Eset! Nete Bağlanamıyorum Yardım

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan yengec
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

yengec

Doçent
Reaksiyon puanı
0
eset smart security kullanıyorum neden bilmiyorum 4-5 gündür net bir var bir yok nedenini araştırırken farkettim ki nodu devre dışı bırakınca net kesilmiyor aktivleştirince sorun oluyor. Ayarlardan baktım ama yapamadım yardımcı olursanız acayip dua ederim arkadaşlar

REDFOKS

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
201
nod kullanmadım ama koruma max sevıyededır. O da netı keser bu gayet normal tevsıye edılen durumuna getırre bılırsen duzelecektır

yengec

Doçent
Reaksiyon puanı
0
İşte getiremedim nasıl getiririm sorun burda

XGDDRX

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
2 çeşit eset smart secrurity var.Bunlardan birincisi hem antivirüs,hem güvenlik duvarı hemde firewall var.
ikincisi ise eset nod32 antivirüs bu sadece bilgisayarı her türlü güvenlik sorununda korur.
Büyük ihtimalle sende birinci antivirüs var ve firewall yada güvenlük duvarı internetin önüne geçiyor.
ikinci antivirüsü indirip kur sorun düzelebilir(SORUN ANTİVİRÜSDE İSE)
indir http://download.eset.com/eval/win/eav/eav_nt32_trk.msi

byje

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
ag baglantılarım dan eset fırewall kapat bide böyle dene

oslun

Dekan
Reaksiyon puanı
33
eset smart security kullanıyorsanız sağ alttan anivirüs simgesini çift tıklayıp açın. Ayarlar menüsünü tıklayıp alt menü olarak çıkan bölümden kişisel güvenlik duvarını seçin. Bilgisayarın ağdaki durumunu değiştirine basın ve paylaşıma izin ver seçeneğini tıklayın. Sorun orda değilse Filtreyi devre dışı bırak; tüm trafiğe izin ver seçeneğini seçip yeniden deneyin.

NikeSteeL

Dekan
Reaksiyon puanı
131
Kaldırıp Tekrar Kurarsan Varsayılan Ayarlara Geri Dönebilirsin

yengec

Doçent
Reaksiyon puanı
0
sağolun arkadaşlar denedim bakalım düzelecek mi?

Miroğlu

Dekan
Reaksiyon puanı
31
Windows xp,vista yada 7 kullanıyorsan entegre güvenlik duvarı zaten var sen birde eset smart security yüklemişsin 2 tane güvenlik duvarı birbiriyle çakışır bence sen eset smart security'i kaldır eset nod 32 antivirus yükle güvenlik duvarı nedeniyle internet'e giremiyorsun büyük ihtimalle engelleme yapıyor...

yengec

Doçent
Reaksiyon puanı
0
Windows xp,vista yada 7 kullanıyorsan entegre güvenlik duvarı zaten var sen birde eset smart security yüklemişsin 2 tane güvenlik duvarı birbiriyle çakışır bence sen eset smart security'i kaldır eset nod 32 antivirus yükle güvenlik duvarı nedeniyle internet'e giremiyorsun büyük ihtimalle engelleme yapıyor...

Bu yazdığından ben şu yorumu çıkarıyorum. Eset smart security win95 98 kullanıcıları için