Ercan Saatçi'nin ikinci skandal kasedi!

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan AliA
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

AliA

Ordinaryüs
Emektar
Reaksiyon puanı
530
reha-muhtar-ercan-saatci.jpg

Fenerbahçe Televizyonu’ndan yayınlanan ‘Müzik Molası’ programının çekimleri sırasında Metin Özülkü ile birlikte Galatasaray’a küfür eden görüntüleri internete düşen Hürriyet Gazetesi Spor Koordinatörü Ercan Saatçi ile ilgili Reha Muhtar büyük bir iddiada bulundu.

Kanaltürk'te yayınlanan ‘Son Kale’ programının yorumcusu Reha Muhtar, Ercan Saatçi ile ilgili ikinci kasetin yolda olduğunu, bu görüntülerinde Fenerbahçe’nin şampiyonluk kutlamalarının yapıldığı sırada çekildiğini söyledi.

KAYNAK

Whisper1907

Profesör
Reaksiyon puanı
24
Yeterince can sıkıcı oldu bu konu. Neden açıklamıyorsunuz o zamanda açıklayacağız diye tehdit ediyorsunuz. Tabii istifa etmesi için. Kaset yolda ne demektir? Aba altından sopamı gösteriyorsunuz? A tabii kasedin üzerinde oynamadan öylece verilirmi hiç medyaya. Ne olur sonra Galatasarayın hali.
İnşallah istifa ederde yerine daha fanatik bir Fenerbahçeli gelir. Ama ne farkederki onunda 3 yaşındayken Galatasaraylı amcalara p..pisini gösterirken çekilmiş görüntülerini basına sızdırırsınız. Arşivinizde mutlaka saklıdır.

Aklınızda olsun bir yerlerde maç kutlaması vs olurken dikkatli olun bir köşeye pusmuş bir Galatasaraylı elinde kamera ile mutlaka bekliyordur. Çünkü bir gün çıkar amaçlı kullanacaklar bu görüntüleri!..

Birde şunu merak ediyorum. Galatasaray dava açacakmış. Benim şimdi yakın bir arkadaşım Galatasaraylı, maç izlerken yanımda Fenerbahçe'ye sövüp duruyor. Ben onun görüntülerini gizlice videoya çekip televizyonlara versem hakkında dava açabilir miyim?

Türkiye'de yeni bir sektör doğuyor desenize. Şampiyonluk kutlamaları esnasında elinize kamera alıp düşüyorsunuz ünlülerin peşine mutlaka bir yerlerde bir açık vereceklerdir çünkü, gizlice görüntülerini çekiyorsunuz. Sonra hakkında dava açıp tazminat vs alıyorsunuz. Güzel işmiş vallahi!..

AliA

Ordinaryüs
Emektar
Reaksiyon puanı
530
Sen arkadaşınla bu adamı bir tutuyorsan haklısın. :)

Bakalım daha ne olayları çıkacak bu adamın. Merakla bekliyoruz. :)

onursevim

Profesör
Reaksiyon puanı
62
Erjan sidik yarıştırmıyoruz burada o şunu yaptı bu bunu yaptı. Sen 3 yaşındaki çocukla bu adamı nasıl bir tutarsın ki ...

Varmı GS li bi müdür bu tip davranışları yapan koyun video yuda onuda izleyelim eleştirelim.
Sanatçı yazar vs.

Whisper1907

Profesör
Reaksiyon puanı
24
Sen arkadaşınla bu adamı bir tutuyorsan haklısın. :)

Bakalım daha ne olayları çıkacak bu adamın. Merakla bekliyoruz. :)

Hocam bahsettiğim arkadaşım popüler bir hakemse durum değişir mi? Çünkü oda küfür etmemeli değil mi? Sonuçta spor camiasından bir insan. Onun yanındayken ben ederim o edemez değil mi? Sizin görüşlerinize döre dava açsam haklıyım şu durumda.

Ercan Saatçi'yi abarttınız. Ben bu adamı savunmuyorum! Yüksek eğitimler almış, devlete mal olmuş biri haline getirdiniz. Halbuki sizden benden farklı biri değil! Bulunduğu yeri hakediyor mu kesinlikle hayır!

Ama bu yapılanların sadece ama sadece bulunduğu yerden dolayı olduğunu ayağını kaydırma amaçlı olduğunu sizde, bende çok iyi biliyoruz!

Galatasaray'ın resmi yazısı bile önümüze Galatasaray'dan Ercan Saatçi açıklaması diye geliyor. Metin Özülkü'den bahsedilmiyor. O da sanatçı değil miydi? Onun küfür etmesi doğal sanırım!

AliA

Ordinaryüs
Emektar
Reaksiyon puanı
530
Metin Özülkü'nün sporla bir ilgisi yok ama diğeri spor müdürü. Hani alacağımız gazetenin Galatasaray bölümünü de hazırlayacak olan insan.

Bilmem anlatabildim mi?

Dehcik*

Doçent
Reaksiyon puanı
4
Galatasaray değil Fenerbahçe dava açıyor.

ben@12

Asistan
Reaksiyon puanı
2
bizim basin boyle namussuz yakaladi adami...

NikeSteeL

Dekan
Reaksiyon puanı
131
Gamze Özçeliğin Kasetlerinden Fazla Hit Yaptı :)

Nabzım düşüyor O Derece Baydı bu Haberler

ulash

Doçent
Reaksiyon puanı
10
Yok mu bu işe tarafsız bakan biri ya. Yorum yazanlar ya Galatasaraylı ya da Fenerli...

Enki_

Asistan
Reaksiyon puanı
5
Bu olayın tarafı yok. Ercan saatçi'nin özür dilemesi gerekli. Ki buda tatmin edermi bilmem ama kariyeri zedelendi bu bir gerçek.