komi olacak halin yok düğününde.
Onemli olan ayni hatalari yapmaman, sen her ne kadar yapmiyacagini sansan da ;o bir kiz ve sen de bir erkeksin dusunce itibari ile farkli yaritilmis insanlarsiniz .anlayis gostermek ve ya sabirli olmak bunun cozumumudur bilemem. Bilen varsa paylassin
kardeşim geçmiş olsun.yine ne sorun çıktıEvet arkadaşlar. Arkadaşlar? Kız beni yine şutladı. Bu sefer kötü ayrıldık. Son üç mesajım. 1 Yıktın beni. 2 Allah da seni yıksın. 3 Yüzün gülmesin. / Bugün ilk işim telefon numaramı değiştirmek olacak. Bu arada ben gurursuzum arkadaşlar. Duyanlar duymayanlara söylesin.
kardeşim geçmiş olsun.yine ne sorun çıktı
sıkma canını..eğer bir insan seviyorsa sana döner bunu unutma.dövsende sövsende döner.hayırlısı olsunBen kötü ayrılmak istemiyorum dedi. Ben de yok kötü ayrılıcaz dedim. Ona bu hayatta söylediğim en kötü sözler son 2 mesajımdaki sözler oldu.
Uzun hikaye canım kardeşim. Bu gece anlatabilirsem anlatırım anlatamazsam gündüz anlatırım.
Yok abi yok. Tövbe
Gülüyorum şuan.
sıkma canını..eğer bir insan seviyorsa sana döner bunu unutma.dövsende sövsende döner.hayırlısı olsun
sana birşey deyim şöyle birşey olur insan aşık olur ,aşk zamanla gider ama sevgi kalır.sen uzaktasın dediğine göre bu durum kötü ilişki açısından ben eşimle 3-4 sene uzak yaşadım yılda 2 kere falan görüşüyorduk sonuçta evlendik.aşk geçer ama sevmişse insan bitmiştir.kazıyıp atmak zordur.zaten olmuyosa ilerdede mutsuz olursun zorla olmuyor.bence sevgilim olsun gibisinden sevmiş gibi geldi.ben yanlış anlamaGülüyorum arkadaş.
Yok sevmiyormuş. Önceden sevmiş de bu son dönmemden sonra duygusu gitmiş. 10 kere sordum. Bak emin misin dayanabilecek misin dedim. Yarın ararsan affetmem dedim.
Ben sana arkadaş kalalım dememiş miydim dedi. Ben de sana kalamam dememiş miydim dedim.